🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 205
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 345
Гиляма лигня от Данка, голямо лендзене, нула искреност!
Единствено дотук ми хареса, че не би скъсала отношения с родителите си заради любов.

# 346
А те казаха ли всъщност защо ще ги карат да дават жълти рози?
Доколкото знам те са символ на приятелство. По би вървяло жълта роза да избере да даде някое момиче, което е осъзнало, че не изпитва по-силни емоции към съответния ерген. Например, Брауни на Викито...
Ами жълти цветя са символ на раздяла

# 347
Жълтите цветя са символ на омраза. Wink

# 348
Наум направо и каза, че трябва да си ходи.

# 349
На бас, че Бранка ще върне роза, за да си запази отношенията с Любомира.

# 350
  • here and now
Пак ни прецакаха....

# 351
Кой нормален мъж би изтраял Данка повече от месец се чудя. Ей тъй, с удрянето, нищоправенето, меркантилните желания за глезене, подаръци, слуги, чудеса? Да беше някоя красавица поне да се фука с нея в обществото. Ми то…
Тия неща дори мога да ги разбера, претенции и капризи.
Но да седнат в компания в Джанъм, жени и мъже и тя да каже “и той дОйде” - можете да си представите какви погледи ще се хвърлят снизходителни.
И то да е една грешка, ми тя като от гората хваната. Каквото дочула от козарите по рътлините това и е езика сякаш

# 352
И да пием за поредния епизод с който ни тормозиха 2 часа ,държахме се геройски до последно да видим какво ще стане, а  накрая не се случи нищо Joy

# 353
Е, да, как може да повярваме, че има възможност Даниела да е излъгала? Абсурд.

# 354
Васил ще агресира май, че Ади го пита дали е имало целувка с Косара.. ох и той много сериозен.. директните въпроси са му много неприятни.. случАЕно някой да не му държи сметка  Grinning

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 22:33 от BobbyDyl

# 355
И да пием за поредния епизод с който ни тормозиха 2 часа ,държахме се геройски до последно да видим какво ще стане, а  накрая не се случи нищо Joy
Ако правим така всеки път,то не трябва да изтрезняваме ! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356
Да го пита дали е вярна статията в клюки.бг, че има жена и деца. Joy

# 357
Е то се видя, че Бранка я няма. Ще си ходи.

# 358
  • here and now
Е, да, как може да повярваме, че има възможност Даниела да е излъгала? Абсурд.
Ахам... Тя много обичала истината.., но дяволът е в детайлите. Тя обича да чува истината, но не и да я казва, ако може пък и тая истина да я устройва...

# 359
Александра си подобри българския, даже и синхронче имаше за пръв път май.

Общи условия

Активация на акаунт