🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 230
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 165
Тъкмо се кефех на добрия музикален избор 🎶 👌

# 166
Ей, тая пуста жена беее.
На всичко е научена.
Как да подрежда, да готви.
Ама те тези жени се научават и мъжа как да обгрижват.
Данче, Данче. Joy

# 167
Даниела високомерно: "имам жена, която съм я научила как кое къде да сгъва, чисти" и моята дъщеря на 8: "Майка ти!" Демек майка й е тази жена Simple Smile

# 168
Ся, на Даниела театъра не ми минава. Може да иска икономка, но според мен е добра къщница и ако няма кой да плаща за хелп, доста добре би се справила вкъщи.

# 169
Харесва ми, че бТВ излъчват комедии в праймтайма Simple Smile

Даниела имала жена, която й сгъвала дрехите и която била научила как да й подрежда нещата, оттук нататък Мартин поемал финансовата част, досега била тя. Далиии е била тя? Simple Smile

Отново всичко опира до пари, не знам не искат ли малко да избягат от този образ, не им ли подсказват, дори да е актьорска игра, малко да го изиграят влюбени? Ако сега се събираш с човека, който си искал цял месец, няма ли да те вълнуват някои по-различни неща, а не точно кой за какво ще ви плаща?

Цирк.

# 170
Тоя льольо е една голяма въпросителна! Вечно ще търси отговори и ще има дилеми, над които "трябва да помисли". Егати тегавата работа. Не знам коя жена би си загубила живота с такъв. Накрая от немай къде ще стане гей...
[/b]
Той очевидно си е гей,явно все още сам се залъгва и търси отговори, които светят в големи червени червени букви от първия епизод на предаването

# 171
Тоя льольо е една голяма въпросителна! Вечно ще търси отговори и ще има дилеми, над които "трябва да помисли". Егати тегавата работа. Не знам коя жена би си загубила живота с такъв. Накрая от немай къде ще стане гей...
Любимата ми негова реплика е: "Аз нямам отговори."Rolling Eyes Той не ги търси - отговорите, а чака да ги получи. Bowtie
Мда, от кораба-майка явно...

# 172
Явно още не ме е пуснала упойката, която ми сложиха преди час, защото Даниела и Мартин ми допадат😆Отиват си някак.

# 173
  • София-Лагера
Аз разбрах,че ще има жена за всичко🤣Готвене,гладене,чистене,тя само ще дава енергия и ще пръска “красота “🤣

# 174
Косара пръска с интелект и речников запас. Люба баш от нея тръгнала съвети да търси.

# 175
Това реалити е страхотна комедия 😂 момите с вълнение чакат "новоселеца", каквото и да значи това 🤔🙄😂 май Косара го каза, не видях , ама като не си чел много-много не знаеш значението на много думи и ги употребяваш ни в клин ни в ръкав 😂

Как ѝ ги ражда главата се чудя, тя е самороден талант. Ще ми стане любимата комичка.
Новоселец вместо новодомец, монотонно вместо перманентно...
Сега ще терапевтира Злюбето психологически.
Напрягам се в очакване какви ли бисери ще роди.

# 176
Абе любомира защо не си  оправи корените, не мога да разбера русико ли расте отпред, поблела ли е... Какъв е тоя вид на баба, какви са тия виснали гърди, пък в същото време тоя бански още малко и... Новоселецът беше на Синтия и тя като тия същата, просто явно е една идея по-адекватна.

# 177
Аз разбрах,че ще има жена за всичко🤣Готвене,гладене,чистене,тя само ще дава енергия и ще пръска “красота “🤣
Обаче кой плаща на тая жена?😄

# 178
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отново всичко опира до пари, не знам не искат ли малко да избягат от този образ, не им ли подсказват, дори да е актьорска игра, малко да го изиграят влюбени? Ако сега се събираш с човека, който си искал цял месец, няма ли да те вълнуват някои по-различни неща, а не точно кой за какво ще ви плаща?Цирк.

Ти пък Цирк.
Това е любов,казаха. Били сладки заедно, Даниела го харесвала истински,но ние не можем да го видим.
Аз слушам само за транзакции и пари от нейна страна и един чичко с голямо его и креватни мераци.

# 179
Двата Овена Косара и Васил вече кръстосаха рогИте!  Мини...

Общи условия

Активация на акаунт