🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 140
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 395
Даниела  абим (брат на турски) ли му каза на Мартин, докато вървеше към бара да му поръчва шотове? Или вече тотално изперках??

# 1 396
Aз мисля , че Даниела се цели по-високо от Мартин , по принцип имам чувството , че ако едни отношения не се развият/приключат винаги се счита, че жената е зарязаната .
Даниела ще каже ,че не се е получило и дотам , факт е , че тя беше избраната и то преди края , тоест книгата и действа , после вече кой кого задържа няма как да знаем.

# 1 397
  • София
На фона на щастливите и волни птички Д&М, другите изглеждат нещастни и им е тъпо. Особено нещастно изглеждат Клаудия и Косара. Всички искат да са мястото на Даниела, да са избрани и да демонстрират фалшиво щастие пред останалите.

Сафарито ми хареса. Смехът на Ферай е топ, като стара скърцаща панта! Joy Страшно лигаво се държи това момиче!
Права беше Косара за виното, но на Васил, Ферай му е толкова скучна и излишна, че просто забрави, че и тя е там.

На Злюбка днес са и дали ролята на добрата, всички са и добри, сдобрява се, но няма начин да ни заблуди.

Даниела много дразнеща, все едно никога не е хващала парцал! Иначе се справи по-добре от Мартин в бара. Той бая смотан ми се видя.

Ауу, Клаудия ще реве следващия епизод, Злюбка се хили, ама май и двете ще си тръгнат сами. Ще видим.

# 1 398
Оф, Косарооо. Мечтите ѝ стигат до това да живее като главна героиня в чалга клип. Тя — “направена” и в центъра на събитията, той — “на положение”, едносричен и сумтящ, гледащ страшно и мъжкарски отстрани и в никакъв случай да не я излага “пред хората”. Никакви хоботи и слонове. Това пък беше толкова смешен трик, аз много щях да се впечатля, нищо криндж нямаше.

Ферай може да не е най-острия инструмент в чекмеджето, но го прие супер непринудено и с настроение. A good sport, дет’ се вика.

Напълно съм съгласна.

# 1 399
Като се махнаха светата троица -АМ ,Мартина и Силвия ,и отвчера Бранка ,момичетата живнаха вече.

Влязох да напиша точно това. Като излязоха дразнителите, този сезон стана не само гледаем, но и забавен.
Личи си, че и вътре много по-добре се разбират. Изведнъж всички се сдобриха и почнаха да си общуват. Ясно е, че само определени хора са внасяли интригите.
Иначе много се смях на този епизод. Идеята с бара много добре се получи, сафарито също, най-после някакви леки и забавни епизоди.

Виктор не ми се коментира, на Мартин разправяше, че е на каишка, а той вече в клетка се е сложил ако съдим по промото за следващия епизод. Много се плаши да не излезе навън, че използва жени, затова и ще отблъсне Клаудия, не че не му се иска.

# 1 400
  • София
Даниела ако не за друго, поне да посреща и предразполага гости става.

Мартин май иззе функциите на Наум, хаха

Ферай наистина е забавна на моменти, но понякога минава границата и се държи бетер анимационен герой. Не е сериозно това. Не е на 12 г. все пак. Но все пак по-добре нейното поведение пред уонаби аристократката Кошара.

Ма много претенчиозна таз Козара. Значи само ако някой посмее да я изложи, но иначе тя може да излага своите партньори. Първо клепаше Виктор пред останалите, а сега и Васил. Не са ти нужни врагове с такива приятели.
Аз пък много се смях на слонския повик на Васил и на леопардовата шега към Кочара. Тя пък като се намуси, леле щеше да го изяде. И не спря да намила. Не бил Вачил джентълмен. Как така дръзва да налива смучича първо на себе си, а не дамата.
Тесногръда, ограничена и излишно претенциозна. Дано Васил и бие дузпата и си избере Адриана.

От двете актриси, Клаудия е по-добрата. Със сигурност. И дума не може да става за сравнение.

# 1 401
Кринджавица, всеки епизод ли ще открива?! Аман!

За Дацето бохем = нехранимайко, да Даце същотото е. Вервай си, и не спирай джиприсанчити.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 06:42 от Labubu8

# 1 402
  • София
Е има и по- зле направени. Не е нещо ужасно чак.
В лице ми е доста ужасна и не само на мен. Не ви ли прави впечатление, че друга участничка в това предаване с толкова карикатури, сравнения, оприличавания и епитети досега не е имало? Rolling Eyes Всичко ѝ е извън пропорции и гротескно - то скули, то нос, то уста, то бръчки около устата, то чело, то очи. Да благодари на хирурга си за това.

Елена от сезон 2, която толкова много беше обсъждана тук, е цвете спрямо нея.
Погледнах я тази Елена, че тя е направо изумруд - и като визия, и като изказ и излъчване. Корекции страшни не виждам да има, момиче с професия и със стойност.
Даниела по-скоро ми прилича на Виктория от сезон 3 - високоплатен ескорт с вид на тунингована кукла, при това страшна на вид. Като дори и Виктория беше с повече акъл и дар-слово.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:06 от jasmin tisane

# 1 403
Коя Виктория? Тази на БФС е минала покрай ескорт :д

# 1 404
  • Варна
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Доста трудно я познах.
Имала е нужда от естетични корекции, но не е спряла навреме.
Носът й е отмъщението на хирурга, обаче аз всеки път успявам да се изумя и само там я гледам колко дълбоки назолабиални бръчки има!

# 1 405
Данчето в сервитьорския бизнес..
Скрит текст:

Коя е, втората от ляво до русата ли 🧐аз не мога да я позная

# 1 406
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тя няма нищо общо. Момичето с бяла блуза е Гюлчето/Даниела Рупецова.

Милата,толкова много си мечтае да е някой друг и да живее живот,който никога не е имала.
Reinvent yourself в патологичен аспект,а с един клик в интернет всичките й "кирливи" ризи излизат на бял свят.

# 1 407
Коя Виктория? Тази на БФС е минала покрай ескорт :д
Ох, не мога... SatisfiedSatisfied Виктория по-скоро може да си плаща.

# 1 408
Като гледам снимката, и се сещам за анекдота за оня, който искал развод, защото жена му скрила за пластичните операции и децата не наследили "хубостта" на майка си...Драстична промяна. Не че е за добро...

Мартин никога и по никакъв повод нямаше да я забележи със стария външен вид. Щеше да е в една група с Диана и Силвия. Нямаше да чуем нищо за енергии и валидации...
Ех, в какъв идиотски свят живеем, на шаблони и илюзии...

ПП. Тая употреба на думата "манифестирам" е изумителна. Илюстрация на повсеместното невежество и тъпота. Не ми го побира тиквата, надува се от едната страна Joy

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 08:02 от NOmerci

# 1 409
Потърсете във ФБ Чепеларе. Има 2 поста които са видими, вижте колко "грамотна" е мама Златка Р.   и коментарите Joy

Общи условия

Активация на акаунт