🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 091
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 425
И на мен ми направи впечатление, че Даниела си попийва. Иначе няколко серии по-назад категочно отрече да консумира алкохол,държейки чаша в ръка.
Косара е оперирана от чувство за хумор. Васята за сефте се опита да не е бот, тя направо го изравни със земята.
На Виксъна стискам палци Клаудия да не го е изяла и мен ме е страх от нея.

# 1 426
Даниела е била хубаво и работещо момиче, но май твърде е повярвала на кикиморите, проповядващи лесен живот на паразит. Вероятно и примерът на дружката й Атанаска я е зашеметил. Та толкова по въпроса вредна или безвредна е философията на момиче за милиони от жени без една собствена стотинка.
Голямо Да от мен на момичето Айгюл зад бара и хигиенистка или каквото е работила в Англия, абсолютно Не на образа й Даниела без биография и затънала в лъжи и свои или чужди дългове.
Жалко, че не е имала шанс с родители, които да я поощрят да учи, да се развива и да цени произхода си и труда си. Все си мисля какво би излязло от нея, ако беше по рождение с възможностите на семейството на Мартин. За него ми е ясно, че ако беше роден в нейното семейство, пак щеше да е “бохем”, но в провинциален мащаб.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:30 от Mama xxl

# 1 427
E, все пак собственичката на заведението й показа да чисти така колкото за предаването.
Иначе като сме били компания в барове, много често сервитьорки и бармани са пили шотове с нас, не го намерих са странно. По-забавно е, че тя обясняваше, че не пие, а попита Мартин - "Нали сипа от онова силничкото".
Ако го бяха направили като състезание кой от двамата ще се справи по-добре, Даниела щеше да го отвее Мартин - големия ресторантьор.

# 1 428
  • ВАРНА
Предполагам,че Косара усеща,че не е съвсем фаворитка и подготвя почвата да го отреже уж тя евентуално,за да запази достойнство.Докато беше от харема на Виктор-мяц,мяц суперлативи.Влезе Васил и веднагически започна да плюе грозно по бившия.

# 1 429
На мен Косара ми изглежда от типа на Беба  от Биг Брадър. Стойки и чалъми, принципи-клишета, “Аз казах!” и дотам.

# 1 430
Даниела е била хубаво момиче, което добре гримирано, е могло да бъде и хубавица. Смятам, че никак не е глупава. Психологически, за мен е любопитно какво, по ягодите, води едно хубаво момиче, до момента, в който става това, което е сега. Страшно е. Къде са близките, родителите, приятелите, които да ти дадат подкрепа в такова решение по пътя към измисляне за цяла една нова идентичност? И после, не била Даниела амбициозна. Иска се доста силна мотивация да се превърнеш от симпатична, но все пак визуално не особено впечатляваща жена, до такава, чиито черти крещят от изобилие, но същевременно са някакси нереални в своята изразност. Не че е единствена в тези си корекции, но все пак не спирам да се питам колко много не трябва да се харесваш и колко много искаш да избягаш. Мога само да си представя колко ли потиснато в подсъзнанието си е натрупало това момиче, за да се самоизмисли и да отрече всичко онова, с което се е родила.

# 1 431
Ама, вие очаквате на Мартин да му е било интересно как се правят коктейли, а той е консуматор.
Юрист е и по всяка вероятност има грижата да подготвя и следи договорите, да омайва клиенти и т.н.

За почистването на масите е нормално да не ни покажат целия процес. Нали видяхме, че Даниела може да държи метла и парцал?

Не го мислете семейството – взели са си два часа семейно щастие без децата.

# 1 432
Не забравяйте че човек за да има и спечели пари при появила се възможност е готов на всичко. Особено объркана жена без възможности, подмятана от мъже с лафа - Найш колко щи отиват бюст и устни. Ще направиш и пари, аз плащам.

Много момичета гледат коригигираните си сънароднички и падат в тия многобройни капани, заприличвайки на нищо

Косара ако е продавачка в магазин, ще изгони всичките си клиенти

# 1 433
Моите пет стотинки за Косара - леко хлътва по Васил и я е страх от това. Страх я е той да не я отреже, страх я е другите да не разберат.

С такъв тип самовлюбени жени, харесвани и ухажвани от много мъже, включително Марто, правилният подход е точно да се посмъкнат леко надолу и да се накарат да се чувстват несигурни, което Васил мисля, че неволно успя да постигне с коментарите му за сръдливостта ѝ.

Може и да бъркам, ще видим по-нататък какво ще стане между тях.

# 1 434
Излиза, че каквото и да направи Даниела, все не става Joy Плямпа, че не можела да работи и само за украса ставала, ама като хвана метлата, парцала и таблата, се развъртя като фурия, можеше и съседното заведение да подкара. Пак не става - извадиха се стари снимки и ха-ха, сервитьорка била, с полъх на присмех. Аз се убедих в едно - наистина не се представя за каквато е - реално работата ѝ "лепне", приветлива и учтива с клиенти, чудесно побутва да поръчват разни неща, което значи по-добър оборот, а бе въобще - представя се за разглезена кифла, а реално си е работлива и оправна. Няма да остане гладна и без спонсор.

Няма нищо лошо, ако е била сервитьорка. Присмеха или по-скоро възмущението тук идва от факта, че се прави на примадона, която едва ли не през живота си една вилица не е измила. И за пореден път показва, че явно много я е срам от миналото й. От семейството й също, защото и за тях само лъжи разказва.

# 1 435
За мен Викито ще се ходи сам.
Незнам защо, но имам това чувство.
Васко май наистина ще избере Ади.
Клаудия незнам дали чак така се е влюбила или реши нещо да влезе в ролята на Елена от сезон 2,
Чак такъв рев незнам.
А какво ли толко й е казал Виктор, на промото тя беше сърдите, не може да се сърдиш ,ако някой просто няма чувства към теб.
За мен има нещо в монтажа.

# 1 436
Не искам да обиждам Васил, но той нито е футболист, нито е заявил някакви мечти да става милионер. Какво да му хареса Косара? Важното е тя да е първа в списъка му.

# 1 437
На мен Косара ми изглежда от типа на Беба  от Биг Брадър. Стойки и чалъми, принципи-клишета, “Аз казах!” и дотам.
Съгласих се с това сравнение. Продукт на съвременните социалки и среда, която постоянно набива в главата на подрастващото “Ти си най-прекрасна, ти си страхотна, ти заслужаваше принц Хари ама пусто тая Мегън”. Всеки друг и всичко друго са по-малко, не знам какъв трябва да е тоз паралия дето да е достоен, но със сигурност няма да е Васил. Тя търси много по-едър (и на вид, и на портфейл) мъжкар, който ще я ревнува (тя ще го тълкува като голяма любов) може и да я побийва, но ще му краси скъпите коли и ще го играе голяма метреса. Ако е умна, може и да се омъжи и да му роди.
Не знам какво е станало с Даца и Марто до края, но в момента изглеждат като приятели-съдружници, изнасят представление за пред публиката, споменаха книгата 16368392 пъти, милион пъти чухме, че някой трябва да я глези, накрая дори Мартин каза “да бе, всички разбрахме вече, ще те гледам” и така. Опротивя ми предаването от всички тях.
Най-глупава явно е Люба, тя верно май харесва Виктор тъпото. Ужас.

# 1 438
За карането без колан на Даниела, да допълня, че има и клипче, на което освен, че е без колан и снима видео, докато шофира, държи в едната си ръка и смуЧи.

А някой знае ли каква кола кара Даниела?

# 1 439
Имам чувството, че Косара не е излизала от хабитата си. Странно ми е на фона на тези възможности в днешно време млад човек да е с толкова еснафско поведение и мислене. Не знам кой я пробутва и защо.
Нали е на "тати подаръка", може бащицата да плаща.

Общи условия

Активация на акаунт