Термин Ноември 2025 - Тема 2

• 28 990
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета, минахме контролният преглед, за моемнта се движим по график 14+1. Термина си остава 17.11. Лекарката каза, че това ще бъде едно много активно бебе, не спря да шава да се мести Grinning . Споделих си притесненията относно теста Вижън, каза да не го мисля, че за сега няма какво да направим, и на бъдеща Фетална Морфология ще потвърдим, че всичко е наред.

Като предтекст защо се притеснявам за теста, не само заради много ниската фетална фракция, но първо като дадах кръв ми бяха изпратили резултати , които се оказа не са мои (имената ни се разминаваха с 1 буква и рожд.дата ) , и докато кажат какво ще правим дали ще давам пак кръв и къде са моите резултати, беше минало доста време. Та бих казала , че от цялата тази ситуация + ниската фетална , от там се породи притеснението. Но благодаря за думите. Ще има да си се притеснявам , но както се казва каквото такова.

Успех на всички бъдещи мамчета🤞🏻🌷

# 286
Здравейте, момичета!
Излязоха резултатите от пренатеста и всичко е наред ❤️🙏
Ще си имаме второ момченце 💙
Малкия искаше сестричка, но ще говорим повече за братче и така, ще свикне 😀

# 287
Здравейте отново, момичета!
И аз се отбелязвам, че резултатите от пренаталния тест излязоха и всичко е наред! (пуснат на 30.04, резултат готов на 09.05) Потвърди се и предположението от ФМ - очакваме момиче. Heartpulse
Поздрави на всички и спокойна бременност! Nature Sparkles

# 288
Здравейте и от мен и моите резултати излезнаха. Всичко е наред. Ще си имаме момиче 🩷

# 289
Днес само положителни коментари! Браво!
Дай Боже да вървим така до края всички!
❤️

# 290
Здравейте и от мен. Аз вчера се събудих с леко кафеникаво зацапване. Вечерта бях на фетална и се оказа, че имам леко отлепване и хематом и ме посъветваха да пазя леглото. Иначе всичко изглеждаше добре и имаме предположение за момиче 🩷 Днес отивам да дам кръв за БХС и до няколко дни ще имам цялостно становище + риска от прееклампсия. Надявам се ваичко да е наред 🙏

# 291
Здравейте и от мен. Вчера бях на контролен преглед. Всичко е наред, даже върви напред с няколко дни. В 15+5 съм седмица. Моето бебче е много срамежливо. Нито на фаталната, нито вчера видяха какво ще е.

# 292
Много се радвам за добрите новини в последните коментари! Yellow Heart Момичета, на вас колко ви личи вече (най-вече на тези, за които е първа бременност, защото знам, че при всяка следваща личи все повече) ? При мен в 14г.с. няма и следа. А исках около морето да покажа коремче, но Божа работа Simple Smile

# 293
При мен е първа бременност до толкова късна седмица (вече 16-та) и бих казала, че сутрин просто си изглежда, че съм по-пухкава (което си е и вярно), но вечер коремчето не може да се скрие. Още никой не е познал, че съм бременна по коремчето, та все още успяваме да изненадаме приятелите като им казваме.

# 294
Аз съм в 16 г.с., първа бременност и при мен личи доста. Всички ме познават по корема. Аз качих 10кг преди да забременея от хормонални таблетки, а от началото на бременността качих 1-2кг. И въпреки това коремчето се вижда ясно, но не го и крия, много ми е сладко 😁😍

# 295
Страхотни новини, момичета! 🥰 Силно стиснати палчета да продължават само такива да валят. 🤞

Аз в 17г.с. вече изглеждам както бях в шестия месец при първата бременност. 😅

# 296
При мен в 15та леко вече започва да се забелязва, но с малко по-широка тениска все още нищо не си личи. Вечер ми е доста подут и оформен😅

# 297
И моите резултати излязоха днес, само че от БХС. Не пуснах пренатален тест, въпреки че в началото много си го мислих, но реших да изчакам феталната и БХС и всичко е повече от супер, така че засега мисля да го пропусна. ❤ А за коремчетата, на мен ми е първа бременност 14+1 и ми личи вече. Като съм с рокля по мен, според мен човек може да разбере, че съм бременна, защото седи оформен, но пък сложа ли нещо по-широко си остава в тайна. 😊
На мен ми е много любопитно кога ще се усетят първите движения, четох, че много момичета са усетили именно в четвърти месец, да видим кога ще се похвалим и ние. 😍

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 16:35 от LadyK3

# 298
Моето коремче, вече 16г.с, също се пооформя, вечер е доста по-видимо от сутрин. Имам по една линия от всяка страна на корема и личи как с дните растем. Също така забелязах, че започва да ми излиза тъмна линийка от пъпа надолу. 🥰

Най-новият ми симптом е че при кихане имам леко изпускане, което разбрах, че е нормално ако бебка притиска вече пикучния мехур. За момента се опитвам да вкарам упражнения за мускулите от типа Кегел, просто ми е трудно да си създам навика. Четох, че колкото по-рано се започнат толкова по-добре, защото отнема време мускулите да се подсилят.

Радвам се на хубавите новини на всички!
Приятно бременеене, мами! 💐

# 299
При мен в 15г.с. +5 сякаш си личи или поне аз така си мисля, за сега никой нищо не ми е казвал, ама и аз нося по-широчки дрешки. Вечер и при мен забелязвам едно по-голямо подуване. Този уикенд си вадих летни дрехи и като си облякох някой рокли, та си личи или поне аз го виждам. Grin

За линия негра видях, че сте споменали при мен миналия път се появи в 7ми месец, сега още нямам нищо, ама и не държа, не ми е много приятна така или иначе.

Относно движения миналия път усетих чак към 20-21 г.с. надявам се сега да е по-скоро поне така казват, че с втората бременност по-рано се усеща, но аз отново съм с предна плацента, та може пак да си отнеме време бебето да я заякне.

Общи условия

Активация на акаунт