🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 131
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Бургас
Имам чувството, че Косара не е излизала от хабитата си. Странно ми е на фона на тези възможности в днешно време млад човек да е с толкова еснафско поведение и мислене. Не знам кой я пробутва и защо.

За мен подходящи / стоящи добре/ до Васил са  Синтия и Роси.

# 1 411
Ферай по изказ ми напомня Софка Маринова,доста стакато,да речем, говорят и двете като се развълнуват.

Не разбирам много от ресторантьорски бизнес,но понеже Мартин навсякъде изтъква,че е собственик на заведение,ме учуди как се спече зад бара.По принцип меню,напитки,всичко се изговаря с готвачи,персонал,одобрява се,всм.да не можеш със замах да направиш няколко коктейла,дори и да не знаеш точно какво ти поръчват..Като гледах ,това,което му показаха,същото почти го бъркаше във всяка чаша,без значение поръчките.Явно е инвестирал някаква сума и ходи да пие и яде само "в заведението си".

# 1 412
Мартин можеше и да не я забележи без корекции, но е изглеждала нормално. Не е била красавица, но не е била и караконджул, за разлика от сега. Изглежда на 40, не, жените на 40 изглеждат добре. И как са и помогнали тия сбъркани корекции? Никак. Пак е сама, само дето и дългове има, че и стана за посмешище с всичките си претенции да е гледана и глезена и да и дават пари за енергия. Момиче за милиони друг път. То и аз мога да се нарека английската кралица, ама не съм.

# 1 413
Мартина е пуснала стори от кола, мисля, че е от колата на Мартин. Sunglasses

И на мен на колата на Мартин ми прилича.
Дано!

Май не е същата кола, върнах да видя и на едната парното е отгоре,  на другата е отпред. 😃

# 1 414
Мартин можеше и да не я забележи без корекции, но е изглеждала нормално.
Именно. Той пък е от мъжете, които заглеждат само шаблона, нормални не го интересуват. И трите му бяха яко коригирани плюс силикон. Пардон, четири, плюс Йоана. Гърне и похлупак Joy

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:28 от NOmerci

# 1 415
Ау, нейтИ нъ дИзинформира!
Ние тук сме честни и искаме само истината на 360 (като Козата и Данка)🙃

Фирка,  крокоджчил искала да види. Малко са там барабар с нея🐊.
На Козара, биволите на сърнички и се видѐха.
Ако може астероида или к’вото е там по-бързо да идва, че няма надежда.

Мартина е пуснала стори от кола, мисля, че е от колата на Мартин. Sunglasses

И на мен на колата на Мартин ми прилича.
Дано!

Май не е същата кола, върнах да видя и на едната парното е отгоре,  на другата е отпред. 😃

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:59 от Labubu8

# 1 416
Мартин снощи като каза, че Клаудия излъчва сексуална енергия, но това не е достатъчно и навежда на мисълта, че с Мартина е било същото. Привлича го, но не му е достатъчно за връзка. В Даниела е видял други неща и затова я избра. В интерес на истината тя изглежда по-задълбочена в много неща от Мартина, която е фурия. До колко вече Даниела е оправдала очакванията след предаването ще се разбере. Може всички да грешим и наистина да си пасват и да са заедно. Направи ми впечатление, че вече говори как ще и дава любов, не спомена нищо материално. Както каза и моят мъж Мартин хич не е тъп и няма да се даде да го правят на глупак.

# 1 417
Нда, става точно както казах: Даниела няма да позволи на Елвиса да я бие в собствената и игра и единствения ѝ вариант е да саботира отношенията.

Една нормално израсла жена поне би се насладила на тия няколко дни заедно. Но благодарение на вашия принос/ от вчера до днес, се видя как е изглеждала, как е бърсала и мила чаши и какви коментари пишат близките ѝ.

Тя е едно много бедно, но амбициозно парче. Но за разлика от поговорката "хубава мома род няма", е пропуснала да се "разхубави" поне малко, с акъл и с изказ, без провинциални вметки във всяка втора дума; за външността да не говорим

# 1 418
Не смятам, че Марто и Мартина са били заедно в колата, различни коли са.
Даца-момиче за жълти стотинки излезе нейната,предложение за заглавие на следващата книга. Joy

# 1 419
  • Обран бостан ;)
Коментар за вчерашния епизод на "съдби на кръгово" Wink

Мютнах сеанса на М. М. и Д., нЕам толко нерви.
Почувствах се като в ерата на нямото кино. То, не било толкова лошо бе. Wink

Не знам защо Дани трябваше да седне на к.. , ъъъ, в скута на Марто. Сложна наука е т'ва псхиятрията, тоест психологията, извинете.

Двойната среща-сафари ми беше леко скучновата. Ох, ах, крокодил, крава, ама то било бивол май, паун, ама женски, я слон, чакай да го повикам, леопард на хоризонта. Въъъ, маймуни, колко са сладки.
Васил трябва да се научи да се шегува, иначе ще отнесе някой шамар от някоя по-темпераментна дама. Много се изненадах от желанието на Ферай да се сближи с маймуната. Явно не и е проблем да общува с примати.   
Разговра за сватбите леко ме потресе. Двудневните дандании и желанието на Ферай да танцува "в пушек" май окончателно отказа Васил да мисли за нещо повече с нея.
Косарчето пък, продължава да реже клона на който е седнала. Еми, Косара - вари я, печи я, Косара ще си остане.

Частта с подарения "бизнес" на Мартин и Куин Диди си беше изсмукана от пръстите. Как и светнаха дзъркелите на Диди "ама наистина ли ни го подаряват" и след малко " ооо, аз няма да работя, само ще го крася". Ама разбира се, че ще го красиш, особено ако си тръгнеш, мястото ще стане много по-красиво.
Апорпо - сефте виждам сервитьорка да порка наравно с клиентите си.
Мартооооо, гле'й к'ви ги върши персонала, бре. Земи нек'ви мерки, че се е разпасал. Wink

Не знам как са навили собствениците да си оставят бизнеса, който ги храни на някакви чужденци. Дано да си върнат клиентите, които загубиха по вина на тия двамата.

Не знам защо ни показаха сценката с Роси и Люба. Не знам колко дубъла са правили, но ако този е най-успешния, значи Люба не е добра актриса. Конслутацията на Вико с Марто, макар че е по сценарий, звучеше много по-правдоподобно.     

Промотата за следващия епизод винаги са подвеждащи, но ще е разочароващо ако Вико е отрязал Клаудия. Вярно, че камерите много променят нещата, но отмъщението на отхвърлена жена е по-страшно от отмъщение на мафията.

Ще гледаме, ще видим.

# 1 420
Ето преди и след:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:09 от Kawsay

# 1 421
  • София
Много от собствениците на заведения, салони за красота и т.н. никога не са били в този бизнес 😉 Жалко е, че почти всички не се интересуват от технологията на работа, така не могат да преценят и качествата на работещите за тях 😕 … Дълга тема 😉
ПП Има и обратния случай - един с прякор “Салфетката” направи банка 😜

# 1 422
След, е след Фотошопа , защото на живо не изглежда така💀. Коригирала се е на орангутан. Сигурно е единствения пример за де-еволюция.

@BIBI 1 дай скрийншот в скрит текст или на ЛС , моля. Не ми излиза заради блокирана гео локация!

Ето преди и след:
Скрит текст:
Потърсете във ФБ Чепеларе. Има 2 поста които са видими, вижте колко "грамотна" е мама Златка Р.   и коментарите Joy

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 09:11 от Labubu8

# 1 423
За снощи:

Косара - е няма такова мрънкало. Много я харесвам, обаче това постоянно мрънкане за всяко нещо и постоянното й недоволство не се издържа. Не знам кой мъж ще търпи да го критикува 24/7. Представям си, ако живее с някой какво чудо ще е - "Защо ползваш вилицата с лявата ръка, като си десничар - това ми прави много лошо впИчИтление",  "Защо се бавиш в тоалетната 20 минути, а не 15 - това не ми прави добро впИчИтление", "Защо се изкъпа преди мен - аз съм дама и трябваше да се изкъпя първа. Това е много грозно, просто да си знаИш"........

Даниела - вече съм 100% убедена, че тази жена е работила, като сервитьорка някъде навън. Това пиене на шотове с клиентите у нас го няма, но доста добре го раздаваше, като сервитьорка и си личеше, че не го прави за пръв път. А, като каза на Мартин да си направи предварително заготовка се замислих, че може и в кухня да е работила. А Марто толкова пък да не знае как се правят поне 2 - 3 коктейла..... Уж има заведения.

Семейството, което държеше бара ми бяха много сладки. Такава топлина и сплотеност лъхаше от тях. Личеше си, че са хора, които с много труд са постигнали това, което имат и то заедно, и много го ценят. Бяха страшен контраст с Мартин и Даниела. 

Връщам се да ви чета

# 1 424
Излиза, че каквото и да направи Даниела, все не става Joy Плямпа, че не можела да работи и само за украса ставала, ама като хвана метлата, парцала и таблата, се развъртя като фурия, можеше и съседното заведение да подкара. Пак не става - извадиха се стари снимки и ха-ха, сервитьорка била, с полъх на присмех. Аз се убедих в едно - наистина не се представя за каквато е - реално работата ѝ "лепне", приветлива и учтива с клиенти, чудесно побутва да поръчват разни неща, което значи по-добър оборот, а бе въобще - представя се за разглезена кифла, а реално си е работлива и оправна. Няма да остане гладна и без спонсор.

Общи условия

Активация на акаунт