Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 588
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Ами не ме предпазва цял ден. Разбира се, за всеки е различно. По принцип дезодорантите с алуминий са най-ефективни, ноооо…

# 721
  • Mostly in my mind
Има нов лимитиран прах за пране на ДМ. Взех един, да видим. Дано е хубав.

# 722
Може ли снимка, в приложението не видях да има нов.

# 723
  • Mostly in my mind
Може ли снимка, в приложението не видях да има нов.
Да,няма го. И аз го търсих. Има и подобен, за универсално пране пише.
Поне този е нов за мен. Не съм го виждала досега.

# 724
  • оттам, откъдето започва България
Лолита, моля те, сподели мнение как пере. Не разбрах този за какво пране е - бяло или цветно.

# 725
За цветни е.

# 726
То пише, за цветно е.

# 727
Много свежа лятна опаковка!🌴
Вчера бях до ДМ но пък не съм гледала праховете.. ще чакаме отзиви.
Аз си взех тези неща,нови са за мен и съм любопитна дали ще ми харесат.

# 728
  • оттам, откъдето започва България
То пише, за цветно е.

То пише, ама кой да си отвори очите. Relaxed

# 729
  • София
Вчера и аз купих този прах,но скоро няма да стигна до него,защото имам отворена голяма кутия за цветни дрехи преди седмица. ☺

# 730
Моят прах  ДМ за цветно пране малка опаковка привърши, изпрах много повече перални от указаните в упътването,  , няма такова пенене просто.
Изпра успешно бели тениски със стари петна от кръв, което е постижение за такъв препарат.
Сега съм взела чешки Ариел за цветно 40 пранета за 19 лв, имам и една по- малка опаковка пак Ариел, но със сигурност пак ще си купя този на ДМ.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 16:25 от Mateah

# 731
  • пустинята Гоби
И миналата година имаше прах за пране в различна опаковка, май с рул беше.

Перат си праховете на ДМ, що мазни петна от дрехите на децата са изкарали. Това го дъвчем години наред вече, аз поне над десетилетие ги ползвам, хич нямам намерение да ги сменям.

# 732
Вярно че имаше и тогава лимитиран, но май за бяло да беше той. С някакъв по-различен аромат от нормалния им такъв.

# 733
Комбинирах 15% за бейбилов, 10% на ДМ марки и 15% за цялата сметка. Общо 71 лв отстъпка излезна и рязко минах на 6-то ниво. Новите ми талони са до 08.07 и смятам до тогава кракът ми да не стъпи в ДМ и реално, и виртуално 🤣

# 734
По повод дезодорантът-кристал, който се споменава толкова често. Това е едновремешната стипца- двойни соли на алуминий и друг метал (обикновено калий, амоний или натрий), комбинирани със сулфат и вода. Аз го ползвам и въобще не се потя и съм много доволна от ефекта, само че се притеснявам от този алуминий и колко е безопасната мярка на единица време.

Общи условия

Активация на акаунт