🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 963
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 950
В подкаста каза, че още има този проблем, поне така я разбрах. 😄😄😄
На Брана дойде ли й..че я мисля Joy

Кой пита Любка късогледа ли..далекогледа ли била...отговарям - астриса е Joy всьо е постановка Joy

# 1 951
Бърнаута в Шри Ланка ли го получи? Там е прегряла сигурно.
В някой от подкастите се е оправдавала, че има време да участва в Ергенът.
То бизнес срещи, самолети, награди, уморително е. Митоманството изтощава.

# 1 952
То бизнес срещи, самолети, награди, уморително е. Митоманството изтощава.
Хич не е лесно. Нали първо трябва да намери на кой да плати за наградата, па̀ да изтегли парите от банката, па̀ да ги занесе… Trollface

# 1 953
  • София
Да вземат да закрият предаването най-добре. Като се вижда каква е успеваемостта на това който и да е ерген да си е намерил жена там, не виждам особен смисъл да го продължават, то се губи цялостната идея, защото не избират жени, близки до типажа на човека отсреща, а такива, които са си платили да влязат и да се покажат.

# 1 954
  • На морето!
Не знам как издържате подкаст с тези двамата, ужасен звук, в някакви моменти става направо противно- преглъщане на вода “гъл-гъл-гъл”, дишане през носа в микрофона, свистене от затруднено дишане, поради неправилна стойка, отврат са, особено по-пълничкият, Неделчо май. Защо не се научат поне малко на микрофонна техника, ако приемем, че правоговорът им е невъзможен? Възхищавам се на всички, които успяват да изслушат 1 час интервю с този дразнещ фонов шум.

# 1 955
Да вземат да закрият предаването най-добре. Като се вижда каква е успеваемостта на това който и да е ерген да си е намерил жена там, не виждам особен смисъл да го продължават, то се губи цялостната идея, защото не избират жени, близки до типажа на човека отсреща, а такива, които са си платили да влязат и да се покажат.

Идеята на предаването не е някой да се влюби, това е по-скоро добре дошло. Идеята е да се гледа от голяма аудитория. Съдейки по многобройните коментари и статии свързани с предаването, явно е доста успешно.

# 1 956
В Чакалкаст Силвия каза същите неща като в предния едно към едно. Много скучно интервю. Не знам защо коментират едно и също. Още си твърди, че Мартин до днес и е най- добър приятел.
Пишели и по млади мъже след шоуто😄
На кастинга е сложила Виктор пръв.😄
Пак прави обръщения за силните жени.

# 1 957
Направих грешка да си пусна Синтия за малко. Потрес- за съжаление излезе елементарна злобарка, клюкарка. Въздух под налягане.

Смята се за интелигентна и ерудурана. Това, че може да върже 2 изречения на кръст, не значи че е интелигентна при все че единствено, което говори е да оплюва всички учасници. Никаква саморефлексия, никаква емоционална интелигентност, за всичко другите са виновни.
Даниела била материалистка, а студентката в НАТФИЗ идва окичена в Прадa. Двойни стандарти.

Най-грозно е как плюе Виктор и Васил. Каквото и да е, заради тях е била в това предаване . Ама нали "не била там за да стане известна". Дам, повярвах. В началото правеше много добро впечатление, преди да влезе на фокус. "Кучето Ферай" е било само прелюдия към злобата ѝ. Слагам я с АМ в тази категория.

# 1 958
  • София
Не разбрах аз Ана в Банско ли си живее или в Сф. Всъщност каза, че спи при Косара, явно е в Сф. Май още се надява на Марто. Висят в Джанъм и се въртят около него. Ако наистина е имала чувства това не минава за ден или два. Но той досега ако не я валидирал кога...  Или чакат края на формата и да разберем кой с кого. 😁
Пак добре, че не спи на палатка пред Джанъм 😂

# 1 959
1. Колкото и Даниела да повтаря, че не използва Мартин, аз не й вярвам. Единствените неща които са й  в устата са Пари, Шопинг и пътуване. Не можете да ме обедите че като говори саме за това тя не показва че иска да има нещо толкова сериозно между тях - според мен тя само харесва вниманието която той й носи.

2. За Виктор нямам кометар, чувам слухове, които казват че той ще избере Клаудиа, и се ядосвам. Защото те толкова си отиват с Бубето че не ми се еярва че ще избере друга. Ако ся вярни слуховете, той просто си е играл с чуватвата на Бъбето.

3. Косара и Васил са супер заедно, но мискя че Васил скоро ще направи нящо спрямо нея или към нея и нещата ще приключат. Пък и Ади и Ферай са влюбени в него, но мисля ако не избере Косара, ще избере Ади.

# 1 960
3. Косара и Васил са супер заедно, но мискя че Васил скоро ще направи нящо спрямо нея или към нея и нещата ще приключат. Пък и Ади и Ферай са влюбени в него, но мисля ако не избере Косара, ще избере Ади.
Ко каза, ко?! 😳 Кое предаване гледаш, защото не може да става въпрос за “Ергенът”?

# 1 961
Това последното коя участничка от предаването е? Grinning

Бранимира ти ли си?

# 1 962
Ситния нъ обижда на езици, че незнайм. Трай ми биш, за к’во са мъча да та гледам в бг шоу🧐

Нейните интервенции на лицето не са видими , носът и двойните клепачи са невидими за нас🙃.До-обре. Аз не ги виждам, някой вижда ли ги??

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 14:08 от Labubu8

# 1 963
Не вярвам Виктор да избере Клаудия, той не харесва жени с татуировки. Плюс това тя има леко мърляво излъчване. Ако избере някоя ще е Бубето.

# 1 964
Как ще е влюбена Ферай бе, тя също като Косара, седи там за ефирно време и почивка и Васил е последният мУж на света, който ще пипнат. Видно е по коментарите и погледите им, очевидно е, че го мислят за пълен мухльо.

Иначе ме кефи как мине не мине някоя страница и някоя почитателка на Даца се включи, белким разпали някой спор, че да й се вдигнат пак споменаванията и интереса. Но не. Бита карта.

Общи условия

Активация на акаунт