🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 403
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 465
За снощи:

Косара се държа много тъпо на срещата. Фръцна се, като шестокласничка за няма нищо.

Любомира - стана ми жал за нея. Личеше си, че се чувства много зле от цялата ситуация. Хареса ми разговора й с Мартин - мисля, че той доста й помогна да се успокои. Наум постъпи много тъпо, като обяви пред всички, че е признала, че е влюбена във Виктор.

Клаудия - докато говореше с Виктор изглеждаше, като разгонена. Така го гледаше, все едно е готова да го оправи на момента. Много грозно поведение и излъчване на загоряла мома.

Мартин и Даниела - хареса им срещата с 13-те въпроса. Беше лека и забавна.

Мартин - излезе от къщата на ергените с 1 куфар, а влезе при момите с 3 Grinning Много смешно ми стана, когато беше на диванчето с Даниела, а момите разказваха, че е имало купон на катамарана. Като чу думата "парти" направо му светнаха очите. Чак подскочи. Имах чувството, че умира от яд, че е стоял в къщата с Даниела, докато "аверчетата" му са купонясвали без него. Даниелка трудно ще го измъкне от средата му, за да го накара да стои вкъщи с нея. На този човек купона му е в душичката и няма оправия.

Виктор - нещо танците на катамарана този път не му се получиха. Изглеждаше така, сякаш получава гърчове Grinning

Благодаря за новата тема. Връщам се да ви чета

# 466
Имам възражение! Люба изглеждаше много добре по бански, даже да не е съвсем ОК банския.
Тук не може да кажете, че е дебела, че си е напомпала бюста и го навира в очите на драгия зрител. Има нежни и хармонични черти.
Косара се изнерви от непохватното поведение на Васил и не му спести да го изложи пред камерите, за да не я "изложи" той.
Великият семеен интелектуал не разбрах какъв точно ценен и пълен с мъдрост съвет даде на Люба? Това е риторичен въпрос - едно "нищо" й каза...

# 467
Косара може да е в цикъл и затова да е емоционална...не се къпаха само те с Бранка. Дано да и е дошло на Бранка и да и спаднат краката, че я ожалих и аз.
На Даниела корекциите ми бодат очите- какви са тези ноздри дето са и направили, че тя едва диша сигурно. Едната е направо затворена.

# 468
Аз не разбрах какво точно и стана на Косара, мисля, че има нещо скрито, което не видяхме.

# 469
  • София
Малцинство съм, но Любомира ми е по-искрена от повечето госпожи там. Показва емоции, като видях как потърква ръце, за да не се разплаче сериозно и ми стана мъчно, защото и аз така правя, когато "не е мястото и времето" за рев. Бранка е още по-противна, защото се хили на мъката на Бубето, да не говорим, че намери най-подходящото време, за да каже как се е мляскала с Виктор. Той е напълно неориентиран и няма да се ориентира, така че бита карта.
Синтия ми се стори супер напълняла, дадоха я в профил и двойната брадичка е излязла. Най-вероятно от липсата на каквото и да било значение.
Мартин и Даниела са там за шоуто, едва ли някой вярва, че ще са заедно след предаването. Отделят внимание на глупостите й, защото другите са доста скучнички. Иначе кой ще й вземе книгата - ще я продаде на куп Ферайчета и толкова. Нито мъжете, нито нормалните жени са й аудиторията. Съмнявам се, че Мартин е толкова дащен, по-скоро е позьор и сега бившите му като го гледат се смеят с глас на изказванията му.

# 470
За да сме обективни, "гривня" беше грешка на езика, тъй като още докато говореше, какви жертви би направила за него, да свали колието от бившия и Мартин почна да се кокори и да й говори "Верно ли бе, егати, да дойда чак до Шри Ланка, за да срещна такъв човек!", и тя се сконфузи леко и замота края на думата. Усети се, че не й се получи игриво и смешно, както искаше, а започна да пресолява манджата. За първи път видяхме и Мартин да се отегчи от брътвежа на "гледаната и глезената".
Косара не се хареса в светлината, в която се видя представена от Васил (а и това ще го гледа публиката, че тя е някаква си там тънкообидна сръдливка), и взе че му затвърди мнението и се врътна! 😀 Той даже не разбра какво се случва.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:25 от Tess d`Urberville

# 471
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не гледаш под лупа, на мен това ми направи много силно впечатление също: каза като най-голямо предизвикателство, че й се наложило да си тръгне от партньор, който ѝ осигурявал абсолютно всичко. Прозвуча точно като - загубих си спонсора.
Има голямо изкривяване при нея във възприемането на партньора като баща. Категорично се мъчи да постави всеки един партньор в тази роля - тя да е малката, която партньора-родител отглежда. Тя няма отговорности, това е за партньора-родител. Нейните задължения са да сложи свещи по масата, да се грижи за външния си вид и да подскача като малко момиченце до него, когато й дава подаръци.
Дори в езика на тялото си тя е дете - опирането на глава в мъжа, закачливото удряне по него, подскачането от радост, хихикането. Но най-вече  силно правят впечатление непрекъснатите изникващи ключови думи, свързани с нуждите на дете: да се грижиш за мен (баща-дете), да ме глезиш (баща-дете), да ми осигуряваш всичко (баща-дете), да ми угаждаш (баща-дете), аз да не трябва да работя (дете-баща), да поемаш всички отговорности финансово и емоционално (баща-дете), аз само ще се забавлявам и ще те манипулирам с лигавене и подмазване (дете-баща)... мога да продължавам до утре.
Но хубавото е, че за всяка роля си има хора, които да я искат. Тоест, както тя си търси партньор-баща, така има и мъже, които си търсят жена-дете. Всеки сам си преценя, дето се вика. Simple Smile

Мислех да не пиша повече за Д, но ми направи впечатление, че колкото и пъти да говореше за миналото си, ползваше думата партньор. Все една любовта е бизнес сделка. Тръгнала си от партньор, с когото й било комфортно, който всичко й угаджал.. Думата любов не чух, но може би я гледам под лупа.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 09:27 от Preggo

# 472
Новият Ники Николов, който не се меси на героите и не ги дъни, също като стария Ники Николов изтипоса Косарка, докато не се усещала, че я снимат още. А да се оповести на мегдана какво момата Любомира признала на Виктор, е явно от най-новите похвати за ненамеса.

# 473
Мда,от изчетеното за подкаста с АМ ,си затвърждавам мнението,че само в нейната глава е представата,че е някакъв мегаум.
П.п.Голямо фъфлене,облизване,пуснах я за малко.Сега като е донадула джуките е оле,майко.

Това ли ѝ беше супер важно на Косара,как я "изложил" в ефир Васил?Не съм слушала задълбочено,но чак такава реакция...Явно Ивет си казва истината,че основно са отишли за да грабят с пълни шепи от ефирното време и ако могат да шкартират всеки,който евентуално ще им открадне от звездния миг,пха.

# 474
Новият Ники Николов май просто избира да излъчва един сеир за сметка на друг. Друга разлика не виждам. Grinning

# 475
Най-слабият Надкаст за сезона беше именно с Анна-Мария. Само един остър аналитичен ум ще се цъфне с махмурлук и закачулен като квартален дилър пред публика.
И вместо да лежи на дивана у Косара, могат за свое добро да се хванат за ръка и да си намерят логопед. Една Даниела се усетила да си изглади речта, нашите видни моми са над нещата.

# 476
Реакцията на Косара с "Ама ти даваш ли си сметка, че ме излагаш на камера...", беше много тъпа, но и неговият "подход" за неангажиращ разговор на среща чупи тъпомера!
- Ти сръдлива ли си?
- Не мисля, не съм.
- Ааа, сръдлива си!
- Защо, дай пример?
- Ми оня път аз така ти казах, пък ти така ме погледна...
Накара я да се почувства неловко, неудобно, сякаш с лупа й правеше анализ на грешките. А уж на среща поканена, очакваше страстни погледи и комплименти. Ми тъпо се държа Васил, уж опознавателни въпроси, пък много куцо изпълнение.
Може пък нарочно да я пробва да я види как реагира в различни ситуации, а тя, понеже е тъпа и елементарна, реагира първосигнално, т.е оср@ се.

# 477
  • София
Може наистина да са се оциклили Косара и Бранка и затова да не скачаха, помислих го и аз.  Дано втората днес си тръгне, така ще е най-добре. Любомира може би ще стои, като влюбена страдалица.

# 478
  • Обран бостан ;)
Коментар за снощния епизод на "Заврян Z".

Честно казано от всичко в епизода ме напушваше смях, като се почне с гнезденцето, писхоложката, та до доста пре еее еее  Wink експонираната драма между Вико и трите нацелувани самодиви от неговия отбор, но да караме по ред.

Явно луканката е свършила и са минали на мазила. Притеснявам се за Ферай, че няма да има какво да яде и ще отслабне. Wink

Ергенското изпращане на Марто в женския общак ми дойде доста нагласено. То прегръдки, то ръкостисканици, ако ти трябваме знаеш къде сме, и вие знаете къде съм, тюююю, все едно на друг континент отива. 

Аранжировката на гнезденцето беше като комедиен скеч. Върви Куин Дани, раздава заповеди на персонала, пали свещи и обяснява как си имала жена, която ги върши тия работи у тях.

Дани, не е хубаво да говориш такива неща по ТВ, или ако ги говориш, барем кАжи на какъв договор е, колко и плащаш, внасяш ли и осигуровки, има ли отпуск, няма ли, обедни почивки, туй, онуй. Току ИТ (инспекция по труда) се самосезирала и взели, та цъфнали в резиденцията. Wink

Конслутацията на влюбените гугутки с психоложката беше трудна за понасяне. Магито, вместо да плещи тъпи клишета можеше да изрецитира текста на "Едно ферари с цвят червен". Пак щеше да запълни времето, но поне щеше да е по-забавно.
Диди пак се из...каза на метеното. "Мъжът е водещ, но трябва да ме обслужва". Браво бе Диди ! Как ти ги ражда главата такива мъдрости не знам. То и ти не знаеш, ама айде - простено ти е.

Брънча, софрата по нашенски, в определени моменти ми приличаше на "Тайната вечеря" на Да Винчи. Разговорите "на саме"  ми бяха повече от смешни. Косарка пък се тросна и си тръгна. Къде бе моме ? Има още 8 дето чакат да ти заемат мястото. Ей, тия жени, не знаят кога да спрат. Wink   

Гвоздея в епизода - Любка напуска брънч-партито и тича обратно в къщи, а там, о, чудо, точно този, който и трябва е на масата и я чака за да му се изповяда. Веднага забрави, че го мразеше Марто и си "изля душата" пред него. А той, като истински изповедник и душеприказчик, изпя всичко на жена си. Хм ? Да не би да иска да го пишат съавтор на поредната глава в книгата ? Кой знае. Wink

Партито на катамарана си беше пълнеж за да разбере Вико, че Любка е духнала. Пука му. Награбиха се с Клаудия и като гледам и на двамата им е през ... да, точно това е, което си помислихте. Wink

Домашното на младоженците беше поредния комедиен скеч. Марто хбаво каза, че се е скарал с техните, ама защо не спомена кое го е накарало да се сдобри с тях ? Мистика. Диди си плещи същите тъпотии, обгрижвана била, глезена била, помним, помним. Wink Даже много и писа Марто за отговорите. Трябваше да и пише единица за преписване от книгата. (не знам има ли таква оценка още, но преди имаше).

Наум освен като водеш влезе и в ролята на портаджия. Защо трябваше да чака чак до церемонията за да изпорти какво е казала Люба на синхрон ? Можеше и по уредбата да го каже " Динг Донг. За сведение на розодавачките Любомира е влюбена във Виктор. Повтарям Вико е припикан. Динг Донг. 

Доста гротескно ми се видя - Диди и Марто седнали на диванчето да гледат и да коментират на живо церемонията. Можеше едно коментарно студийце да им заформят, а не да клечат като селски клюкарки на мегдана, ама кот' такоа.

Гретхен ме утепа с жълтото ансамбълче. Жълта премяна, жълта роза, кой знае, може да покаже два жълти картона на Вико и да си тръгне. Така де, крайно време е и на него да му се случи нещо хубваво. Wink

Толкова.

# 479
Щях да съчувствам повече на Любомира, ако не беше тормозила момичетата, които се обърнаха към Васил. Докато беше фаворитка, много ги разбираше нещата. Сега с конкуренция и Виктор Хаоса да се справя, както може.

Общи условия

Активация на акаунт