💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 66 679
  • 833
  •   1
Отговори
# 570
И аз мисля, че много й пасна. Повече от Господарите и другите на Халваджиян. За сметка на това на Емо му личи как му дотегва. По-добре да го сменят. Нямам обаче предположения кой би паснал добре на Мария и предаването, в случай, че решат да го сменят.

# 571
Според мен, проблемът на предаването не са водещите. И най-разчупеният водещ не може да компенсира скуката, която лъха от игрите и некадърните участници.  Последното издание на предаването се превърна в махленска клюкарница, подсилена от интриги и немощ на участниците дори в най-елементарните изпитания.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 21:06 от Poni69

# 572

.Нямам обаче предположения кой би паснал добре на Мария и предаването, в случай, че решат да го сменят.
Че как кой? Те тоя левент с интелигентния поглед и правилния книжовен български език

# 573
Бай бабо… тихо, тихо!

# 574
Аз предлагам Рачков.

# 575
  • София-Младост
Моля те, само от чешмата не тече Рачков. А и той няма да избяга от Халваджиян, си мисля.
Залия и Дидо вчера са сключили брак.

# 576
Ивчето дали им е туъркнала като подарък и атракция на сватбеното тържество? 😁

# 577
Моля те, само от чешмата не тече Рачков. А и той няма да избяга от Халваджиян, си мисля.

Все имах надежда, че Дидо ще размисли и ще я остави.

# 578
  • София
Видях вчера на нашата улица Георги, Вики и дъщеря им. Много готини. 😊

# 579
Искам Ненчо Б. Може с Мария да са добър тандем.

# 580
О, не, тоя лигльо с тъпите шегички, без него, моля!

# 581

Все имах надежда, че Дидо ще размисли и ще я остави.

То не е изключено и това. Хората се развеждат. Но не мисля, че Дидо ще я остави. Той е толкова спрял… цъка си там на компютъра и му е все тая.

# 582
Вижда се че на Емо вече му е все тая. Не е този от първите сезони. Сега е като кисела леличка.

# 583
Водещите не, но ниският бюджет скапва предаването. Тази вила до кога ще я гледаме, толкова ли няма други големи къщи за 20 човека? Двойки да спят по  две в стаи? Някои двойки и на палатка спяха.
И за игрите трябва бюджет, а с въпросчета е най-лесно, но същите въпросчета да им ги задават високо във въздуха, или във водата и на всяко друго по-нестандартно място, бус имат ли да ходят насам-натам с 20 души?
Трябва да сложат по-талантливи хора в екипа, да измислят по-светсни въпроси, тестове, кастинги, монтаж, графика (таймер най-малкото), продуцент, сценарист, може би и психолог.

# 584
  • София-Младост
Вилата има възможност да настани семействата/двойките самостоятелно, но не това целта на предаването. Нали като са по две двойки в стая се оформят групички, обсъжда се  и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт