💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Брюксел / София
И&Г бяха изключително подготвени: изгледали всички сезони, сигурно са превъртяли и въпросите, стиковали са се и са се разбрали, отделно, че явно и мн добре се познават. Мн добре подготвени на всякакви игри, НО кофти характерът на И ги провали, за съжаление. Честно ли е, че не спечелиха - ами, не, не е частно, НО за тях е по-добре: получиха урок, надявам се, че го осъзнават.
Н&Ц изобщо не ми харесват, но гласувахме за тях, на принципа по-малкото зло. Цецо изобщо не знаеше къде е през цялото предаване, изкара си един курорт, май чак на финала се събуди за малко. Ники е изключително инфантилна, държи се като 5 годишна.
Мн скучен и тегав финал. Мария беше с интересен тоалет, Емо - с маратонки.
За следващ сезон, задължително трябва да сменят Емо - мн е неадекватен.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 05:00 от bat

# 376
  • София
Аз много се радвам, че спечелиха Ники и Цецо. За мен е заслужена победа. Показаха, че без да влизат в коалиция могат да победят. Големи сладури са. Ивелина не можа да си скрие злобата след обявяването на победителите. Добре, че Герман замаза положението. Да им е за урок, но едва ли.

# 377
Радо ме кефи как навигира Ники и Цецо.

Според мен не трябва да има публика на последната игра или поне да й забранят да подсказва.

Също така не съм на 100 % да има зрителски вот, не съм фен на ИиГ, но ако гледаме реално на нещата, те са най-добре стикованата, спокойна, подготвена и наистина играеща игрите двойка. Също така бяха и едни от най-смелите със залозите и не си викаха грозно както голяма част от другите двойки, успяваха да се съдържат дори и да са били изнервени.
Не помня Ива да се е лигавила и изстерясвала като на Стела, Залия и други, хвърля се в играта и действа.

Ако съм на тяхна място, ще съм много разочарована, за какво да играя тези игри като накрая се оказва, че това няма значение? Ок, казвате социална била играта, но трябва да си остава социална вътре в шоуто, нека зрителите пак гласуват, но да се ограничи до любима двойка на седмицата/сезона и пак да си има морален победител за гледащите.

НиЦ са симпатяги, но не ми харесват нейните крясъци, изблици и неориентираност.
Цецо поне има забавни включвания, чувство за хумор и самоирония, макар и да се носи по течението.
Все още не възприемам, че са на по 27 години, особено Ники си е с акъла на дете, а как се беше облякла снощи, можеше нещо по-елеганнно да си сложи, не отива на парти в нечий апартамент, все пак.

Като цяло, този сезон ми беше странен, на никой не симпатизирах от-до, никой не ме грабна, все ми беше тая кой ще спечели.
В каста имаше интересни персожи поотделно, няколко яки дразнители и обичайните, които не знаят защо са там.

Надявам се, ако има друг сезон, да направят някакви промени и нововъведения, нужно е малко свежест, ако може да махнат и Емо, би било супер.

# 378
Елена и Пламен от сезон 1 още тестват игри в Един за друг, тествали са и финалната игра за този сезон.

# 379
  • София
И аз съм доволна, въпреки че очаквах ИиГ да спечелят. Пуснахме 2 гласа за НиЦ. Според мен доста хора са гласували просто срещу русокосите. Не я харесвам нея и това си е. Бяха се наконтили като победители. Може да са добри в игрите, но са неприятни. Другите имаха своите силни и слаби моменти и малко като на шега стигнаха до финал. Не очаквах толкова голяма разлика в гласовете.

# 380
Дано при харченето на парите НиЦ проявят зрялост, а не продължат с поведението на 10-12г … особено тя !!!

# 381
Ми не вярвам да ги изхарчат за снимки на дупето и от някой далечен остров.

# 382
  • Sofia
Да, и според мен вотът на публиката беше наказателен. Не толкова "за", колкото "против" Ивка и Герман. На хората им е писнало от надути и фалшиви персони, с високо самочувствие и мания за известност. Герман изглежда добро момче, но не мога да кажа същото за половинката му. Почти съм убедена, че Ивелина се виждаше като победител, а тя е водещата във връзката им. "Мозъкът", както самата тя се определяше.  Ехидната усмивчица не слизаше от лицето й почти да края, но бързо замръзна при обявяването на финалните резултати. Затова и първоначално не успя да скрие изненада си. Направи ми впечатление, че се получи някакво разделение между участниците, по-голямата част застанаха зад Ники и Цецо, а само широката коалиция подкрепяха Ивелина и Герман.
П.П. Физиономията на Алекс при обявяване на финалните резултати беше безценна! 😁

# 383
И аз смятам ,че вота е наказателен, като дори не е срещу двамата защото Герман е много по-приятен и нормален от жена си. Колкото и да бяха подготвени ,загубиха основно заради нея.
Според мен  повечето зрители са подкрепили Н/Ц и поради простата причина ,че тези пари са им много по-необходими на тях. Нещо не повярвах на Ивелина и Гечо когато обясняваха в един епизод ,че наградата им е решаваща за връщането им в България. Те са пръснали сигурно 5 пъти повече пари за сватбата си ,имат възможността често да обикалят по екзотични почивки ,докато Ники и Цецо живеят под наем в една стаичка. Наградата ще им даде много добър старт ,дали ще ги вложат в музика да се развиват, дали с тях ще започнат да градят нов живот и дом, но съм убедена че няма да ги похарчат просто за няколко почивки за да има лъскави снимки в инстаграм.

# 384
Какво им е писнало на хората не знам, знам че ако всеки от нас е на мястото на някоя от двойките ще играе играта както мисли, че е правилно. След като има игри от състезателен характер, трябва да се гледа това, не само симпатията на хората. Аз не гледах цялото предаване и нямам изградена представа за поведението всяка двойка, но от епизодите които гледах, нищо грозно не видях от Герман и Ива. Видях млади хора, които проявиха умения, състезателен дух, прекрасни отношения и пълен синхрон помежду си. Не видях да крещят, запазиха неутралитет в много ситуации. Всички останали двойки показаха как не могат да се владеят и да изпадат в истерия. Влязоха подготвени и какво от това, когато накрая драгия зрител решава. Да бяха добавили някакви точки към зрителския вот от играта, че поне да си струваше бързането.
Харесвам Ники и Цецо, но са ми доста по-лигави и дразнещи от Ива и Герман. Да, вторите са типични представители на чалгаро-инфлуенсърската култура (измислена от мен дума), но първите не блестят с кой  знае каква богата обща култура. В предаването са събрани съвсем обикновени хора. Живеем в такива времена, така че културните особености на тази епоха са такива. Всеки се бори за по-добър живот, според възможностите си. Който има капацитет да стане мозъчен хирург - става, който може с друго, става нещо друго.

# 385
Направи ми впечатление, че се получи някакво разделение между участниците, по-голямата част застанаха зад Ники и Цецо, а само широката коалиция подкрепяха Ивелина и Герман.
И аз това исках да кажа - дори хората, които са били вътре, избраха Ники и Цецо. Видяхме през сезона защо.
На мен Емо не ми пречи.

# 386
Аз съм доволна от победата на Ники и Цецо. Не гледахме Игри на волята и за мен беше по-важно да спечели симпатична двойка.
Освен това се подценява играта на Ники и Цецо - да, Ивелина и Герман бяха много силни, но Ники и Цецо също спечелиха много игри, само веднъж бяха на номинация, точно както и Германови.
И да, Цецо вятър го вее на бял кон, но без много натягане си спечелиха, забавляваха се, плакаха, смяха се, пяха. Докато на Ивелина и Герман малко им беше на всяка цена, то не бяха коалиции, сметки, пък очевидно са тренирали, не ми допадат играчи, готови на всичко за победата.

Оценявам обаче, че оставиха Ники и Цецо в играта. Това им коства победата.

# 387
Нормално, отидоха да поздравят победителите. Ако бяха победили другите, вероятно реакцията щеше да е същата.
Всички упрекват Ива и Герчо, че са се подвели по Моника и не помня името на мъжа й, но те не деляха ли  една спалня с тях? Който и да е друг, щеше да постъпи по този начин. Трябва ли да се конфронтират с хората, с които живеят в едно помещение?  Пък и участниците гледат по-едностранчиво на нещата от зрителите. Нямат същия поглед, а само това което е пред теб. Социалната игра е провокация от страна на продукцията, така че никой не може да съди другия за неправилен избор. Ние се дразним, защото ни дават по-широка панорама и пак е избирателно от страна на предаването.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 15:33 от wiwala75

# 388
...докато Ники и Цецо живеят под наем в една стаичка.

Е, сега ИиГ ли са им виновни, че живеят така? Ако не им се получава да се издържат само с музика, да захванат и нещо друго ( като се замисля, те какво работят всъщност, казаха ли друго освен създаване на музика ).
На НиЦ им личи, че се носят по течението, да си пеят и свирят с приятелите на по бира някъде, от 10 години са заедно, а още се държат като гадженца, не останах с впечатлението че имат планове за брак, деца и т.н.

Не защитавам ИиГ, ама то излиза че трябва да се чувстват виновни, че си направили скъпа сватба и обикалят света.
Еми, окей, имат възможност, правят го.
Ако вие се чувствате финансова спокойни, у вас ли ще си седите само?
Не вярвам, едни хора ще се купят скъпа кола, други ще отидат на яка почивка, трети ще инвестират, четвърти ще ги изпият, защо трябва да съдим кой как живее и харчи?

Между другото, не ми направи впечатление родителите на Ива да са някакви баровци, поне не изглеждаха така, мисля че се писа, че имали финансови възможности.

И да не забравяме, че в социалните мрежи всичко е много яко и лъскава, ама дали в действителност е така, можем само да гадаем.

# 389
  • София
И какво пък ѝ има на Ники на тоалета. Съвсем нормална рокля. Излагате се. Явно е трябвало да облече бална рокля с деколте до пъпа.

Общи условия

Активация на акаунт