💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 4)

• 62 693
  • 803
  •   2
Отговори
# 765
Много различна ми изглежда от преди... Какво прави един ноc, егати! Преди е имала собствено излъчване, сега е една от всички симпатични млади жени.

Последна редакция: пт, 19 дек 2025, 18:41 от DiaMia

# 766
  • Sofia
Сега лицето й изглежда някак по-пухкаво и бузесто, а хич не е пухкава! Не разбирам защо сами се загрозяват, че и си плащат за това, но пуста мода..

# 767
Всички в калъпа на  модата. Навремето хората са бягали от това да са еднакви, а сега сами се правят на такива.

Смяната на носа променя много физиономията. Лични документи сменят ли се, интересно?

# 768
Ще съм груба, но Даяна прилича на мис Пиги в лицето

# 769
Споделям мнението.

# 770
Като не иска отрицателни коментари в Инсталирам, да беше спестила информацията за хирургическа намеса.

# 771
  • До морето
Е, как да я спести, то си личи от километри. Което веднага означава, че не е каквото трябва да е.
Една интервенция е успешна, ако около теб се чудят правил ли си нещо, не си ли....операция ли е, филър ли е, филтър ли е....

# 772
Не мога да разбера кога жените, режещи си носовете, ще разберат, че изпилените и вирнати нагоре носове, разкриващи ноздрите, не са и никога няма да бъдат еталон за красота?

Сравнете тези носове с тези на актриси, които са с перфектни черти просто. Анджелина си е преправяла носа иначе, но не по този безумен начин.
Скрит текст:

# 773
Анджелина не е в крак с модата явно. На прасешките зурли. Joy

# 774
Точно прасешки нос се е получил при Даяна.

# 775
На времето всички искаха джуки тип Анджелина, сега модата е кой ще си клъцне нова по-зле. 😁😁

# 776
Ужасен нос си е направила Даянчето, не мога да повярвам. А беше толкова хубава.

# 777
Може да ѝ се оправи по-натам, като спаднат отоците.

# 778
  • Sofia
Не мога да разбера кога жените, режещи си носовете, ще разберат, че изпилените и вирнати нагоре носове, разкриващи ноздрите, не са и никога няма да бъдат еталон за красота?
Скрит текст:
Сравнете тези носове с тези на актриси, които са с перфектни черти просто. Анджелина си е преправяла носа иначе, но не по този безумен начин.
Скрит текст:
Абсолютно! Да не говорим, че малкият и леко чип нос оптически прави лицето по-пухкаво. На младини това не се личи особено, но с напредване на годините става все по-осезаемо. Това от личен опит, а не съм и помисляла да си пипам носа.

# 779
  • До морето
Малкият и чип нос винаги е бил красив. Но повечето, които отиват да се дялкат не получават сладко чипо носле, а нос с обърнати ноздри. Ако се вгледаш малко и може да прегледаш и гърлото през тях.

При Даяна наистина е много рано, има доста време докато се види крайния резултат, макар, че щом с пресните отоци е такъв минианюрен, после не знам какво ще е.

Общи условия

Активация на акаунт