🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 205
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 195
Люба с тоя бански и най-големия навитак ще разкандърдиса.
За втори път го виждаме това и не разбирам, ако не някой от продукцията, то поне някоя от приятелките не може ли да ѝ каже, че не е ок да го показва пак. Не знам, на живо трябва да е още по-неловко...

# 196
Нямам нищо против малките гърди - но такива бански, като на Касара и Любромира, не им отиват изобщо и се постига обратен ефект/дефект.

# 197
Банският на Любка е убиец Joy не че има какво да покаже де.

Страстоубиец Trollface

# 198
Тази серия е нереална за мен. За първи път я усещам като силно сценаризирана. Любомира играе, Косара играе, не вярвам на нито една тяхна дума. Бранимира говори искрени тъпотии, за да оправдае защо още е там и тя.

# 199
С дългове за 200к имала жена да ѝ подрежда парцалите. И един мармот …😄 пълна фантазьорка отвсЕкъде.

# 200
Виктор нацелува ги всички и дори след това не намери отговорите...

# 201
Любка нали му беше казала да си пробва с който иска, пък сега излиза, че тя не може да го преживее.
Щото очакваше и той като Мартин да разбере грешката си и да припне обратно при нея.. Но явно се обърка 😄

# 202
Аз разбрах,че ще има жена за всичко🤣Готвене,гладене,чистене,тя само ще дава енергия и ще пръска “красота “🤣
Обаче кой плаща на тая жена?😄
Тая жена да не се окаже майка й.
Браво🤣🤣🤣

# 203
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Отчайващо е положението с Виктор. Щом за два месеца не успя да си намери пустите отговори, не смятам, че изобщо някога ще ги намери. Кауза пердута! Само едната мъка остана. Не за него, а за тези около него. Той си се чувства добре такъв объркан, щом не полага усилия и не прави нищо да промени ситуацията. Сигурна съм, че не намира проблем в себе си.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:47 от Reinа

# 204
  • София /Абсурдистан
Аз разбрах,че ще има жена за всичко🤣Готвене,гладене,чистене,тя само ще дава енергия и ще пръска “красота “🤣
Обаче кой плаща на тая жена?😄
Тая жена да не се окаже майка й.
Може и майка и да е. Аз имам помощница и отговорно мога да кажа, че тези, които чистят и гладят, те не готвят и няма начин да бъдат накарани. Та ще се наложи да плаща отделно и на готвачка. Тези, които готвят, те пък не чистят и правилно. Всеки е с професията си.  Обаче първо ще трябва да я намери, което е доста сложна задача. Заплащането на две жени за домакинство си е сериозен разход и си иска приличен бюджет.

# 205
Ами какво да ѝ каже - абе от трите ти най-малко ме кефиш, ама най ни се получава, обаче си Смийгъл и имаш гърди като на стригите от Уичъра дето го цъках снощи.

# 206
  • Stockholm
Отново всичко опира до пари, не знам не искат ли малко да избягат от този образ, не им ли подсказват, дори да е актьорска игра, малко да го изиграят влюбени? Ако сега се събираш с човека, който си искал цял месец, няма ли да те вълнуват някои по-различни неща, а не точно кой за какво ще ви плаща?Цирк.

Ти пък Цирк.
Това е любов,казаха. Били сладки заедно, Даниела го харесвала истински,но ние не можем да го видим.
Аз слушам само за транзакции и пари от нейна страна и един чичко с голямо его и креватни мераци.

Нееееее, сладка двойка са и са искрено влюбени, особено прекрасната Дани. Направо се усеща как пърхат пеперуди в стомаха ѝ и затова   едва, едва подава сакото на бъдещия ѝ съпруг. Нямаше търпение да се хвърлят страстно на спалнята, но успя да се въздържи. Браво за самоконтрола, Дани!

# 207
Гърдите ѝ са малко скарани и не могат да се гледат

# 208
Даниела отново каза начатъци! Nerd

# 209
В този сезон всички са ми като някакви лелки, особено тези където уж са на 20 и няколко като Любомира и Косара. Наистина ли е възможно да излеждаш толкова зле с бръчки, увиснал бюст и какво ли още не на тези години и без да имаш деца още? Тук са ги събрали като перфектната анти реклама за цигари и алкохол.

Общи условия

Активация на акаунт