💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 57 466
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Ники поне може да пее, за разлика от русото фъфлещо недоразумение, което само се води певачка. Какво нещо е животът, можещият - свит и скромен, а неможещият врякащ и крякащ за трима, сс самочувствие във висините!
В бранша на Залия не й трябва глас, те така или иначе не пеят на живо Grinning

# 436
Ако това им е единствената подплата, не виждам голямо бъдеще в музикалния бранш

Явно нямате наблюдение какво се слуша в момента и кои са хитовите изпълнители  в България. Хиляди пъти по-неталантливи от Ники и Цецо и с хиляди пъти по-глупави текстове на песни. Сумати талантливи победители от Х фактор и Гласът на България са отдавна забравени, но всички знаем кои са Криско и Папи Ханс. Joy

Дори и аз съм чувала част от творчеството на Криско и Папи Ханс, но наистина нямам наблюдения какво слушат младите. Онзи ден си взех колата от сервиз и радиото беше на Вероника, потресох се. Еми, каквото им харесва, това да слушат, пожелавам успех на Ники и Цецо

# 437
С Емануела приготвят дует.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 00:15 от Не се сърди, човече

# 438
Преди 25 години наградните фондове в ББ и подобни предавания бяха по 200 000.
Даже в първите сезони на Сървайвър беше 250 хиляди.  А през 2005 г. заплатите бяха доста по-ниски от сегашните и изобщо нямаше такава инфлация като сега.
А, защо Радо го нямаше вчера?
Прави деца по света Wink

# 439
Залия е такова недоразумение, че не ми се коментира.... Това момче, Дидо големи грехове има за да му се падне тази чалга простакеса...

# 440
Никакъв дует не приготвят с Емануела. В подкаста Дени я пита дали би направила дует с нея и Залия казва, че Емануела едва ли ще иска. После разказва защо се е махнала от лейбъла на Емануела и че не са в особено топли отношения и не са се чували от много време. Някой явно е чул думата дует и си е съчинил историята нататък.

И аз да питам какво работят ИиГ? Той в кой отбор точно е футболист? На тези хора най-голямото постижение в живота им са скъпарските им сватби (три май бяха). За пръв път чувам някой да представя приятелите си като “моите шафери”, втф?! Аз за друго, което са постигнали освен, че са се оженили, не ги чух да говорят. А и за на Ивелина успехите с туърка разбрахме 😵💫

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 00:15 от Не се сърди, човече

# 441
  • София
Виксови чакат ново бебе.
Скрит текст:
Хубаво семейство са, да им е честито!

# 442
Викси е надула джуки

# 443
  • София
Не знам..не ми изглежда така, може би е прекалила с червилото Wear Lipstick

# 444
На снимката поне така ми се видя - точно центърът на горната устна се вижда ясно.

# 445
Залия е такова недоразумение, че не ми се коментира.... Това момче, Дидо големи грехове има за да му се падне тази чалга простакеса...
Да бе, паднала му се от лотарията Joy
Тя го преследвала- той е поддал и си я търпи. За мен си е същия въздухар като нея ,просто не говори тъпотии на кило и затова изглежда все едно има нещо между ушите.

# 446
  • Sofia
Скрит текст:
Никакъв дует не приготвят с Емануела. В подкаста Дени я пита дали би направила дует с нея и Залия казва, че Емануела едва ли ще иска. После разказва защо се е махнала от лейбъла на Емануела и че не са в особено топли отношения и не са се чували от много време. Някой явно е чул думата дует и си е съчинил историята нататък.

И аз да питам какво работят ИиГ? Той в кой отбор точно е футболист? На тези хора най-голямото постижение в живота им са скъпарските им сватби (три май бяха). За пръв път чувам някой да представя приятелите си като “моите шафери”, втф?! Аз за друго, което са постигнали освен, че са се оженили, не ги чух да говорят. А и за на Ивелина успехите с туърка разбрахме 😵💫
Уцелил е 6-ца от тотото Герчо. 😉 Девойка е стройна кат газела, ерудирана, умна и мила. 😅

# 447
  • София
Харесаха ми Ники и Цецо в подкаста на Един за друг.
Малко хипи вайб имат, ама лошо няма.
По-добре хипи отколкото див чалгар.

Денислава не ми хареса как води подкаста. Доста плитки въпроси, пропусна да ги пита важни неща. Не слуша какво и се говори и повтаря въпрос на нещо което вече и е отговорено.
И не мога да разбера каква е тази нейна обсесия от Онлифенс, че пита всички за него. Стана ясно, че Ники и Цецо са много далеч от тези неща, тя ги пита като на кръстосан разпит и 20 минути се изгубиха в тъпотии.

# 448
И аз изслушах подкаста с Ники и Цецо, за жалост Дени не е добър избор за водеща, много елементарни въпроси ,не успява да зададе правилните въпроси и да насочи разговорът към по  интересна информация.Въпросите й бяха едни и същи,абсолютно без връзка със същността на гостите.
Ники е много емпатичен човек,това забелязах още от първите няколко гледания.
Точно това харесах в нея, хора като нея не са способни на подмолни схеми и манипулации, точно затова и победиха, на хората им е омръзнало от хитрости  и  наглости,зажадняли  сме да общуваме и да се срещаме с чисти ,искрени хора.
А и Ники си взе всички игри,няма и капка съмнение ,че победата им е заслужена .
Честита да им е ,и да са много щастливи!
С удоволствие ще ги следя за бъдещето им развитие,сигурна съм ,че ще има какво още хубаво да видим от тях!

# 449
И аз си причиних Дени заради Ники и Цецо. От десет години са заедно, на Ники това ѝ било първото гадже. Цецо дава уроци по китара, останах с впечатление, че има доста ученици. Ники е работела на две места и вечер са свирели. Денито ги пита за Онлифенс, ами те са толкова далече от това…До три-четири години Ники иска да имат дете.
Не са сигурни какво ще правят с парите от наградата, не са очаквали, че ще спечелят и не са мислили за това. Искат да издадат албум, споменаха и че може евентуално да направят вноска за апартамент с парите, но не акцентираха върху това.
Цецо е със страхотно чувство за хумор. Възпитани, мили, скромни…

Общи условия

Активация на акаунт