🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 416
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 525
Аз едно разбрах от снощния епизод.Май Мартин ще се наложи за втори път за започне всичко от нула след скандали с родителското тяло. Щото тези негови “любови“ уви хич не са им по вкуса...

# 526
На АМ екстеншъните ѝ стоят като пердета.

# 527
Гледах Надкаст с Ана Мария. Типичен пример за комплекси, идващи още от детството. Вероятно като дете на заможни родители, е очаквала да е популярно момиче, но е била обект на булинг заради външността си. Огромните бидони, джуките, демонстративното мъжко поведение и внушенията, които непрекъснато натрапва, че е умна, са като стена, които прикриват изключително ниското и самочувствие. Не е умна. Интригите, клюките и булинга не са присъщи на умните хора, присъщи са на хитрите хора с ниска интелигентност.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:20 от Misi_36

# 528
На АМ екстеншъните ѝ стоят като пердета.
Те са друг цвят, различен от основната и коса и доста... никакви изглеждат. Нямат блясък като основната ѝ коса, наистина все едно от конци нещо си е закачила.

# 529
Даниела не е родена да бъде домакиня?!?! Била родена, за да бъде хубава жена. ОМГ.
Тя и затова не е родена, като гледам колко операции си е направила. JoyJoyJoy
В Данчето има някаква дълбока травма според мен, нищо не разказва за себе си, само намила за принципите си.

# 530
  • ВАРНА
Ана Мария,не е ли с цяла перука?

# 531
Скрит текст:
Значи до тук имаме :
- три хостеси от Театро: Габи, Елвира и Бранимира. (От тях Габи и Елвира сега са с нови бизнеси - дрехи...онлайн)
- бизнес дама на годината без бизнес.
- Мартина с несъществуващ или таен бизнес
- Косара онлайн бутик с 20 дрехи общо
- Една моделка/актьорка, последно наета от Косара за "онлайн бутика" и епизод в Съдби на кръстопът.
- още натфизджийки
- Ивет също тениски онлайн + снима нещо.
- Диана шеф на луканките
- Силвия не била сервитьорка ами управителка + бизнес с фотобут
- Ферай ...Ферай ако не вземе да се образова и да се захване с работа...разбирам претенции...но на основата на какво??
- писател без книги (с една книга и потенциал за втора).
- още онлайн бутици ...но в Маями
- астроложка
- и Роси хостеса, но в ЛА и фриленс графичен дизайн.
- Ерген ... собственик на заведение който обикаля не само своето ами и други заведения
-Ерген успешен бизнесмен, но пък носи Тисо.
- Ерген модел/плувец
И за какво сте се захванали за Даниела?
Всичките са съмнителни.
И кой, по дяволите, купува тези дрехи???

Като прочетох този пост първото нещо, което ми дойде на акъла е следния въпрос " Всички ли се занимават с он-лайн бутици за дрехи " ? Само такива ли бизнеси имат младите девойки в Бг ?
Или хостеси ?
Как няма една с професия извън " дигитален мартетинг " ? Хахаха.
Интерно ми е я, някоя инженерика, ИТ, мед. сестра, журналист, юрист, а то само продавачки и сервитьорки....Не, че има нещо лошо в тези професии, но поне малко разнообразие да има де да знам.... Ясно.....Само от това резюме, станаха ясни почти всички неща.
"Само такива ли бизнеси имат младите девойки в Бг ?"  - Разбира се, че не. Само тези, които нямат грам въображение и ги мързи до небесата. Нито една нормална и амбициозна жена не би се набутала в подобно предаване. И въобще не мисля, че някоя от тях изкарва кой знае какви пари от тези "бизнеси" - или мама и тате им помпат сметките всеки месец, което е по-добрият вариант, или ги помпат разни чичковци.

# 532
Ана Мария сподели,че най близки след предаването са и Косара и Мартин, призна също,че Мартин я е запознал с дъщерите му

# 533
  • Обран бостан ;)
"Само такива ли бизнеси имат младите девойки в Бг ?"  - Разбира се, че не. Само тези, които нямат грам въображение и ги мързи до небесата. Нито една нормална и амбициозна жена не би се набутала в подобно предаване. И въобще не мисля, че някоя от тях изкарва кой знае какви пари от тези "бизнеси" - или мама и тате им помпат сметките всеки месец, което е по-добрият вариант, или ги помпат разни чичковци.

Толкова ли е сложно да се досетиш, че девойките , както и Ергените там, не са представителна извадка на БГ обществото ?

# 534
Скрит текст:
Относно Дана и помощния персонал, копирам поста на Нордел от ФБ.

Скрит текст:
Case study
Синдромът Айгюл
Опитвам се да се абстрахирам от майчиния ми гняв, виждайки как разни нечистоплътни ръце посягат към душите на децата ни, развращавайки ги с "лесен живот", чалга, мързел и журналистът в мен се пробуди.
Професионалният ми нюх надуши няколко натрапващи се момента в Ергенът:
- Рупецова натъртва и преповтаря от екран, че не е родена да чисти, и да готви (в същото време забелязах в днешния епизод как професионално подрежда възглавниците, че и ресните на бохчата върху дивана).
Тя разказа в ефир как била обучила домашната си помощница в България да сгъва хавлиите, да оправя бельото... От Марто се искало само да й плаща. Че нали е родена в чепеларския Бъкингам, отде ги знае тия тънкости на занаята?!
- Постоянно мрънка на Елвиса, че искала да пътува
- Забелязах, когато дава инструкциите на индийчето в кухнята, че говори типичния за нашенските имигранти в UK бългериЪн мисия Лондон Енглиш...
Разтърсих се в официалните регистри на кралството и заекът изскочи:
- 5 години по-голямата сестрата на Даниелка - Десито, дето се появи в предния епизод, се оказа, че е живяла, най-вероятно с неин съгражданин - 15 години по-възрастен от нея, в Северен Лондон - N12 Be8 (квартал, населен предимно с имигранти от нисшата работническа класа, и с доста висока престъпност). Човекът е имал регистрирана фирма за почистване, където най-вероятно двете чепеларски аристократки са слугували в домовете на богатите лондончани. Даниелка също е била регистрирана на този адрес. Явно и чистенето на Даниела й е като писателството, защото след 2 години фирмата фалира, но сестра й с партньора си регистрират травел агенция. И отново след 2 години компанията им затваря кепенци. Предполагам, че тогава Айгюлка се връща в България и поработва като барманка, и други такива неинтелектуални дейности.
А има и друг сценарий - да е почнала в Хепито в Лондон, и там да се е запознала със собственика на веригата, с когото жълтите таблоиди я спрягаха за гадже, и покрай него да се е прибрала в родината.
Нататък Станислава я беше проучила - фалиралия й бизнес с парцалки в София, запорите... няма да повтарям известни факти.
- От друга страна, сестра й започва да учи и работи в момента като служител в международна травел агенция в Англия. За това и Даниелка толкова натиска Марто да пътуват - да правят оборот на каката...
Е, мили дами, това е гуруто, дето ви учи как да живеете богато, продавайки се на мъже, да сте успешни.
"Личност", която показва, че се срамува от произхода си, от името си, срам я е може би и крие, че се е гърчила като китаец на оризова плантация за паница леща.... ама, иначе, не била родена за домакинска работа.
Бясна комплексарщина!
Сетих се за личен мой опит преди 20-ина години:
Бях вече в напреднала бременност и трябваше преди да се роди бебето да се преместим с мъжа ми от апартамента, в който живеехме в центъра, в къщата ни в покрайнините на Стокхолм. Къщата я бяхме дали под наем 5 години на американското посолство и при ремонта само от стените поляците смъкнаха 5 кила жица... Беше сизифовска работа - да организирам ремонта, да направя опаковане и местене, паралелно се грижех и за 3-те деца на мъжа ми от предния му брак. Трябваше ми помощ. И то не каква, а здрава! Обадих се на мои приятели от Ягодина - помаци, работари, честни хора, да ми пратят снахата за три месеца в Швеция, че сама не мога. Те се изпопритесниха, затюхкаха - снахата трябвало да се грижи за старата им майка, жената била на легло, но обещаха да поразпитат и да ми изпратят някоя техна съселянка. След два дни ми звънят - някаква от "братята", разведена била и се преместила в Девин, но била много на зор и си търсела работа навън. Видяхме се по Скайп, пратих й билет и отидох да я взема от летището. Ей, все едно една майка ги е раждала с нащ'а Айгюлица - черна, косата - на тънки плитки, говори с едно звънко гласченце, "аз на теб като майка ще ти бъда, ти нямай грижа за нищо!". Ква майка, бе, луда ли си?! Дай да запрятаме ръкави, че работа ни чака. Тя не очакваше, че ще работя наравно с нея, явно си мислеше, че ще лежа и ще я юркам, и като видя, че се отнасям с нея като с равна, почна да ми се качва на главата. Хиляди претенции, фасони, опита да се разпорежда.... ама не беше познала. Сигурно си мислеше, че понеже съм с корема, уязвима и ще си трая, щото тия използват и психо атаки - за магии намекват, опипват почвата докъде ще подадеш, почнаха разни мои лични неща да изчезват.... Ама, не беше познала. Изчаках да свършим тежката работа и я пращам до апартамента в центъра. Бях оставила там само 2 чипровски килима. Заръчах й да ги занесе на химическо и да ме чака следобеда да я взема с колата. Към 5 часа ми звъни къде съм се бавила, че й било скучно сама. Викам й, "Айше, споко, щото скоро ще ти стане отново интересно, утре в 6 сутринта се прибираш в България. Мъжът ми ще те вземе в 3 от апартамента за летището, ще ти докара сакчето и ще ти плати за работата до сега. Повече в къщата няма да стъпиш!". Оная се усети, че съм я минала и почна да бучи, "аз си го чувствах, че ще ме изиграеш, ти каква прикрита лисица си!". Не можех да повярвам на ушите си - какво съм я изиграла? Работи какво работи 3 седмици, но й платих за целия месец и това беше десеторно на каквото изкарваше в Девин. Живя на наши разноски, всичките й разходи, както и пътните й, бяха покрити. Наистина ли е била толкова глупава да си въобразява, че ще й позволя да се разпорежда и да ме командери в собствения ми дом?! Оная като видя, че не подавам, пак го обърна на хленч - да не съм я гонела, като майка щяла да ми бъде...  Същото нагло и нахално поведение като тая в Ергенинът сега, едно към едно! Явно такъв им е джинсът, не могат да избягат от кръвта си...

Между другото, това с възглавниците и ресните и на мен ми направи впечатление.
Нордел ги разбира тези работи и тя колко мъже смени, точно като Рупецова все изисква от съпрузите си. Малко е грозно да я вкарва в един кюп с героинята в нейната история. Даниела е по-скоро в нейната категория.

Точно щях да коментирам, че е доста странно тази Нордел(не зная коя е) която си е чиста Даниелка, да коментира . Това е дразнещото и лицемерно, че разни Нордели и Косари, най-силно грачат , а с нищо не се отличават

Мариела Нордел мина през MasterChef, BB и Черешката като при всяко участие споменаваше различен съпруг. При Гала имаше рубрика за малки хранителни магазинчета в Нидерландия. Показа тогавашния си съпруг, на когото викаше месаря.
Забърсала от стокхолмската си свекърва скъп порцелан, който бил семейна ценност. Обяви го като подарък към любима снаха.

Присмял се хърбел на щърбел е работата.

# 535
Разбира ги Норделката нещата. 😀

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:50 от TuЛи

# 536
Нордел е куку, по-зле е от Данка.

# 537
  • Обран бостан ;)
Мариела Нордел мина през MasterChef, BB и Черешката като при всяко участие споменаваше различен съпруг. При Гала имаше рубрика за малки хранителни магазинчета в Нидерландия. Показа тогавашния си съпруг, на когото викаше месаря.
Забърсала от стокхолмската си свекърва скъп порцелан, който бил семейна ценност. Обяви го като подарък към любима снаха.

Присмял се хърбел на щърбел е работата.

Че тя Куин Дани направо светица бе. Колко ще има да я гони Trollface

# 538
Каквато и да е Нордел, казва истината за Данка.

# 539
Сега  изгледах интервюто с Анна Мария.
Това е абсолютно различен човек от този, когото видяхме във формата.
Като цяло изглежда по-добре, явно бретон ѝ отива и я променя към добро.
Седи прилично, отговаря нормално, даже със замисляне, не фъфли...
Но има по-смачкано и обрано поведение дори от Силвия.
Наистина много народна любов струи от социалните мрежи, а  тук няма полезен ход, освен сам да се справиш, без вариант тате да те премести в защитена среда.
Пет сменени училища като ученичка... Много показателно за бъдещото ѝ държание в колектив.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 17:53 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт