Мама боядисва яйчице за МАРТенското си дете!

• 9 978
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
bimba, ама ако не се научи на някакъв режим, а е само на поискване, това означава никакво спане близките 1-2 години  Shocked
аааааа върла противничка съм,ама просто мамите които кърмят на гърда нямат избор не виждат бебето какво е изцуцало,за разлика от тез дето са нашише,та затуй се будят на 2-3 часа,а тез дето са на шише са сити за по-дълго време,е ако мама има повечко кърма и бебо е лаком туй си е   идеалния вариант щото тогава и бебето ще цоца достатъчно,брех колко компетентно се изказвам,не черазбирам особено от кърмене,ама логически тъй трябва да е

# 76
бимба, мерси за инфото. Аз обаче дълбоко се съмнявам, че Ния изяжда по 100мл на хранене  newsm78
След като я нахраня изцеждам поне към 20 мл, а и тя не суче повече от 10тина минути... А как сте с оригането? Аз трябва по половин час поне да я чакам да се орига, понякога и повече  Thinking
уф джу,едва ли мога да ти помогна кой знае колко,ама ако ти се буди начесто,разбирай на два и по-малко часа значи си е гладна и ако държиш да я кърмиш трябва по-често иначе рано или късно ще минете на  смесено и сама ще сеотбие,ама питай зайко тя е спец пък и в кърмаческия

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 16:57 от bimba

# 77
моята пък вода да не види,не мога и устата да и изплакна даже и гъбите не минават така

# 78
Аз още съм в комплект Crossing Arms
Мишчицата сигурно гушка вече малко сладко бебе, пък аз се мотам още Tired Ама съм се настроила, че утре вечер влизам в болницата и това е Peace На 5-ти ще трябва и аз да се сдобия с бебе, че то вече априлките се обебиха, пък аз си чакам Thinking (интересно кво ли чакам newsm78).
Това е от мен за днес. Утре пак ще драсна (за последно, преди да тръгна за болницата Peace).
 Hug Hug Hug

# 79
здравейте,мами
и аз да се запиша в новата тема
за спането и аз още се чудя как ще стане това с паузата от 6часа моля се да се откаже сам,но милия е гладник,дори и на вън се буди по рано да яде,а другите бебета дори пропускат хранения Mr. Green
а любимато място за спане е на мама или на тати корема,дори и сега ми е залепннало червейчето Laughing
я да питам знаете ли ако аз пия чая за колики ще стигне ли до кърмата и ще му действа ли ,някой пробвал ли е newsm78

# 80
сега видях че в началната няма инфо за ДАН,е да кажа новината Grinning
на 28.03 е станала мама на принцеса Габриела

# 81
Живи и здрави да са чакаме ги с инфо и снимки HugТуй с чая и аз го правя

# 82
Честито на ДАН! Нека малката Габриела расте здрава и много да радва мама и тати!   bouquet
f_5pm, чувала съм за майки, които са пили чай против колики, но не е имало някакъв особен ефект.

За спането - Вики се отказа от нощното хранене след 2 вечери на чайче към 3-4 ч. Сега заспива между 22:30 и 24 ч. (зависи кога иска да яде) и се събужда към 6 ч. Така успявам и аз да си почина.  Peace Но всяко дете си е индивидуално. Иначе и ние се борим с коликите, но откакто давам Нормофлор, като че ли спи по-спокойно!  Thinking

Някои то вас писаха, че бебоците им ядат по 7-8 пъти, а моята принцеса не минава 6 пъти, мнооооооого рядко по 7 пъти! Дали остава гладна?

Hug  Hug  Hug на всички бебчовци!

# 83
Стели и тя така мина на 6-7 кратно хранене,но сиувеличи като цяло интервала буди се на 4 часа иначе пак ставаме по никое време, към 3 например,но ето сега последно яде в 7 значи чакай я в 2

# 84
Стели и тя така мина на 6-7 кратно хранене,но сиувеличи като цяло интервала буди се на 4 часа иначе пак ставаме по никое време, към 3 например,но ето сега последно яде в 7 значи чакай я в 2

Вики също се буди на 4 часа, а понякога дори се налага аз да я будя!

# 85
Лубрикант, не си мисли че няма да спиш 2 години ако го храниш на поискване. Аз и предния път храних на поискване.- Дени почна да прескача ядене след първите месеци, после спях, а след 7мия месец до 10тия не спях заради зъбите й - ревеше на 15 мин до 30 мин нон-стоп. След 10тия месец си спяхме. А като я отбих на 11тия започна изведнъж да спи цяла нощ и не се будеше ни за цокане, ни за вода. и досега е така.

Пак ще ви кажа - моето кърмене първия път няма нищо общо с този по производство на мляко. Първият път имах свръхлактация и беше ад. Този кърмата ми се регулира според бебето. Когато му давам на 2 часа почва да се образува повече мляко и обратно. Аз давам и от двете гърди и засега на бебка си й стига. Нямам напрежение, но си имам мляко.
Да кажа само че това което може да се изцеди с помпата, е по-малко от това, което бебето може да изяде. Бебето е супер помпичка  Simple Smile

# 86
Уф,едвам намерих време да ви прочета...бях поизоставила домашните задължения и за това от три дни само почиствам и подреждам...
Честито на всички тумбачета,които вече са горди мами!!!
За храненето-от самото начало Буби е на 4 часа-до тук е наддал с 750 грама и е пораснал с 2 сантиметра(което се отрази на дрешките му,та днес пренареждах неговото гардеробче!)...От една седмица сам се отказа от нощното хранене-яде последно в 12:00-12:30 и после се буди чак в 7:00.Не съм го мъчила с чайове и вода,защото щом е гладен не можеш да го залъжеш  с нищо.Много съм доволна от него,защото поне вечер мога да се наспя пълноценно.
На хранене изцоква към 130,140 милилитра и то за скромното време от 25 мин.-щото мама пуска много кърма,а Буби е лаком за петима! hahaha

Джу,аз също имах голям проблем с оригването,но му намерих цаката-Сложи бебо на рамото,но ръчичките му да са сгънати на рамото ти.краченцата да са свитички към тялото и главичката да е отпусната спокойно.Тупкай нежно и по-бавничко.Откакто го правя по тоя начин се оригва по два пъти,а понякога и повече!

# 87
Аз още съм в комплект Crossing Arms
Мишчицата сигурно гушка вече малко сладко бебе, пък аз се мотам още Tired Ама съм се настроила, че утре вечер влизам в болницата и това е Peace На 5-ти ще трябва и аз да се сдобия с бебе, че то вече априлките се обебиха, пък аз си чакам Thinking (интересно кво ли чакам newsm78).
Това е от мен за днес. Утре пак ще драсна (за последно, преди да тръгна за болницата Peace).
 Hug Hug Hug
стискаме палци миличка Hug

# 88
miranda, ще пробвам вашия метод на оригане  Wink дано проработи и при нас.
мами, да разбирам ли че вие не си будите бебоци за хранене  newsm78 Май само аз съм изперкала дотолкова, че будя горкото дете за да яде когато аз съм решила?  #Crazy

# 89
miranda, ще пробвам вашия метод на оригане  Wink дано проработи и при нас.
мами, да разбирам ли че вие не си будите бебоци за хранене  newsm78 Май само аз съм изперкала дотолкова, че будя горкото дете за да яде когато аз съм решила?  #Crazy

Джу, и аз съм така, будя я, за да яде и си мислех, че съм единствената  Sad Ако я оставя да спи, сигурно ще яде по 4-5 пъти, а това май е твърде малко. За това станат ли най-много 4 часа, я събуждам!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт