Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 540
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Да, ако kotebg не го е взела вече, бих се възползвала, благодаря!

Аз имам наличен талон за одеалото за 1 стотинка, ако искаш ще ти го пратя.
 Попринцип с покупките бях решила да го взема, но в моя филиал няма налично и затова ще го подаря някой ако го иска.

# 706
А този пробвахте ли с много удобна туба е?
Този крем за тяло на Биотен е много хубав

# 707
От този в тубата с алое съм ползвала поне три пъти, любим ми е и имам още един резерва. За мен е идеален за лятото, бързо попива,ухае свежо и овлажнява добре, без да лепне.

# 708
Относно Тоник и Тонер:
Тоник най-често е напълно течен и цялостно почиства кожата от остатъчни примеси и я тонизира.
Тонерът има плътна текстура, предназначен да овлажнява, подхранва и възстановява ph-баланса, някои ексфолират. Обикновено тонерите се използват за балансиране на pH и хидратация на епидермиса.
И аз не го знаех, та се ограмотих.
Може да е полезно за някой...

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 23:32 от monii

# 709
  • оттам, откъдето започва България
Явно съм го взела на някоя промоция или % отстъпка, но не е моят дезодорант - сладникав и нетраен.

# 710
Нетраен като аромат или като действие на дезодоранта?

# 711
  • Deutschland
И аз го имах, но тъй като не понасям парфюма, чието копие е този дезодорант, го подарих. При мен беше много, много траен обаче. Само веднъж го тествах и ми беше достатъчно.

# 712
Като е аромат който те дразни, по-трудно привикваш и спираш да го забелязваш.

# 713
Мен тези ми щипят и парят.
Само балеа 5в1 е ок.

# 714
  • оттам, откъдето започва България
Нетраен като аромат или като действие на дезодоранта?

Като аромат. Сега видях за какво е - срещу неприятна миризма. Явно покупката ми наистина е била импулсивна. Не ми се налага да се боря с неприятна миризма от пот, по принцип в ежедневието си ползвам сух дезодорант Рексона.
Парфюм-дезодорант Balea го взех да го ползвам само у дома и като ходя до близкия магазин, та няма как да разбера действието му относно предпазване от миризма. Просто ми прави впечатление, че още докато си го слагам е лек, разпръсква се във въздуха, а не остава като аромат на кожата.

# 715
Е, дезодорант си е като продукт. На мен са ми недоразумение такива парфюмирани, понеже не им е работата да заместват парфюма ами само се смесват с него ако сложиш и такъв. Избирам си колкото може по-неутрални или както кристалът е без аромет, ми е супер.

Навремето помня че съм си вземала някакви комплекти тоалетна вода, спрей дезодорант и май и лосион за тяло с един аромат, там поне не си пречат едно на друго а не да се чудиш на кое искаш да миришеш. Но щом не съм повторила покупката значи нещо не са ме впечатлили като продукти.

# 716
На мен също ми щипят и парят тези дезодоранти и са ми слабички.
В момента се боря с един проблем около лявата подмишница, та не мога да ползвам дезодорант. Наскоро си взех този крем, по нечия препоръка тук:
Скрит текст:

Като нанеса два слоя е ок. Само с един при мен не става. Като цяло съм доволна и си го ползвам.

# 717
Този крем много ми харесва и съм влюбена в аромата му. Има ли други продукти/ дезодорант, балсам за тяло/

# 718
И аз го ползвам. Обаче не става за цял ден. Аз си слагам от него вечер като се изкъпя. За през деня ползвам от вредните дезодоранти.

# 719
Защо не става за цял ден? Заради отзивите тук се навих да го тествам, не съм купила още.

И аз го ползвам. Обаче не става за цял ден. Аз си слагам от него вечер като се изкъпя. За през деня ползвам от вредните дезодоранти.

Общи условия

Активация на акаунт