Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 45 953
  • 737
  •   2
Отговори
# 255
  • оттам, откъдето започва България
Момичета, активирах талон без да искам, до кога е валиден в този случай ?

Активиран или не купонът е валиден до 14.05.2025 г. включително.

# 256
Няма да ползвам талона за ДМ отстъпка на всички продукти, ако някой го иска.

# 257
Момичета,
Решила съм да взема продукти от balea professional, някой да ми препоръча за тъмна дълга коса с тънък косъм и сухи краища?

# 258
Момичета ,някоя ползва ли маските на Гарние храна за коса ,които са 3в1?
Някоя ползвала ли е такава маска като крем за коса без отмиване?
Изобщо как ползвате тези маски ,освен като балсам и маска за коса?
Купих си тази с диня ,ухае невероятно.
Мисля да пробвам всяка една от тях.

# 259
  • Deutschland
Почти всички съм имала. Тази с банан беше голям хит в началото и наистина правеше косата мека и блестяща. Към момента е с променен състав и не става за нищо. С какаото ухае невероятно, но не прави нищо за косата. С макадамия горе долу същата работа. Ползвала съм ги само с отмиване, иначе може да се ползва и като пре-уош и като балсам и като маска и като финиш.
За съжаление маската, която правеше косата ми коприна, отдавна я няма. Евтерпа с бадем и перли вътре. Сега съм най-доволна от Пантен hydra, писала съм.
На Гарние Фруктис онази с арган беше страхотна, ама някога. И нея развалиха.

# 260
Фрау ,огромни благодарности за препоръките ти за Пантен серията на Hydra! 🥰🌹
Пробвах шампоана и балсама в неделя. Толкова ясно изразени къдрици не съм имала и то още докато се къпя се оформяха.
Определено това ,ще е любимата ми серия.
Вчера си купих маската и серумът ,който е към серията. А аромата е божествен!
Хиляди благодарности! 💐
Исках просто нещо по-леко като маска и тъй като имам шампоана с диня на Гарние ,реших да взема и маската с диня.
Ако не върши никаква работа ,поне имам серия ,която е направо за мен.
Купих си и толкова нашумялото масло на Икаров за разтеж на косата.

# 261
  • Русе
След толкова хвалби за хидро серията ще си я купя и аз 😁, не че не съм заредена имам до края на годината шампоани

# 262
  • Deutschland
Мавина, кой е серума от серията? Благодаря.

# 263
Балсамът Glossy brown е страхотен ( за моята коса). Много се радвам, че вече го има и в нашия ДМ. Купувай го от Румъния преди

# 264
  • Някъде там
Момичета,
Решила съм да взема продукти от balea professional, някой да ми препоръча за тъмна дълга коса с тънък косъм и сухи краища?
Единствено мога да препоръчам Plex олиото на Балеа. Не е лош продукт, сравняват го с Olaplex, което лично за мен а абсурдно. Второто е в пъти по-добро, но и цената му е много по-скъпа.
Олиото на Балеа не утежнява косата, дава добър блясък и обира фриза.

# 265
  • София
И аз вчера бях до dm - обичам да пазарувам онлайн, но винаги във физ. магазин намирам нещо интересно. Simple Smile Бях се запътила за серума за лице с пептиди, но точно на входа бяха изложили, явно нов, пак серум с колаген, че и бутилката е с помпичка (любими са ми такива, това с капкомера не е много удобно и често си ги прехвърлям). Та, много съм доволна, осезаемо стяга кожата.

# 266
  • Стара Загора
Хвалената серия на Пантен Hydra Glow ли е?

# 267
  • Deutschland
Хвалената серия на Пантен Hydra Glow ли е?

Да!

# 268
Този серум на влажна или суха коса го нанасяте? Утежнява ли?

# 269
Момичета,

Общи условия

Активация на акаунт