🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 188
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 360
Пак ни прецакаха.
Аз защо изтърпях тази скукотевина тази вечер, че утре да се дават рози.
Много сценарирано с тези закани на мометата. Ама ти защо и целува ли?
Ама, това е реалити бе, метни му се на врата и го завладей въпреки останалите. Никак не ги умеят тези момета игрите.

# 361
Влюбена е Люба,
но Виктор иска Буба.
Клаудия иска
Виктор да натиска.
Виктор иска само да
я валидира,
тя пък иска
сериозно да го ангажира.
Пресреща го в засада,
агресивно го напада.
Виктор й признава,
че я търси за наслада.
Той си иска Бранка,
бузестата сладуранка.
Тя пък го не ще,
ама хич, въобще.
Прави се, че нещо си решава
с физиономия лукава,
иска на басейн да се излежава.
Виктор се вбесява,
на заветно ''Да'' се той надява,
 отговори някакви си дири,
като пийне 2-3 бири.
С танците разпуска,
 с плам и жар,
там се чувства цар и господар.
И след Ергенът жените пак са блян
и Виктор пак е неразбран.

# 362
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Страшно скучен епизод. Данка наглата се срамувала да си иска неща, ЖДНБ! А, да -  обича честността и никога не лъже. Само в случаите, когато казва нещо.

# 363
С това ръгане в ребрата с лакти и нокти, уж на шега още в началото, Данка си е потенциален домашен насилник. Много грозно впечатление прави.
Туй флюбенити самата нежност.
Явно на Мартин доста са му платили, за да търпи такова отношение, иначе едва ли.
Скучен епизод.

# 364
На финала да не влезе Вито и да изправи Даниела пред детектора на лъжата.

# 365
Уфффф, до края ли 2/3 от времето ще гледаме откровенията и лиготиите на семейство Искрени? Не е човешко просто!
Тез олигофрени изядоха времето с розите и въобще, времето на другите олигофрени...

# 366
Липсва си ми стария формат на шоуто - там знаеш, ако ще епизодът да е 4 часа, и да вали и да гърми - церемонията винаги се излъчваше. Какво е това, поне да не я бяха почвали тоя епизод. Трябваше да оставят на Магиту тъпотиите, за да монтират така некадърно. Не знам, имам чувството, че това предаване тази година  се прави от някакви абсолютни аматьори, а знам, че уж не е така.

# 367
И какво мислите ще стане утре Ферай ще си ходи и Бранимира

# 368
Брана на плажа с Виктор за целувките: ”Е, как нямаш отговор!?!? Трябва  да имаш отговор!!! Все някакъв отговор имаш, дори той да е, че не харесваш нещо!”

Брана цял сезон “Не знам… не знам… трябва да проведа диалози със себе си.”

# 369
Даниела и Мартин някак ме напрягат. Особено той. На въпросите и двамата нищо не отговаряха - и не че нямат право - напротив - но пък защо изобщо се наеха да ги вземат и четат и тн. Получава им се горе-долу хуморът заедно, но някак насилено е. Може и заради самата среда да е. Но пък наистина на мен той ми е странен някак, аз лично ме бих била спокойна покрай такъв човек. Даниела с това преповтаряне с тези финанси, вече е скучно.

Васил за какво говореше, Косара за какво се нацупи, каква беше тази отново незаснета случка...

При Виктор няма оправия. Освен Браунито, кой друг ще си ходи, щом Даниела вика, че не очаквала толкова хора да си тръгват... то поне още една ще има задължително.

Ъмм, такива неща свързани със смърт на близки... ако не е истина, е грозно да се лъже за това! Тя може и да е кофти човек в някои направления, но все пак...

# 370
Ако си необвързана дама и мечтаеш за голямата и истинска любов, ела да я потърсиш на новото екзотично място, на което ще те отведе петия сезон на #Ергенът. 🏝️     От преди 15 минути е качено на сайта на БТВ

# 371
Стори ми се, че и Косара ще си тръгне май.

# 372
  • София
Какъв е тоя анонс? Да не би момите да са захвърлили дружно жълтите рози и да са зарязали момците, тъй като предпочитат своята компания, нежели ергенската? Grinning

# 373
Карла_Карла, готино стихче. Като го прочетох осъзнах, че всъщност Бранка ми е една от малкото бузести несладуранки. Иначе наистина доста момичета бузките ги правят сладки, при нея допринасят да ми е още по-противна..

# 374
Люба с тоя бански и най-големия навитак ще разкандърдиса.
За втори път го виждаме това и не разбирам, ако не някой от продукцията, то поне някоя от приятелките не може ли да ѝ каже, че не е ок да го показва пак. Не знам, на живо трябва да е още по-неловко...
Е та тя и за гласа й, като й казаха доста се обиди, пък представи си, ако й кажат кокалите много ти стърчат Grinning, не знам, според мен, ако си ги знаеш тези неща за себе си и си ги приемаш, не би се обиждал и на другите толкова, ако ти го споменат (нито гърдите й са зле в правилните дрехи, гласът й за някои може да е приятен или не много неприятен Grinning sorka) но не мисля, че тя би го приела дори като приятелски съвет- кое ти стои добре. Лично на мен не ми е грозно, но ми е плашещо, защото имам чувството, че ще се счупи.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 23:49 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт