🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 928
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 935
Косара мъдро прозря, че Васил като  сипал на Ферай последна, след на себе си, подсъзнателно  означава, че не я предпочита и съответно предпочита Специалната. Отделно, че не е джентълменско.
Но вечерта на пресконференцията, говореше колко Васил харесал Ферай, погледнал я с други очи, колко е положително настроена.
А Ферайчето на същия въпрос, "За коя е била по-полезна срещата?", хванала, че Косара и Васил вероятно са изчистили проблем.

Сцената в бара ми хареса, трябваше да покажат и сервитьорката Даниела, не само писателката.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 12:02 от Pepina_n3

# 1 936
Някой може ли, ако обича, да ми степенува ергените от всички сезони по височина, с точните мерки , ако може , че от снимките ми е трудно да преценя.
Не мисля, че някога са обявявали точните мерки на повечето. Виктор от този сезон е 185 см., а Мартин е видимо по-висок от него. Васил е между двамата. Най-нисък от всички е Евгени - 174-175 см. Другите са горе долу около ръста на Виктор.

# 1 937
Любка с очилата как ви се струва? И изобщо, може ли в първите серии да си с очила, после без очила? Каква е късогледа, далекогледа? Или очила без диоптър?

# 1 938
Очилата са и по-големи от кратунката, как да ни се струва😆
Любка с очилата как ви се струва? И изобщо, може ли в първите серии да си с очила, после без очила? Каква е късогледа, далекогледа? Или очила без диоптър?

# 1 939
И на Любка, и на Виктор им личи, че са с нисък диоптър, почти никакъв. Липсва пречупване на контура на лицето.

# 1 940
Ана Мария колко бизнеси имаше, че спи на дивана при Косара. Като няма жилище в София, хотели няма ли.

# 1 941
Ана Мария се съвзема от бърнаут. Преработила се е и сега спи на дивана.

# 1 942
Някой тук беше казал, още в началото,  че хората Риби са много интуитивни, но Росица и Вико като да са оперирани от всякаква интуиция….

# 1 943
Бърнаута в Шри Ланка ли го получи? Там е прегряла сигурно.

# 1 944
Бранка коя зодия е, този борсук?

# 1 945
Дзвер , нали имаше РД и тя там през Февруари или Март. Сигурно е Водолей, иначе и нея щяха да я сложат в кюпа с Рибите.
Бранка коя зодия е, този борсук?

# 1 946
Бърнаута в Шри Ланка ли го получи? Там е прегряла сигурно.
В някой от подкастите се е оправдавала, че има време да участва в Ергенът.

# 1 947
На Брана дойде ли й..че я мисля Joy

Кой пита Любка късогледа ли..далекогледа ли била...отговарям - астриса е Joy всьо е постановка Joy

# 1 948
На Брана дойде ли й..че я мисля Joy
Не

# 1 949
Бат' Васьо обичал картинга, в къщи имал и симулатор. Разказът на Ади и Роси стана повод за подигравки, защото Любка вече беше изиграла етюда и Косчето се подсмихваше.

Общи условия

Активация на акаунт