Парфюмни размисли и страсти - 296 тема

• 49 606
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Правилно съм се насочила в такъв случай към Paragon и Musk Therapy. А от черните бутилки кой е най-приемлив, дамски ? Благодаря ❤
Rehab е прекрасен успокояващ парфюм, но за мен е най-слаб от тройката бели с релакс насоченост. Сега има и нов от три седмици, той е с рози с муск и също не е нищо специално. В Rehab има доста лавандула и е унисекс, клонящ към леко мъжки. Добра трайност и излъчване.
Страшно много прилича на Spicebomb Viktor&Rolf, но той е в пъти по-евтин.
В базата има доста сандалово дърво, което силно го затопля и фини подправки.
Абсолютно непоходящ е за купуване насляпо и е става страхотно за наслояване.

# 676
densi, може ли да поясниш какво имаш предвид под по-добре композирани от черешата?
Какво точно сравняваш - чисто композиция или подобни аромати? Препоръка за конкретен за тест също би била добре дошла. Мерси!
Композиция на череши с подобни нотки и вайб в други парфюми.
Той Cherry Punk Room 1015  прилича страшно на Lost Cherry Tom Ford. Аз него го обожавам, но ми е нетраен.
Например Maraschino Sospiro Perfumes е за мен изключително добра череша, по-добра от двете на Room.
 French Defense Mind Games също.
Но най-любима ми е Sirène Fragrance Du Bois, която е различна от изброените по-горе.
Новата O Pantheon Roma пък е кисели череши, вишни дори с шампанско и ориенталска база. Алкохолна череша със свежи рози. Супер женствн парфюм.
Харесвам силно и Cherry Smoke Tom Ford. Той е и траен.
Бадемовата череша Bodacious Boadicea the Victorious е прекрасна.
Въобще черешови аромати да иска човек, има страшен избор, защото нотката беше много модерна.

# 677
Ах, благодаря, разбрах те.

Част от изброените череши ги имам, но аз лично съм доволна да притежавам и пънка. Просто ми е различен от другите череши с тази кожа. Lost Cherry силно ми омръзна, отгоре на това, че е супер нетраен. Bodacious и Sirène са разкош, но нямат нищо общо помежду си и с пънка за моя нос, освен че имат нотката череша, стилът им е много далеч един от друг. Като фен на черешите, ще прегледам и останалите които спомена и не съм пробвала. Все още не съм се уморила от череши (и вишни) Sweat Smile

# 678
Нещо за парфюмите на Dusita, загледала съм се в La douceur de Siam и новия Tonka latte. Някой може ли да даде отзиви?

# 679
Все още не съм се уморила от череши (и вишни) Sweat Smile
Може да тестваш, ако още не си State of Mind Spontaneous Generosity, Lorenzo Pazzaglia Cherry Ink и Houbigant Ambre Rubis.

# 680
Тези не съм, благодаря за предложенията Flowers Hibiscus

# 681
LSF MCMXIV, благодаря за споделеното мнение! Определено се отказах. Спестих си доста пари. Сега обаче, остава да открия Мандарината Simple Smile.

# 682
Купи си Berdoues 1902 Orange Fizz Parfums, в Парфимо 125 мл. е 23 лв. Да, и той няма да е много траен (води се одеколон), но има много мандарини и портокали, а цената е направо подарък.

# 683
  • USA
Нито Guidance, нито Пантерата ми харесват, така че пробвайте преди покупка. Guidance има една кисела нотка в началото, която не ми понася.

На вкиснали рози. И на мен увертюрата не ми харесва,но в последствие се свиква с уханието.Все пак не бих го купила.

Пантерата я имам (класическата) и ако съпруга ми подарява 49 успешни парфюми и 1 неуспешен, Пантерата е точно този 1 неуспешен. Има нещо грубо в него,нещо остро като бъркоч и аз не знам как да го опиша.Въобще не го ползвам и бегло се сещам за нотките,но знам,че не ми харесва.

# 684
Ама тя пантерата не е една. Уточнявайте за коя точно говорите. Класическата не ми говори нищо. За тази ли става въпрос La Panthère Parfum? Аз се сдобих с мотричка - днес пристигна и доста ми харесва. Мирише "на Картие" и нямам нищо подобно в колекцията. Определено ще взема една 30мл бутилчица - парфюм за специлни случаи. Парфюм в класическия смисъл на думата, не нещо за ядене или което ти идва да пийнеш Sweat Smile или просто някакви цветя с или без пушеци и кожи. Определено е класически парфюм за порастнали момичета, с ретро (в добрия смисъл на думата) звучене и не е за всеки ден.

# 685
Минавам да похваля този много симпатичен сладичък шамфъстък от H&M - много вкусен, не задушлив, усеща се хубаво шамфъстък. Абсолютно приятно на вид бутилче, трайност като за цената му от 20 лева Simple Smile Има и боди спрей, нямам линк, защото на сайта се появяват и изчезват - лимитки са. Другият от серията е с карамел и също е много сполучлив, без големи претенции.
Top Notes: Bergamot, Lemon, Orange blossom
Heart Notes: Almond, Pistachio, White blossoms
Base Notes: Musk, Sandalwood, Tonka bean, Vanilla

# 686
Radincho, а трайността как е?

# 687
Съответстваща на цената, тоест слабичка Simple Smile Но при мен всичко спира да се усеща много бързо и по принцип.

# 688
Съответстваща на цената, тоест слабичка Simple Smile Но при мен всичко спира да се усеща много бързо и по принцип.
Така и предполагах и затова не поръчвам.

# 689
  • USA
Ама тя пантерата не е една. Уточнявайте за коя точно говорите. Класическата не ми говори нищо. За тази ли става въпрос La Panthère Parfum?

Aко пишех за елексира или под формата на тоалетна вода, щях да уточня.
Специфичен аромат, радвам се,че ти допада.

Общи условия

Активация на акаунт