🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 753
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 035
В БГ всички ли се познават?

Абсолютно същото се питам всеки път ?

Тоест, навярно модерните заведения са няколко и всички ходят там и се засичат и после се следват и тн по ИГ и тн. Нямам друго обяснение, но ок страната ни е много малка, ама чак пък толкова...

# 1 036
Анна Мария има план "до 3 г да се пенсионира:, каквото и да значи това за нея. С други думи да спре да работи до тогава.

# 1 037

Цунки по муцинки! Не знам дали е "оригинална джука" или е бутала филър в нея, но хич не стои добре. Прилича на едно друго нещо..

# 1 038
  • София
Браво Синтия! 😊
Това е моята фаворитка този сезон. Браво! Класа!

Ферай отново с комедийно изпълнение. Този път и се получи. Един от редките подобни мигове.

Росица не си тръгна. Много се изложи тази жена. От фаворитка се превърна в една от най-неприятните ми. Фалшива драма куин и неориентирана жена с един товар комплекси и налудничаво държане.

Александра беше много неадекватна, като на наркотици всеки път. Най-големия турист си тръгна. Разгеле.

Бранимира обратното на Росица, в началото трудно я издържах, но сега ми харесва. Според мен тя отдавна щеше да си тръгне, но Ники Николов цели две церемонии на розата осуети с цел да не се разбягат момите след неадекватните изпълнения на Виктор.

Виктор ''режисьора'' остана само с двете си актриси. Кеф. Лъснаха за пореден път колко са фалшиви и каква драмедия разиграват. Искрено се надявам да няма наивници, които да вярват на Виктор и Любомира. Любомира можеше да си тръгне с високо вдигната глава като Бранимира, но изобщо не съм се и съмнявал, че ще разиграе подобна комедия и с този разговор, все едно са специални с нещо. Всичко това много отдавна е решено, още в София. Бранимира отказа да участва в този цирк.

Виктор е най-голямата издънка като ерген за всичките 4 сезона дотук. Започна с десет жени. Цели две седмици преди финала остана само с две жени. И по едно странно и никак не случайно стечение на обстоятелствата и двете са актриси. 😀😎

Две седмици преди финала:
Прогнози / Желания

Мартин ще си валидира Даниела / естествено искам да и бие шута, ама като гледам какъв балък е, не виждам как ще стане.

Виктор ще избере Любомира / не ме вълнуват, за мен са кауза пердута и тримата, най-вече Виктор и Любомира.

Васил ще избере Адриана / така и искам, не желая да избира Косара.
Косара беше изявен фаворит, но все повече и повече виждам несъвместимост между двамата. И то е двустранно. Въпреки, че Васил е по-въвлечен във връзката, но и той вижда някои флагове...
Като я слушах Косара с Мартин, вече виждам дори как Косара връща роза на Васил, но това не ми се връзва с нейната състезателност и целеустременост, непременно да спечели. Ще видим, тук ще е интересно.
Росица и Ферай нямат никакъв шанс и никога не са имали с който и да е от ергените. Късметлийки. Всеки сезон има разни статистки, които остават до края по една или друга причина, без да са показали абсолютно нищо.

# 1 039
  • Out of the Mix
Ал, хахах JoyJoy

Ако няма камери, не можем да си представим какъв бардак и многоъгълници ще са, един връз друг...

Ще има ултимативен тест за съвместимост. JoyJoy

# 1 040
Мила и сладка е, защото е пила смуЧи с некЧарини, поръсено с правилната доза джиприсанчи.

# 1 041
  • Обран бостан ;)
Ал, хахах JoyJoy

Ако няма камери, не можем да си представим какъв бардак и многоъгълници ще са, един връз друг...

Ще има ултимативен тест за съвместимост. JoyJoy

Аха, иначе казано "га еди кифтетта ни рива" Wink

# 1 042
  • На морето!
Добре, че им дадоха жълтите рози, че да се измъкнат от тая скука и жега някои момичета.
Бранимира много напълня в тая вила и според мен не издържаше и себе си вече дори.
Любомира и Виктор на срещата с Маги вчера бяха супер зле. Маги го насочва да й се обясни в любов, той се поти като животно и говори за нея като за най-удобната възглавница, която са му подарявали. Любомира от своя страна, самата тя плувнала в пот го гледа жално и се моли по скалата до 10 да я харесва поне 5.
Иначе Любомира, за разлика от Бранимира, отслабна и разцъфтя в тази къща, за нея вярвям, че наистина е влюбена.

Даниела според мен си прави експеримент с МарЧин, тества колко глупости може да приеме един самообявил се за играч шматьо.

# 1 043
Между Равда и Несебър има един плаж с потънал кораб...спомени...съществува ли още?
Да, но е бъкано с хотели наоколо, а на плажа пред кораба има бар.

Блиц на АМ след Студио "Ергенът"
въпрос: какво мислиш за решението на Мартин?
отговор: ще си научи урока.
въпрос: кой е Юда?
отговор: Юда е Даниела

# 1 044
Васил не просто изглежда да не е привлечен от никоя мома там. Като го гледам, се чудя дали въобще може да прояви по-изразена емоция към която и да е жена. Много дървен, много стегнат.

Синтия и Александра - каквото с тях, такова и без тях. Така или иначе, не вълнуваха ито зрителите, нито ергените.

На някой направи ли му впечатление в промото за днешния епизод Мартин споменава за червени флагове и въпросителни. Дали коментира собствената си ситуация?

# 1 045
  • Sofia
И аз ще чакам вашите преразкази, ако има интересни детайли.

# 1 046
Евала на Бранимира!
Изкара си една безплатна почивка и го заряза това подобие на мъж Виктор.
Сега от няма и къде ще се моли на Любомира, че да не си тръгне сам.
Смешник.

# 1 047
  • София
Смеете се вие на Косара, ама представете си, че ни чете, усърдно взима уроци по правоговор и като се появи след 2-3 седмици по ТV -то или в някой под-, над-, между-, чакал-,  нечакан- и т.н. каст, ще ви се смее тя на вас. Пийте  сега джиприсанчита и смучита, че после може и да няма.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 15:49 от Prizma

# 1 048
Евала на Бранимира!
Изкара си една безплатна почивка и го заряза това подобие на мъж Виктор.
Сега от няма и къде ще се моли на Любомира, че да не си тръгне сам.
Смешник.
Проблемът е, че на нея и почивката не ѝ хареса. Нали помниш… Подули са ѝ се краката, цикълът ѝ закъснява, газове от лютото, коксартроза, псориазис, артрит, високо кръвно, синузит, подагра… К’во още беше?

# 1 049
Смеете се вие на Косара, ама представете си, че ни чете, усърдно взима уроци по правоговор и като се появи след 2-3 седмици по ТV -то или в някой под-, над-, между- или чакал-каст , ще ви се смее тя на вас. Пийте  сега джиприсанчита и смучита, че после може и да няма.

Дано е така!

Общи условия

Активация на акаунт