🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 115 801
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 990
Да , вярно е, най-истинска и неподправена при това! 👌🏻
Гледам срещата на катамарана и Викито пита да уточнят дали искат да знаят как го свалят жени или мъже..,. Трай си бе , джанъм!🫣
Видяхме истинска любов и в този сезон.

Между Ферай и луканката.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 10:18 от Labubu8

# 991
Много се измъчи Маги с насочващите въпроси, но и нямаше избор, кратко време, камери и нула последователност на “посещенията на клиентите”
Разбира се, по-експертни могат тук да опишат в няколко точки каква терапевтична стратегия би била по-добра, но както някой по-напред каза “ако ходех, не бих отишла при нея” и това “ако ходела” е доста показателно за нереалните очаквания които хората без опит имат към терапевта.

Според мен не трябва изобщо занапред да има психолог в предаването. Нагласата какво трябва да правят, масовата нагласа е нереална и от това психолога само губи/ макар това да не е реално загубена клиентела.

Виктор прави-струва и хоп, на финал с най-неатрактивните външно.

Даниела, която “пишела психологически” е като някакъв майтап спрямо професията/психолог;терапевт.

# 992
  • София
Според мен не трябва изобщо занапред да има психолог в предаването. Нагласата какво трябва да правят, масовата нагласа е нереална и от това психолога само губи/ макар това да не е реално загубена клиентела.

По-добре да поканят Мартин за психолог/любовен съветник за следващите сезони. Да го пускат всеки ден по 2 часа при момите и готово. Както видяхме, справя се много по-добре и със сигурност ще е по-полезен.

# 993
Да, Мартин се включваше първично и забавно, с мъжка перспектива

Приятен за слушане направо

# 994
Тета, не е вярно. Видяхме истинска любов и в този сезон.

Между Ферай и луканката.
🤣🤣🤣 Луканката нищо не каза. Не знаем дали е взаимно.

# 995
На Клаудия, какъв и е естествения цвят коса?
В момента това червено много я затваря с тази матова кожа. На моменти чак ми сивее на ТВ. Ако го промени, много добре ще ѝ отрази.

# 996
  • София
Виктор на няколко пъти в предаването го засичам с тези очила, и то обикновено като трябва да чете. Явно е далекоглед. Люба не се сещам да се е явявала с очила пред камера.

# 997
  • Обран бостан ;)
Коментар за снощния епизод на "новите съседи"

Първо да отбележа днешния празник (1 МАЙ) с кавър на един стар хит.

Друуужна песеееен днеееес да екне
пеееесен пеееесен за любовта
на сърцааааа ни дааа олееееекне
Брааааанка вече отлетя Wink

ИЕС ! ИЕС! ИЕЕЕЕС !

Не се радвам толкова, че познах, отколкото, че няма да виждам фондютенирания и фейс на екрана.

Но, да се върнем на епизода.

Като цяло скука, с малки изключения, но все пак скука.

Можеше да покажат церемонията и в предния епизод. Не беше чаааак толкова ексклузивна, колкото се мъчеше да обясни Наум. По-скоро беше измъчено скучна. Жалките му включвания и гримасничене само влошаваха ситуацията.
Почти нищо иненадващо нямаше.
Може би Синтия малко ме изненада, но като се замисля, доста време беше невидима за ергените и сигурно е решила, че няма да си го причинява повече. Хубава жена е - мъж ще си намери.
Американката - тя все едно я нямаше.
Напускането на Гретхен, лично на мен ми донесе огромно облекчение. Доста по-рано трябваше да си тръгне - поне преди 5-6 килограма, ама не. Ай са да гладува в цивилилзацията, че сигурно пачката вече не и става.

Вико, като цяло остана в по-изгодна позиция отколкото беше преди. Две мацки, и двете го искат - дюшеш. Ако спре да "търси отговори" може и да излезе с ново гадже. От друга страна пък и двете са актриси - знаеш ли коя играе и коя не ? Впрочем имам някои предположения за "гарнизона с преспиване", които му предстоят. Клаудия 100 % ще му стопи лагерите, Любка, да не остане по-назад и тя, и после стой та гледай. Trollface

Както и да е.

Марто и Диди не ми се коментират. Да маат там сладоледи, да се мляскат и толкова.

То, цялото предаване стана като безплатен вестник. Нуй, мазила, застраховки, неиздадени книги - бактън бе.

Впрочем, мазилото за целулит можеше да го презентират и по-добре. Разделят екрана на две, в едната половина Диди се маже, а отдолу надпис "ПРЕДИ" в другата половина Ферай се маже , а отдолу надпис "СЛЕД". Wink Тъй де. Като ще е реклама, да е реклама. Trollface

Двойната среща мина що годе интересно. Неочаквано, разговора на Васко с Роси ми допадна повече. Някак по-освободени, по-непринудени. Може и да излезе заек от тая дупка. Wink

Срещите с психоложката - мъка. Мъка ама МЪКА.
Евала на Клаудия, че и го каза в прав текст, че не им е нужна. Повечето време гледаше двойките като индианец пишеща машина и май четеше отнякъде въпросите.

Извода, който лично аз си направих е, че Вико и Клаудия ще имат много страстен секс, но само толкова. С Люба си пасват много повече като темперамент и начин на общуване. Секса може и да не е като с Клаудия, но останалото ще компенсира. Подкрепям Мартин, че Вико и Клаудия няма да са ОК като двойка. Виж, с Люба може и да им се получат нещата.

Промото, че следващия път и Васил ще има 24 часова среща ми дава възможност да направя и прогноза. Според мен ще избере Роси. Разговора му върви, няма нервни изблици като Косара. С Адриана няма тръпка, пък тя и си вкара автогол с въпроса дали е целувал Косара. Не му е никаква, тоест не е нейна работа. Ферай - абсурд.

Ще поживеем - ще видим.

Толкова.

# 998
Тета, не е вярно. Видяхме истинска любов и в този сезон.

Между Ферай и луканката.
🤣🤣🤣 Луканката нищо не каза. Не знаем дали е взаимно.
Те луканките не си ли тръгнаха с Диана? Joy

# 999
Една симпатична нямам. Клаудия - пълно куко. Изживява се и прилича на жената вамп. Мята странни погледи и изражения. Говори странно и превзето. Тръпки ме побиват. Адриана - с дежурната мила усмивчица, и втренчени командващи и изискващи впити погледи към Васил, сякаш едва се сдържа да не извади учителската показалка и да го шибне по главата. Отчаяна лепка, преструваща се на нещо, което не е. Росица и нея я пере сачмата. Лута се от депресивни състояния до другата крайност на свръхпревъзбуда и ентусиазъм, само защото е била за 5 минути в центъра на вниманието. Косара я интересува само  как никой и нищо да не я злепоставя пред камерата, самовлюбена драма куин. Любомира жалка работа. Ферхундето и то не знае на кой свят се намира. Изобщо трагедия.

Ана Мария направи странно изказване в блица по бтв, че най - близки са й Косара и Мартин. Мартина и Силвия вече не са. Ако Мартин е с Даниела, тя каква работа има с Мартин, че чак са най - близки ? Даниела не я харесвам, но дали е възможно Ана Мария да се е залепила за Мартин след снимките и да продължава с опитите си да го привлече ? Няма логика да се сближаваш с мъж, избрал друга жена. Не е възможно и Марто да е с Даниела и Ана Мария да се навира между тях. Даниела няма да го позволи. Третият вариант е да не са толкова близки колкото АМ твърди, но той чак с децата си я запознал. Странна работа.

# 1 000
На Алекс много благотворно и се отрази почивчицата там, нямаше драма около нея, качи някое килце, разхубави се, българския изглади-без акцент, без грешки, -браво!

Хихикането на Дидата вече идва много зловещо😨

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 11:14 от Labubu8

# 1 001
Бранимира по БТВ.

# 1 002
Да, това е добър депресант Trollface

# 1 003
Преразкажете за тези, които не може да го гледаме!🙏🏻

# 1 004
Ще е интересна реакцията на Адриана, когато Васята избере за “гарнизон с преспиване“ /много готино/ Роси и Ферхунде. Убедено заяви, че фаворитки са тя и Косара. Изненадата ще ми стопли погледа  Joy

п.п.Не смятам, че щяха да позволят И Любомира да си дръпне куфарите. Тогава отпада още един ергенин и направо да пускат завесите...

Общи условия

Активация на акаунт