Отивам да дам проба в НЦЗПБ – там съм положителен за уреаплазма и микоплазма. Микоплазмата която в Геника никога не е излизала
Milla1331 ме помоли да споделя тази информация с вас – може да ви бъде от полза, защото понякога резултатите се разминават между различните лаборатории. При мен точно така се случи.
Много ми хареса този отговор. Благодаря за информацията. По този повод и аз днес пътувам при Гузгунова в Хасково, защото имам над 9 фемо и андрофлора ОТРИЦАТЕЛНИ, а проблема си симптома са на лице, което ни навежда на мисълта , че 86% може би плазмата си седи.
Няма път към НЦЗПБ , но лекарката която е от Хасково е също толкова компетентна колкото и лекаря в София.
Благодаря на Mila1331 u Kafe del mar , които постоянно дават насоки по този мой сложен път.
Между другото да споделя , че след уникално много рецидиви над 9 пъти …….
Вчера постих Имунолог- Мария Ивановска Пловдив.
Страшно, уникално впечатлена останах.
Според тези рецидиви тя е убедена, че нямам плазма , но за мое спокойствие навила съм си на пръста , че и Гузгунова ще ме погледне
(Страх лозе пази)
Иначе имунилога каза , накратко, че дори да нямам плазма те оставят своето ДНК в нас и зависи какъв привес е взела над нас и колко време е била в нас, изменя имунния ни отговор и затова често сме хронични на дадени неща , защото част от нейното ДНК е още в нас.
Затова трябва да се намеси имунолог при честа инфекция или хронична за да провери в кой канал на клетките има проблем след плазмата.
На мен ми назначи:
НК клетки
С1 С3 С4 комплимент
Q1 комплимент
Qc1комплимент
След това ще разбере какъв е хода на възстановяване и връщане на фабрични настройки на имунитета ,сякаш никога не е имал плазма. Това трябвало да се получи.
Иначе винаги ще си носим нещо и тялото няма да го разпознава за вреда и така само се въртим в кръг.
Моя съвет е след 3 рецидива , да се потърси качествен имунолог.
Успех на всички