🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 799
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 020
Аз много обичам да съм честна😀

Скрит текст:

# 1 021
На бас, че всички физически и емоционални проблеми на Бранито са се оправили в момента, в който окончателно отряза Виктор.

# 1 022
  • София
На Клаудия, какъв и е естествения цвят коса?
В момента това червено много я затваря с тази матова кожа. На моменти чак ми сивее на ТВ. Ако го промени, много добре ще ѝ отрази.
Мисля, че естествената коса на Клаудия е червеникава. Още съвсем в началото много изгоря / кожата й не е матова/. Не знам дали няма и лунички, но те, с тези гримове, можеш ли разбра 😂

Представяте ли си Роси в двойката на финала? Косара, Ама Мария и Сие ще се пръснат от яд 😂 А Любомира ще забрави и за Клаудия, и за Виктор 😜

# 1 023
Аз си мислех, че е с матова кожа по рождение, но нали Не гледам отначало, явно съм пропуснала.

На Клаудия, какъв и е естествения цвят коса?
В момента това червено много я затваря с тази матова кожа. На моменти чак ми сивее на ТВ. Ако го промени, много добре ще ѝ отрази.
Мисля, че естествената коса на Клаудия е червеникава. Още съвсем в началото много изгоря / кожата й не е матова/. Не знам дали няма и лунички, но те, с тези гримове, можеш ли разбра 😂

Представяте ли си Роси в двойката на финала? Косара, Ама Мария и Сие ще се пръснат от яд 😂 А Любомира ще забрави и за Клаудия, и за Виктор 😜

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 13:51 от Labubu8

# 1 024
  • София
Изпуснала съм лафчето съа смучито, какво е станало? Косара?

# 1 025
В снощния епизод Косара и Люба привикаха Мартин на диванчето да му се оплакват и Косара му подаде чаша да пие. На въпроса на Мартин какво има в чашата, Косара обяви: "СмуЧи".

# 1 026
Нали на момичетата са показвали снимки на ергените в предварителните срещи с екипа, като видиш познати лица и е лесно да ги проучиш.
А знаят ли си имената, той на момичетата  и те неговото?

# 1 027
И на официалната снимка за предаването пак и изглежда мидиъм кожата. Точно матова си и е.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 13:46 от Labubu8

# 1 028
# 1 029
  • България
Клаудия е светла, гърците са матови.

# 1 030
Нали на момичетата са показвали снимки на ергените в предварителните срещи с екипа, като видиш познати лица и е лесно да ги проучиш.
А знаят ли си имената, той на момичетата  и те неговото?
Ами те някои от мъжете са се появявали по телевизията вече. Друг от снимките е бил Филип Буков, най-вероятно е имало и други по-популярни лица.
Мъжете вероятно имат повече инфо за момичетата. Те много от хората явно се движат в сходни среди в София.

# 1 031
Снощният епизод беше напоително отегчителен дори на мен ми се доповръща, както на Кло.
Ще ѝ се на горката Виктор да е "повече мъж", ама не било му се. Той си е инфантилен и неориентиран, нищо нетипично за 25 годишен в наше време.
С Люба си имат нещо като bro vibe, влизат в такава гаменческа енергия понякога заедно. Подхождат си визуално, нека се вземат, но ме съмнява Люба да го изтърпи за дълго.
Васята не го виждам привлечен от нито една, колкото и да се пънат момиЧе (да се чете с М) за него.
Адриана ми е симпатично момиче и предвид сторитата, които скоро се коментираха или са останали в добри отношения, или са се харесали по-дълбоко.
Черпя ви по едно смуЧи всичките!

# 1 032
  • София
Струва ми се,че Виктор ще отсвири Клаудия за 24 часовата среща.Наистина го е страх да остане с нея насаме.

Ами то си е страшно. Като се сетя как го гледаше на катамарана - като гладен човек, който не е ял от месец, а пред него стои джоланче с гарнитура Joy

# 1 033
  • Out of the Mix
Мила и сладка авантаджийка. Angry
Ако снимаха на Равда нямаше да се навие, ама в Шри Ланка, току запърхали пеперудки в стомаха. Trollface
Joy
Чета малка, но сладка...Joy
Кво й е на Равда, не мога да я позная, преди 15-20 г. често ходех там...
Между Равда и Несебър има един плаж с потънал кораб...спомени...съществува ли още?

Викаш, дай им сега на малките Бали, Шри Ланки, Дубай, Доминикана, екзотики...

# 1 034
  • Обран бостан ;)
Мила и сладка авантаджийка. Angry
Ако снимаха на Равда нямаше да се навие, ама в Шри Ланка, току запърхали пеперудки в стомаха. Trollface
Joy
Чета малка, но сладка...Joy
Кво й е на Равда, не мога да я позная, преди 15-20 г. често ходех там...
Между Равда и Несебър има един плаж с потънал кораб...спомени...съществува ли още?

Викаш, дай им сега на малките Бали, Шри Ланки, Дубай, Доминикана, екзотики...

Мила и сладка Ривоук. Wink

А ако може някой друг да плаща и да има камери, да не вземе да я .... нали. Wink

Абе направила си е сметката балеринката. Trollface

Общи условия

Активация на акаунт