🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 203
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 375
  • Stockholm
Това че Косара обърква значението на думи и измисля нови, ме забавлява. Но Данка  казва, че е писателка  Joy А според нея бохем е човек, на който ако не му харесва някъде, си тръгва JoyJoyJoy И тази година много интелектуални дефицити видяхме, Нострадални Геновеви Joy Иначе прекрасната Дани е любознателна. Ако не е с чаша вино в ръка, е с книга.

Да, прецакаха ни тази вечер с церемонията на розите. Първото разочарование- какво правят Даниела и Марто там? Толкова ли им е скучно да са си двамата, че имат нужда да зяпат церемонията (прекрасните очи на Данка бяха блеснали в очакване да гледа сеир). И второто разочарование- ще чакаме церемонията до утре Joy

Мисля че Бранка и Косара няма да дадат роза. Косара звучеше много минорно.

# 376
Всъщност от останалите момичета, няма някоя, която да ми е неприятна, с изключение на Даниела, главно заради вечното й самоизтъкване и самохвалство, които са по-дразнещи и от нонстоп дрънкането й за "гледане, глезене, угаждане". Много досадна!
Жал ми е за Любомира, наистина й е много кофти, но се опитва да се държи мъжки, Мартин беше мил и деликатен с нея, хареса ми как й говори. Косара прояви женска солидарност, обръщаше й внимание и я утешаваше, също ми хареса.

# 377
Косара остава, но реве за Люба според мен, защото тя си си тръгва

# 378
  • Варна
Според мен Косара също ще си тръгне.
Тя стои до Васил като леля му, а и как го хокаше днес. На мен ще липсва, защото такива бисери роди, че със сълзи съм се смяла.
МарДа фемили се изчерпа. Мартин има повече мозък от Данка.

# 379
Жал ми е за Любомира, наистина й е много кофти, но се опитва да се държи мъжки, Мартин беше мил и деликатен с нея, хареса ми как й говори. Косара прояви женска солидарност, обръщаше й внимание и я утешаваше, също ми хареса.
И накрая, след като я омота, Вико ще ѝ каже, че изпитва несигурност! И като 'зема един тиган...

Такъв номер до сега никой не ни е правил, да ни прожектират половин церемония и развръзката да оставят за утре! Безобразие!!! Толко им е ясно, че публиката им отлетя, че тия мазохисти, дето останахме да се мъчим, на шиш ще ни въртят кой до когато издържи...

# 380
Даниела нямаше да е толкова неприятна, ако не въртеше една и съща плоча.

# 381
Косара как се изнерви. Мега позьорка “Да не личи пред другите!” Според мен Васил се почувства като в шоуто на Труман, когато по средата на скандала им, жена му вади един тиган и започва да говори на камерата “Страхотен е! Много съм доволна. Купете си!”

# 382
  • България
Аз се надявам Бранка, Любка и Косара да си ходят. Не са ми приятни, намирам ги за глупави, превзети, грозни и невъзпитани. Не харесват никой ерген, само развалят обстановката.

# 383
Жестока имитация на Даниела и Ферай, от мацката от Инстаграм, по повод новия живот с Мартин! 🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/DJCbc-0oFHf/?igsh=aDVtZWJtYnM3NHV0

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:50 от Tess d`Urberville

# 384
Аз не очаквам Косара да си тръгне сама, даже си мисля, че ще остане до края, може би дори да спечели.

# 385
Направо ме е срам за Анна-Mария като слушам Надкаста, като някакъв тийн в 7 клас е. Говори като каруцар, върти интриги, обижда, не четяла книги но харесва нещо от рода Здрач като един истински интелектуалец, а и е начинаещ алкохолик. Направо е мегаум в селските чалготеки. Може да блести с умствени способности само като е с Косара май 😅

# 386
  • България
Аз не очаквам Косара да си тръгне сама, даже си мисля, че ще остане до края, може би дори да спечели.
Пепел ти на езика. Мазохизъм е да я слуша човек и да я гледа. Заболяват ме очите от модните й комбинации.

# 387
Оф, толкова драма покрай Виктор и пак Данка ви е в устата… Така де - клавиатурата.

Никакъв шанс Косара да си тръгне сега. Има прекалено високо его и иска да стигне поне до финала. Люба също не мисля, че ще си ходи. Поувлякла се и ще се надява до последно Витя да я избере. Мисля, че Бранка ще върне роза - та тя не може да го трае. И за разлика от Силвия, дори не ѝ хареса безплатният курорт. 😁 Може и някоя от статистките да се изнесе - на този етап вече би трябвало да им е ясно, че нямат шанс.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 00:13 от Lilly_85

# 388
Няма логика Косара да остава, но от продукцията едва ли ще оставят да си отиде, преди да изстискат драмата, която предстои като/АКО разбере за баса преди целувката. Това е цял епизод, епизод и половина дори. Важното е КЪНТент да има.

А както видяхме, Наум не се свени да ги изтипосва от нищото, както днес: "Добър ден. Любомира каза, че е влюбена. Та така, да продължим нататък". Явно искат да придвижат сценария по-експедитивно напред.

Нищо чудно да решат да издрусат информацията за баса по подобен тактичен начин пред всички, за шооолто Wink

Та по същата логика и Любомира биха искали да я задържат, за драмата.

Бранимира вероятно вече не им не необходима и е време да си ходи. И без това е 2 цикъла назад, има да си наваксва в България, горката.

# 389
  • Stockholm
Жестока имитация на Даниела от мацката от Инстаграм, по повод новия живот с Мартин! 🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/DJCbc-0oFHf/?igsh=aDVtZWJtYnM3NHV0

Да, и Ферай едно към едно Joy

Общи условия

Активация на акаунт