Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Оптиците не ги знам какво съветват, но моят опит от 3 десетилетие е такъв, че сапуна е по-мазен продукт и хич не е ок да се мият стъкла с него, камо ли очила. Майка ми, която е химик преди тези 3 десетилетия ми даде акъл да си мия очилата с шампоан и предвид, че очилата ми се измиват прекрасно под душа, смятам да си продължа с тази техника.
Добре ме подсети защо ми го казаха - беше по време на пандемията и заради маските в затворени пространства ми се запотяваха очилата. Единият съвет беше този - да се мият с твърд сапун (както противогазите се натриват със сапун, за да не запотяват), а другият със слюнка (така се обтриват очилата на гмуркачите пак против запотяване).
Иначе моите се почистват ежедневно с ултразвук, та не ми се налага да ги мия на ръка.
П.С. за протокола и аз нося очила повече от 30 г. (да не казвам точно колко Grin) с доста висок диоптър и ми е много важно да мога да виждам през тях по всяко време.

# 406
Очилата успешно ги мия с течен препарат за миене на съдове, премахва много добре мръсотията по тях.

# 407
Остава аромат след душ :

# 408
  • пустинята Гоби
Запотяването на стъклата е друга тема, там важи търкането със сапун, ама аз нямам подобни проблемации и не упражнявам подобна дейност, зер си нямам друга работа.

# 409
Това е супер, много хубаво мирише. Аз съм си спретнала спа вечер. Почистих лицето, намазах с една маска за черни точки, после ще лепна една  шийт маска и след това ще метна  и едни пачове. После ще мажа и с нощните неща...

# 410
Не ми харесва маската за коса с кератин на Балеа. Язък за очакванията. Добре, че и втора не купих.

# 411
  • русе
В инстаграм една дама си освежаваше (протъркването на кожата  на ръкава)коженото яке с препарат denk mit , но в приложението не го намирам.

# 412
Доста често продукти (особено ако са нови) ги няма в приложението, но пък иначе са заредени по филиалите.

# 413
  • Deutschland
Нов ли е този душ гел? Не съм го виждала.

От маските в кутии на Балеа тази от серията Goldene milch беше прекрасна. Ще кача снимка. Разбира се отдавна я няма.

# 414
Не ми харесва маската за коса с кератин на Балеа. Язък за очакванията. Добре, че и втора не купих.
Нито маската, нито балсамът от серията ми харесаха и като действие и като аромат. Напоследък съм разочарована от продуктите на Балеа и рядко нещо ми допада. Все ми се струва, че повечето им неща са прехвалени.

# 415
Импулсивна покупка от днес. Прекрасно е Heart

# 416
Балеа си имат и доста сполучливи продукти, но както и всяка друга марка въпросът е да е "твоето". Ако не е подходящ точно за теб някой продукт, няма никакво значение хубав ли е по принцип или не е. Аз нямам нито една марка на която да съм фен на общо основание, всяка една ще има и неща които не са за мен, колкото и да ги хвалят други.
А пък за аромат съвсем - там всеки различно харесва.
За себе си даже предпочитам да нямат траен аромат козметичните продукти които използвам - дразня се ако омешам твърде много различни аромати по мен, предпочитам парфюм да си сложа и това да ми е. С някои неща за коса без отмиване се е налагало да се въздържа от парфюма, защото дори аз съм ги усещала по сума време, а уж върху себе си човек спира да обръща внимание... то става все едно два парфюма да смеся. Иначе ако само в банята мирише хубаво нещо - не се сърдя хич, то си е кеф.

# 417
  • Пловдив
Нов ли е този душ гел? Не съм го виждала.
Аз го имам от миналата година.

# 418
Темата за следващия лайф.

# 419
Благодаря! Ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт