🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 431
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 480
Не вярвам много да си тръгнат, ама хай дано. Тия приказки - ще си тръгвам, няма да си тръгвам - по-добре да не ги говорят. Като не можеш да си държиш на думата - мълчи си, не се излагай. Много отворени уж, пък на церемонията мигат като мишки в трици и стискат палци да вземат розичка.

Това предаване наистина е мнооого дълго. Даже и по-малко участници могат да вкарват. Хареса ми идеята за повече от един ерген, но всичко стана ясно още с първите срещи. След това едно и също до припадък. Никаква интрига. Протяжно и досадно става така.

# 481
Мартин, с всичките му кусури, ме забавлява и ме разсмива. Даниела е слаба ракия гаслайтър и страшна лъжкиня. Стана ми ясно защо вече не дава нищо без заплащане. Каза си, че е била напълно зависима от някой от бившите. Значи след раздялата е била на нула. Решена е това повече да не се повтаря.
Аз пък реших, че става въпрос, че е била зависима в смисъл на битово и емоционално зависима - да не знае що е то сервиз и как се сипва бензин или да е впримчена в неговия кръг приятели и да не поддържа свои интереси. Ей такива.
Но всеки си гледа през неговите разбирания Grinning Доста е вероятно да говори за пари.

# 482
Интересно,когато Косара отваряше голяма си уста срещу Росица и се разправяше на диалект,с надменен тон,тогава не беше излагащо/за Росица също/,когато скочиха двете с Люба,сега Васил я бил изложил като той в прав текст ѝ казва,че е сръдлива,а тя вместо да се доизясни с него,се фръцна.Е,нали държеше в очите да се казват нещата?!

Даниела беше вчера като латерна,аз бих реагирала по същият начин като Мартин.Едно и също,едно и също...а за доста неща си и измисля,напудря ги здраво.Даже като я слушах,че нямала провал в живота,мда,задлъжняване със 120хил.е успех,хах.
Всъщност,като се замисля ,от нейна гледна точка не е особена сума,тя с по 50-60к.живее/в живота на измисленият персонаж Даниела,фикцията/ на месеца,просто още не се е появил този,който ще ѝ погаси дълговете.
*А,да,призна си,че е била държанка.

# 483
На Даниела играта започна да издиша. Сега когато я няма интригата с избора и заявяването и прекарват повече време заедно, вече много се повтаря и бие на кухо. Само, че не знам защо си мислите, че е някакъв кусур в очите на Мартин (или на някои мъже), е че е била държанка (което не знам как точно се подразбра, но все тая). Някои точно това искат.

Любомира няма да остави Виктор. Тя много е хлътнала. Доста си е била повярвала, щом каза на Мартин, че тя допреди да разбере за целувките, мислила, че няма конкуренция Grinning Слага много тежест върху нейното натискане с Виктор и не е сетивна, за да усети, че той я целува като робот. А и тя не вижда ли той как все търси компанията на Бранимира? Любомира е от тия прекалено "праволинейните" жени, които гледат само "материалните" проявления - Виктор ме кани на среща, на Виктор му дадох целувка, Виктор поиска да се натискаме, Виктор е мой. А погледите? А как се изнервя покрай Бранимира? А какви поезии й върти на Бранимира?

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 10:13 от Linda*kiss

# 484
На Даниела играта започна да издиша. Сега когато я няма интригата с избора и заявяването и прекарват повече време заедно, вече много се повтаря и бие на кухо.

С това прекарване на цялото време заедно, на Даниела започнаха да й се изтъркват номерата. Мартин си й го каза, че си повтаря едно и също, а тя няма какво ново да му предложи. Мартин си иска партитата - много добре се видя на диванчето реакцията му. А сега, вместо да налива шампанско в устите на мацките около него, ще трябва по цял ден да стои в къщата и да слуша брътвежите на Данка, която постоянно цикли едно и също. А вечер с влажен поглед да слуша историите за това какъв купон е пропуснал през деня, докато е трябвало да слуша Даниела и Маги, която с монотонен глас му е говорила неща, които грам не го интересуват.

# 485
  • Варна
Даниела каза “розАво”..
ГривнЯ беше още по-добро.

Много монотонно от ваша страна. 🤣

# 486
На мен ми харесва да дават Мартин и Даниела, защото ще видим динамиката във връзката. Няма да е като в приказките и в другите сезони, със сватбата/избора и край, заживели щастливо.
Искам да видя пропукванията, ударите на Дана, осъзнаването на Мартин... такива работи.  Абе, една връзка от начало до край, но в забързано темпо Grinning

# 487
На моменти си мисля, че АМ харесва жени.
Аз затова казах, че АМ е била четвъртият ерген, ама никой не ме отрази... Тая си харесала още от летището, оная още от хотела, да се замисли човек като го върже с гаменското ѝ поведение и сама си каза, че е с повече мъжка енергия.

# 488
Аз мисля, че Бранимира държи повече на Люба, отколкото на Виторио и ще застане на нейна страна. Той ще си излезе с Клаудия, ако въобще излезе с някоя. Мисля, че предстои следващата тройка - Люба, Бранимира и Косара - в най-скоро време да напуснат в комплект. Ако шООто им разреши, разбира се...

# 489
Или ще заиграят пак черните рози.

# 490
Те девойките видяха от Даниела , че трябва яко да се засегнеш ако "възлюбленият " ти целуне друга и то само 24 часа след теб и така започнаха драмите, иначе преди и се дразнеха за това , сега я имитират.
Разбирам послянията на Даниела, но защо го прави толкова хиперболизирано ,дали за да предизвика скандал и така да и се обърне повече внимание, имам чувството, че и тя съвсем не си вярва , сякаш изпълнява задачи поставени от някой друг , който я спонсорира да прокарва някаква линия.
Може би сега не ни се вярва, но съвсем скоро , ще бъде нещо съвсем нормално хората да си имат помощници , да разчитат на храната отвън или от помощник, и да готвят само когато имат настроение . Както преди време примерно една съдомиялна машина беше лукс и глезотия, вече почти никой не се бори сам с досадните "задължения"

# 491
Щях да съчувствам повече на Любомира, ако не беше тормозила момичетата, които се обърнаха към Васил. Докато беше фаворитка, много ги разбираше нещата. Сега с конкуренция и Виктор Хаоса да се справя, както може.
Абсолютно да.
Коментираха Роси какви физиономии правила, а на Любка муцуните? Или това е различно?
И като турне тая очна линия към слепоочията, ме убива, огледала нямат ли там?

# 492
Значи до тук имаме :
- три хостеси от Театро: Габи, Елвира и Бранимира. (От тях Габи и Елвира сега са с нови бизнеси - дрехи...онлайн)
- бизнес дама на годината без бизнес.
- Мартина с несъществуващ или таен бизнес
- Косара онлайн бутик с 20 дрехи общо
- Една моделка/актьорка, последно наета от Косара за "онлайн бутика" и епизод в Съдби на кръстопът.
- още натфизджийки
- Ивет също тениски онлайн + снима нещо.
- Диана шеф на луканките
- Силвия не била сервитьорка ами управителка + бизнес с фотобут
- Ферай ...Ферай ако не вземе да се образова и да се захване с работа...разбирам претенции...но на основата на какво??
- писател без книги (с една книга и потенциал за втора).
- още онлайн бутици ...но в Маями
- астроложка
- и Роси хостеса, но в ЛА и фриленс графичен дизайн.
- Ерген ... собственик на заведение който обикаля не само своето ами и други заведения
-Ерген успешен бизнесмен, но пък носи Тисо.
- Ерген модел/плувец
И за какво сте се захванали за Даниела?
Всичките са съмнителни.
И кой, по дяволите, купува тези дрехи???

Като прочетох този пост първото нещо, което ми дойде на акъла е следния въпрос " Всички ли се занимават с он-лайн бутици за дрехи " ? Само такива ли бизнеси имат младите девойки в Бг ?
Или хостеси ?
Как няма една с професия извън " дигитален мартетинг " ? Хахаха.
Интерно ми е я, някоя инженерка, ИТ, мед. сестра, журналист, юрист, а то само продавачки и сервитьорки....Не, че има нещо лошо в тези професии, но поне малко разнообразие да има де да знам.... Ясно.....Само от това резюме, станаха ясни почти всички неща.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:12 от BlackCat12

# 493
Диана е на висок пост при луканките.

# 494
Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на Люба, че харесва Викито.
Като приключи вчерашния разговор между тях, ако може така да се нарече, тъй като Виктор само си премята очите и казва, че няма отговори, единия път тръгнаха двамата, след това дадоха как тя остава да мисли, а той си тръгва Grinning Сега разбирам защо Бранимира се оплакваше, явно снимат една и съща сцена докато им се получи. Със сигурност има неща, които не са режисирани. Според мен гледат взаимоотношенията им и в движение режисират.
Не съм отговорила как ще приключат нещата при влюбените, то май и няма значение. Мартин такава самодоволна физиономия имаше като си тръгваше след шоуто, че става ясно, че в неговата глава  победата е че изглежда, че е прекарал през леглото една жена и всъщност не е чехльо. Цял живот по нощните заведения на к'во да се научи.... Те за това му казват, че е 40 годишен седмокласник Grinning
Аз тук не мога да ви изчета, но си струва да се гледа заради подобни бисери, които се пишат  и заради анимацията на Неделчо. Много е талантлив. Така съм се смяла. Освен това този сезон се засегна темата за меркантилните жени и е доста обсъждана.

Общи условия

Активация на акаунт