Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Нека момичета кажат при онлайн поръчка ли се е появил купона за одеалото или при покупка на място.

# 676
Аз имам регистрация на детето отскоро, може би заради това.

# 677
Сега като се замисля, одеалото се появи, след като активирах талона на babylove от babybonus програмата, купих мокри кърпи. В магазин беше покупката.

# 678
Активирах си талона от бейбибонуса и нищо. Явно е с покупка без значение стойността. Те нали четвъртък пускат нови неща, та може да е от вчера.

# 679
  • Стара Загора
Пазарувах във физически магазин и имах активиран талон babylove и взех няколко неща на марката. После се появи талонът за одеялото.

# 680
Нищо особено не е, но за тези пари става. Този с дюля повече ми допада. За сравнение, най-често използвам Neutrogena hydro boost

# 681
  • оттам, откъдето започва България
Не уточних, че съм на години над 55 и със суха кожа.

# 682
  • Deutschland
Ранобудна, препоръчвам хиалуроник голд или този с колаген на Биотен.

# 683
Аз препоръчвам хидратация тип сандвич. Само с крем не става.

# 684
  • оттам, откъдето започва България
Предвид възрастта ми първо погледнах дневен крем за лице Hyaluronic Gold, после и Дневен крем за лице Multi Collagen SPF 10, но и при двата крема се съдържа една съставка, която от доста време се коментира в темите във форума като недобра - Octocrylene, затова се отказах.Thinking

# 685
Не уточних, че съм на години над 55 и със суха кожа.
Този според мен ще ти е много лек щом си със суха кожа, то даже е гел-крем. Аз съм със смесена която в много топло време си отива към мазна, за сравнение, на мен такъв тип кремове са ми добре.
И на мен с дюлята ми е любим, но той също е лек и не мисля че е за суха кожа.

# 686
Аз препоръчвам хидратация тип сандвич. Само с крем не става.

Подкрепям. Първо серум, после крем и после слънцезащита.
На Биотен съм купила 2 крема, но не им е дошъл реда още.

# 687
Преди това тоник-ХК-тоник и после вече серум и/ило крем. С ХК става най-добрата хидратация.

# 688
Одеялото е само при регистрация в baby bonus + покупка.

# 689
Преди това тоник-ХК-тоник и после вече серум и/ило крем. С ХК става най-добрата хидратация.
Тоник или тонер, има ли разлика между двете?

Общи условия

Активация на акаунт