Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 46 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
  • оттам, откъдето започва България
Малко се припокриват талоните.
И сега може да се купува с 15% намаление продукти на babylove, защото са ДМ марка.
Същото е и с dmBio.

# 421
Точно навреме. Кърпичките с вода, и шишета с домати пак ще си заредя Simple Smile

# 422
Супер, аз съм от доволните. Ще има какво да купя.

# 423
  • пустинята Гоби
И аз съм доволна, че ще има пак ДМ Био, няма как да се заредя за месеци напред, те нещата си отиват.

# 424
Може веднага да се заредите, защото купонът -15% на ДМ важи и за ДМ био.

# 425
  • пустинята Гоби
E аз го похарчих отдавна, забравих даже какво купих. Нали точно това казвам, че няма как да се презареждам, нито обичам, нито искам, нито имам физическата възможност. Нов купон ДМ Био - перфектно, пак ще си купя любимите продукти.

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 14:49 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 426
Аз съм доволна. Обаче сега се заредих с дм био и бейбилов. Наистина се препокриват. Поне малко време да мине. Отделно за РД ще имам също талон и ми се искаше да са по-разхвърляни в месеците, за да допълвам. Нищо, де. Каквото, такова. Ще се харчат пари 🤣 Нагласям аларма за следващата сряда.

# 427
  • пустинята Гоби
То мина време, аз поне преди седмица пазарувах, ако не беше и преди това, а този талон ще е след седмица. Хранителните продукти свършват, те и памперсите, ако ги хваща Бейбилов вървят, кърпичките също, душ гела и той. Нали има ограничение за сумата за пазаруване, не можеш да купиш за месеци напред. Аз реално ДМ Био, Денкмит, Балеа и Sanft&Sicher купувам основно от ДМ, другите неща покрай талоните ги прибирам, демек спокойно мога и без тях или мога да ги купя от друг магазин.

# 428
Днес си взех крем лосион за ръце с бадемово масло.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-krem-losion-za-ratse-s-bad … 066447379174.html
Ще го използвам, но нито ароматът ми харесва, нито ми овлажнява кожата.
Явно кожата ми има нужда от нещо по-сериозно.

# 429
То мина време, аз поне преди седмица пазарувах, ако не беше и преди това, а този талон ще е след седмица. Хранителните продукти свършват, те и памперсите, ако ги хваща Бейбилов вървят, кърпичките също, душ гела и той. Нали има ограничение за сумата за пазаруване, не можеш да купиш за месеци напред. Аз реално ДМ Био, Денкмит, Балеа и Sanft&Sicher купувам основно от ДМ, другите неща покрай талоните ги прибирам, демек спокойно мога и без тях или мога да ги купя от друг магазин.

Аз, защото онзи ден използвах талона на ДМ био и за това недоволствам. След 2 седмици ще имам за РД 15% на всичко и ми се искаше такъв да има поне след още 2 седмици. И понеже знам как се презареждам ще похарча и този от лайфа, и този за РД, че и този, който предстои да взема за трето ниво - 10% на дм марки, че сигурно ще стигна и 4-то ниво за отрицателно време 🤣🤣🤣 Майко мила! Ще си изтрия приложението и ще спра да си плащам интернета 🤣🤣🤣

# 430
Ограничението за сумата не беше ли за тези талони които дават за натрупана сума, а не за нормалните?

# 431
Да, за тях е. За другите не съм среща ограничения. Има ограничения в бройките на някои.

# 432
Момичета, имам една голяма молба....може ли някоя дама, която намери в ДМ серията Balea Glow, да ми вземе продуктите, които са шампоан, балсам, ламинираща маска, спрей за топлинна защита и да ми ги изпрати с наложен платеж, понеже не се предлагат онлайн? Прикачвам снимки на маската и спрея.....
Ще съм изключително благодарна на отзовалите се.....

# 433
И ние ги търсим 🤣 “Обиколила” съм София и ги няма.

# 434
Спрея с топлинна защита е този, Тифани.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-sprey-za-kosa-za-blyasak-p … 066447668339.html

Последна редакция: ср, 21 май 2025, 18:38 от Преслава ♋️

Общи условия

Активация на акаунт