Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 118
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
За косопад трябва комбинирани витамини, освен локални продукти.
На Солгар има много хубави за коса, кожа и нокти.

# 346
Да може да се дължи и на хормонален дисбаланс и на много други неща

# 347
Може. Но само с шампоан няма да стане.

# 348
Абсолютно. То ако имаше такова чудо… всичко е комплексно.

# 349
Докато не открих вътрешната причина за косопад бях пробвала всевъзможни добавки, лосиони, шампоани, тоници, билки, чесън, риган......+ Миноксидил. От него видях резултат, но след месеци ползване + назначено от ендокринолог лечение. А, и маска с Амла си правя, също дава ефект

# 350
Споделям за едно неприятно преживяване с онлайн поръчка от dm, за да ви подсетя превантивно да си ги проверявате още в магазина. Досега поглеждах само дали е всичко, което съм поръчала, но ако ми мине лошото усещане и реша пак да поръчам грим продукти, задължително ще ги отварям още в магазина. В последната ми поръчка получих един използван стик за устни /вторият не е/ и пробван фон дьо тен. Бяха евтини и от секцията Аутлет, но не мисля, че въобще могат да продават мостри или ползвани продукти. Разбира се, ще ги изхвърля, и се чудих дали да им пиша за този проблем, защото няма как да докажа в какъв вид съм ги получила, но реших все пак да ги уведомя и да ги помоля да продават поне грим продуктите опаковани или с някаква лепенка, че да не може да се отварят лесно тези, които не са мостри.

# 351
  • пустинята Гоби
Пиши им и приложи снимките. Най-малкото питай може ли да ги върнеш, защото няма как да си сложиш на лицето използвани продукти.

# 352
Пиши им. Според мен ще ти върнат парите.

# 353
Много неприятно. Върнете ги, не ги хвърляйте. Имат политика до 30-40 дни може да се връщат продукти

# 354
  • София
След отзивите тук, спрях да купувам гримове от outlet секцията - само в магазина на живо, ако мога да ги видя.

Да похваля околоочния крем с лупина - много приятно, немазно кремче, което осезаемо стяга кожата (явно наистина имам пептиди). Т.к. се води за зряла кожа, и то на Alverde, очаквах нещо мазно и тежко, но съм приятно изненадана.

# 355
Пиши им и приложи снимките. Най-малкото питай може ли да ги върнеш, защото няма как да си сложиш на лицето използвани продукти.
Писах им, но не съм искала да ги връщам, защото не ми се занимава за няколко лева, изпратих и няколко снимки. Само се надявам да обърнат внимание и вече да ги запечатват по някакъв начин. Ще видим като отговорят дали ще обещаят нещо в тази посока.

# 356
  • Mostly in my mind
Причините за косопада могат да бъдат наследствени, медицински, механични и много други. Липсата на определени вещества в организма е само една от тях и не е задължителна.
Точно така. Може да добавим и стрес.
Няма как всичко да се сложи под общ знаменател - вътре в нас.

Взех шампоан и балсам на Балеа glow and shine, щом ги хвалите. Преди време съм ползвала от тази серия за растеж, нищо особено. Да видим тези как ще са.

# 357
Тази серия май я водят нова.

# 358
  • Mostly in my mind
Да, явно е нова..имах предвид от серията Професионал, че съм ползвала. Ето този,  изобщо не  е хубав.

# 359
На мен поначало ми е странна идеята да разчитам на някакви уж активни съставки за грижа точно от шампоана... Нали е на косата супер кратко и го отмивам. Да ми е подходящ откъм степен на измиване, да не ми причинява дразнене и да не ми утежнява косата - това е което търся в шампоан аз. Грижата от други продукти идва, те са след това, а в редки случаи и преди измиването за който ползва такива.
Единственото изключение когато евентуално съм очаквала още нещо от шампоана е когато съм пробвала по някой шампоан-оцветител - той вече не е само за миене, естествено. И преди мнооого години бях набарала някакъв с къна който даваше червеникави отблясъци, явно наистина имаше някаква къна в него.

Общи условия

Активация на акаунт