Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 560
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Това одеяло е ужасно. Абсолютна синтетика. На пипане даже е гадно, някаква евтина имитация не вълна....

# 691
Преди това тоник-ХК-тоник и после вече серум и/ило крем. С ХК става най-добрата хидратация.
Тоник или тонер, има ли разлика между двете?

Тоник

# 692
Подходящи ли са за зряла кожа?

Заредили са нови серуми за лице на Биотен.  По 8,99 са, с талона излизат 7,19.
Скрит текст:

Най-общо казано - тоника е за почистване на лице, тонера е за подхранване и хидратиране. Тонер се нанася след тоник. Аз лично пропускам тоника.

Преди това тоник-ХК-тоник и после вече серум и/ило крем. С ХК става най-добрата хидратация.
Тоник или тонер, има ли разлика между двете?

# 693
Аз тонер го имам като нещо оцветяващо. Така обяснено е тонер, но пък не съм срещала тоника да е почистващ. За мен е освежаващ. Та това имах предвид.

# 694
Това одеяло е ужасно. Абсолютна синтетика. На пипане даже е гадно, някаква евтина имитация не вълна....
Аз купих само един плодов пауч на Baby love за 1.39 и спечелих талон за одеалото. Но няма да го ползвам. Който желае, да пише, изпращам.

# 695
Аз се чудя при това положение дали да го взема за котката.

# 696
Ако ще пазарувате и без одеялото - да, иначе не си заслужава да се затрупва човек за едно изкуствено одеяло.

# 697
Аз се надявам да ми се падне точно, за да го взема за котката, но не ми се пада.

# 698
Аз имам наличен талон за одеалото за 1 стотинка, ако искаш ще ти го пратя.
 Попринцип с покупките бях решила да го взема, но в моя филиал няма налично и затова ще го подаря някой ако го иска.

# 699
Някой използвал ли е този препарат?

# 700
Здравейте,някой има ли да ми услужи с талона за одеалото за 1 ст.?
Благодаря.

# 701
Момичета, препоръчайте ми бюджетен крем за тяло с хубава хидратация за лятото и бързо да попива? Сега има талон на Биотен, някой с отзиви за техните за тяло?

# 702
Момичета, препоръчайте ми бюджетен крем за тяло с хубава хидратация за лятото и бързо да попива? Сега има талон на Биотен, някой с отзиви за техните за тяло?
Не съм използвала Биотен за тяло. Ето този попива много бързо и не оставя неприятно лепнещо чувство. Общо взето за хидратация на нормална кожа съм най-доволна от Neutrogena и CeraVe

# 703
Този крем за тяло на Биотен е много хубав

# 704
  • Deutschland

Mixa, Neutrogena или Dove вижте.
Не съм виждала крем за тяло на Биотен.

Общи условия

Активация на акаунт