🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 403
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 540
Никой не се интересува от Нордел ,тя милата се чуди с какво да изпъкне или с кого да се заяде.

# 541
  • София
Момичета, разчитам на вас оттук нататък. Ако си струва, казвайте. Снощи така и не можах да се излъжа, че ми е интересно.

# 542
"Само такива ли бизнеси имат младите девойки в Бг ?"  - Разбира се, че не. Само тези, които нямат грам въображение и ги мързи до небесата. Нито една нормална и амбициозна жена не би се набутала в подобно предаване. И въобще не мисля, че някоя от тях изкарва кой знае какви пари от тези "бизнеси" - или мама и тате им помпат сметките всеки месец, което е по-добрият вариант, или ги помпат разни чичковци.

Толкова ли е сложно да се досетиш, че девойките , както и Ергените там, не са представителна извадка на БГ обществото ?
Не знам дали въпросът е към мен, но както не са, така и са.
Търтеи винаги е имало, но ако преди беше по-трудно за тях да изкарват пари, днес съществуват стотици платформи, пълни с какви ли не извратеняци, където тези търтеи могат ежедневно да се излагат за по пет минути и да си осигуряват прилични доходи, дори и с двете си мозъчни клетки. Нито ги е срам, нито се притесняват — нищо не може да ги разклати. И не само че са много, но са и в прайм тайма на националните ни телевизии.

# 543
Ама и Марто (или продукцията)брилянтно го измислиха с това опознаване и съжителстване в предаването.Марто може и кекс да намаже,ще се полигави с момата и после в Сф кой откъде е.Що ще му е там ще му пречи на купона.Чак е смешен как се прави на влюбен и съгласен с всички червени флагове на Даца.Ами за дебел хонорар кой не би се правил на маймунка.
И моля ви се,Даца нямала провали,нямала нещо от което да се срамува,нямала тежки моменти в живота..изобщо има ли човек ,който да е нямал лоши моменти?!Сал една Даца живее един безоблачен живот..розов балон по скоро.Няма връзка с действителността тази мома и още дъълго време ще крета сама ..и само енергията ще я топли .Grinning

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 13:14 от *Амбър*

# 544
Никой не се интересува от Нордел ,тя милата се чуди с какво да изпъкне или с кого да се заяде.
Що, някой тук коментира, за да изпъкне ли?

# 545
Не я знам тази журналистка, Нордел и колко пъти е женена,но има резон да говори така за Данчето. Аз също си мислех, че сестра и и тя са били на нискоквалифицирана работа в ЮК. (Което не е срамно, срамно е да лъжеш)
Според мен Дана е отчаяна и е като пиявица и за който мъж се закачи, няма откачане. Та някой ще и угажда и обгрижва пък виж тя го е зарязала , виждала съм такива като нея. има много тук и такива видят ли мъж, който им угажда викат дръж и не пускат.
Един наш приятел така с полиция трябваше да се отърве от такъв паразит.

.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 12:57 от Labubu8

# 546
За да сме обективни, "гривня" беше грешка на езика, тъй като още докато говореше, какви жертви би направила за него, да свали колието от бившия и Мартин почна да се кокори и да й говори "Верно ли бе, егати, да дойда чак до Шри Ланка, за да срещна такъв човек!", и тя се сконфузи леко и замота края на думата. Усети се, че не й се получи игриво и смешно, както искаше, а започна да пресолява манджата. За първи път видяхме и Мартин да се отегчи от брътвежа на "гледаната и глезената".
Косара не се хареса в светлината, в която се видя представена от Васил (а и това ще го гледа публиката, че тя е някаква си там тънкообидна сръдливка), и взе че му затвърди мнението и се врътна! 😀 Той даже не разбра какво се случва.
Точно беше неволна грешка на езика, в която не се задълбочи, за да я оправи начаса. Съсредоточи се върху своята съвършеност в анкетата.
Нейните правоговорни грехове вече са от предобряване да се впише в столична среда и добре е попила допълнителното Е. НаправимЕ,  оправимЕ и т.н.

# 547
Симпатична е Ана с новата прическа,но красавица не е.Тя каза в Надкаст,че Марто е проучил 5 девойки преди влизането си,така че много добре знае коя е Даца и клюките покрай нея.Това ми затвърждава мнението,че всичко е игра.

# 548
Това е мнение на известната PR-специалистка Мариела Нордел, която си позволявам да публикувам-
Майтапиш се, нали? Публикуваха го вече. Кукуто почна да плюе Данка, но после задължително обръща, за да вмъкне своята измислена история и как тя е пострадала лично. Айде, моля ви се, лудите в "Ергенът" са достатъчни, може и без тая луда.

# 549
Нордел я уважавам като готвач, но имаше агресивно поведение в риалититата, в които участваше. Плюс склонност да лъже и преиначава (всъщност като Даниела). Общественото мнение за Даниела се дължи на самата Даниела, не на прозренията на Нордел. Малко късно размаха пръста.

# 550
Добре де защо казаха, че е журналистка в по-преден пост?  Сега пък готвачка…Каква е последно?😂
Нордел я уважавам като готвач, но имаше агресивно поведение в риалититата, в които участваше. Плюс склонност да лъже и преиначава (всъщност като Даниела). Общественото мнение за Даниела се дължи на самата Даниела, не на прозренията на Нордел. Малко късно размаха пръста.

# 551
Многолика персона.
За готвачка - видяла съм го, уважавам я като знания и умения.
За PR и маркетинг експерт се представя тя, не знам да е упражнявала тези професии наистина. За журналист чувам днес🙂

# 552
Аз си пердаша за вчерашните впечатления-Виктор вчера супер тъпичко постъпи,не я харесвам Люба,обаче да я нацелуваш многократно,да я каниш на срещи,да ѝ дадеш надежди,после да ѝ кажеш-ми,аз ще се пробвам и с други,перефразирам,а след това-ми,имаш време да си помислиш дали да ми дадеш роза 😐 Този взе сериозно да ме дразни, адското мекотело.Верно може да е минал под дъгата,нищо мъжествено.

Той буквално ѝ каза  - Аз ако бях на твое място, щях да си тръгна.
По-обидно отношение не помня да е имал някой към партньорка.
Той не знае нито как се общува с жени, нито как да се възползва максимално качествено от външния си вид.
Един добре изглеждащ паун/само да не е в танцови кадри/, когото жените харесват, даже се влюбват и накрая всички разочаровани .

# 553
Нордел е барон фон Мюнхаузен...

# 554
Не знам каква готвачка и журналистка е. Аз я знам само от безкрайния ѝ хейт по участници в риалитита, самохвалството ѝ и множеството богати мъже, с които се разделя.

Общи условия

Активация на акаунт