🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 403
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 600
Тънкия момент с възмущението и учудването  е, че вие участвате в изкарването на пари и плащането на помощница.
За мен тънкият момент е, че Данчето не участва в печеленето на пари, но и не участва в плащането. Не знам и не искам да знам как се чувства жена, която има силикон в гърдите, фаянс в устата и изкуствени кичури в косата, но няма нищо налично в банковата си сметка. На мен ми е жал за такива като Данчето и Валерия, наистина. Да се обезобразиш, само за да задържиш някой дрътльо, който ти плаща за измисления стандарт на живот, е наистина жалко.

А, не ги мислете тези жени. Имат и в банковата си сметка, защото никой уважаващ себе си мъж няма да си поиска обратно подаръците, обикновено в бижута и маркови дрехи. Само дрехите да препродадат, изкарват пари. Отделно инвестициите във външността им никога не ги оставят без "шугър деди".
Всъщност думата "държанка" е древна като човечеството, не зная на какво толкова се възмущаваме тук. Могла, направила го. Това си е работа и то сериозна. Винаги в добро настроение, винаги сама на празниците, винаги готова, когато им звънне "дедито". Не е лесно, а пък е и данъчно-освободена  професия и с това особено привлекателна за някои породи жени, които използват тялото си като оръдие на труда.
Наистина ли? Дрехите се обезценяват ужасно бързо, бижутата - също. А и защо богатите дедовци винаги ги слагате толкова тъпи, та да не се усетят кое е за лично ползване, като силикон например и кое е за инвестиция - чанта Hermes, например? Единствените държанки, които признавам за умни, са тези, които даряват милионерите с наследници. Да, но и това не е лесно. Както казах, ако милионерите бяха тъпи, те нямаше да са милионери. Данчето е една евтина актриса (по бай Елисавет) и в момента гледаме сеир за масите. Тя даже и държанка не може да бъде. Не и с тази външност.

# 601
  • Пловдив
Аз чакам Мартин пред цяла България да излезе и да каже ,че е най-големият идиот,
защото го  е обещал.

# 602
Ох с каква външност ? Сякаш не сте виждали богати мъже я България с какво са жени са .

# 603
По-скоро и е бил шута като му е поискала пари за запорите. Тази жена е празна и не може да изпита привързаност и обич към нищо освен към пари. Кучето е за да бъде по-релейтабъл, не е за нищо друго. Всичко при нея е поза. Нито за животни и пука, нито за родители каквото и да говори. Изобщо не ми дава на вайба на Валерия, коя то може да видиш, че наистина обича животните. Данка за мен е абсолютен психопат. Сигурно ще го опише в следващата си книга. “Как да осребрим загубата на домашен любимец” . Всичко при нея е калкулирано и премерено , с какво да буди съчувствие и как да извлече ползи и от неща, от които обикновения човек не би си и помислил да го направи.

Аз ѝ вярвам за причината. В снимките ѝ отпреди години се вижда, че е голяма кучкарка - почти изцяло само за кучето си е поствала до скоро. И онзи като ѝ е омаловажил мъката… Край.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:01 от Labubu8

# 604
Е, тя не говореше само за един бивш. И двата отговора - този с кучето и за раздялата, бяха за различни 'партньори'.. шъ я убидите като ѝ преписвате само един спонсор в живота.

# 605
Данка хубаво разказа за най-голямото си нараняване и раздялата, която я е занулила, но не каза защо са се разделили. Аз на мястото на бай Марто бих я питала защо се е разделила със спонсора, който уж я е гледал като принцеса.

Е тя нали обясни великата причина - кучето й трябвало да бъде приспано, на нея й е било мъчно, а любимия нямал възможност да е до нея в този тежък момент. Бил й се обадил да я попита дали иска да й прати някой, който да бъде до нея, но тя отказала. И малко след това се разделили. Бас хващам, че никой не би повярвал на тази скалъпена история, още по-малко пък Мартин.

Между другото аз си изплаках очите, когато нашата немска овчарка трябваше да бъде приспана. Освен това аз не отидох за самата процедура, отиде мъжа ми, на мен сърце не ми даде. Домашен любимец е като член на семейството, особено, когато е с нас с години. Сега се треса от страх за котката - тя е на 13 години и вече старичка. Много я глезя, защото ме е страх да не си отиде. Така че, разбирам я Даниела. Тя не е омъжена, обичала си е кучето. Не бива чак толкова да й сипваме все пак. Като стане въпрос за наш домашен любимец, ах и ох, а за другите и сто тояги са малко.

# 606
Отдавна казах, че за мен фактът , че Даниела не си е взела модерна порода куче , а е осиновила улично я прави една идея по-симпатична .

# 607
Наистина ли? Дрехите се обезценяват ужасно бързо, бижутата - също. А и защо богатите дедовци винаги ги слагате толкова тъпи, та да не се усетят кое е за лично ползване, като силикон например и кое е за инвестиция - чанта Hermes, например? Единствените държанки, които признавам за умни, са тези, които даряват милионерите с наследници. Да, но и това не е лесно. Както казах, ако милионерите бяха тъпи, те нямаше да са милионери. Данчето е една евтина актриса (по бай Елисавет) и в момента гледаме сеир за масите. Тя даже и държанка не може да бъде. Не и с тази външност.

Не и с това поведение, и с този стил на обличане. Ако ще става държанка, да се научи от кака си Маги от предния сезон. Тя е перфектната държанка. Даниела и срещу нея да тича, не може да я стигне.

# 608
Марто - мъж за много жени... 😃
https://vm.tiktok.com/ZNdjYqakK/

И блиц на Анчето
https://vm.tiktok.com/ZNdjY5faG/

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:15 от DiaMia

# 609
Че кога съм омаловажила приспиването на куче? И аз имам куче, имам и котка, умирало ми е куче и знам как боли. Казвам само, че Даниела лъже за причината за раздялата с бившия, а Мартин се прави, че й вярва.

# 610
Скрит текст:
Тънкия момент с възмущението и учудването  е, че вие участвате в изкарването на пари и плащането на помощница.
За мен тънкият момент е, че Данчето не участва в печеленето на пари, но и не участва в плащането. Не знам и не искам да знам как се чувства жена, която има силикон в гърдите, фаянс в устата и изкуствени кичури в косата, но няма нищо налично в банковата си сметка. На мен ми е жал за такива като Данчето и Валерия, наистина. Да се обезобразиш, само за да задържиш някой дрътльо, който ти плаща за измисления стандарт на живот, е наистина жалко.

А, не ги мислете тези жени. Имат и в банковата си сметка, защото никой уважаващ себе си мъж няма да си поиска обратно подаръците, обикновено в бижута и маркови дрехи. Само дрехите да препродадат, изкарват пари. Отделно инвестициите във външността им никога не ги оставят без "шугър деди".
Всъщност думата "държанка" е древна като човечеството, не зная на какво толкова се възмущаваме тук. Могла, направила го. Това си е работа и то сериозна. Винаги в добро настроение, винаги сама на празниците, винаги готова, когато им звънне "дедито". Не е лесно, а пък е и данъчно-освободена  професия и с това особено привлекателна за някои породи жени, които използват тялото си като оръдие на труда.

Не е точно така. Гледайте Сексът и градът (Анд джъст лайк дет). Кери има дрехи от осемдесетте, които ако ги продаде сега, ще струват изключително скъпо. Някои дрехи, особено ако са маркови и единични екземпляри, качват стойността си с годините, разбира се за тези, които разбират. Имат колекционерска стойност. Имам подобни ботуши, които с годините стават все по-скъпи - преди 20 години ги купих за около 150 -200 долара, не помня точно, а сега ако ги изкарам за продажба, ще им взема 1000, ако не и повече. Носила съм ги само един път, пазя ги за внучката, страхотни са.
Дамите, които знаят как да пазаруват, инвестират в маркови дрехи (не от Китай, ако ме разбирате). Това не означава, че Даниела е от тях, но кой да знае? Ходи се на шопинг в Милано, Лондон, Ню Йорк, жените на баровците знаят как да живеят.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:07 от Janelle

# 611
Това клипче май е старо. Тази ми прилича на жената, с която казаха, че е излизал по време на излъчването на ИВ (тоест между Емануела и Йоана). Забравих ѝ името, но някой преди време беше постнал ИГ ѝ.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:10 от Lilly_85

# 612
Е тя нали обясни великата причина - кучето й трябвало да бъде приспано, на нея й е било мъчно, а любимия нямал възможност да е до нея в този тежък момент. Бил й се обадил да я попита дали иска да й прати някой, който да бъде до нея, но тя отказала. И малко след това се разделили. Бас хващам, че никой не би повярвал на тази скалъпена история, още по-малко пък Мартин.
Какво и е на историята? Тя е била държанка, мъжът и си е имал друга работа(жена, деца...) Давал и е пари, но тя е почнала да иска и прекалено много време с него, което не може да и да даде.
На мен Данчето ми е счупена/заблудена, тръгнала е с голямата кошница да иска, но в живота не може всичко. Няма такива мъже, хем да плащат,хем да те обгрижват, хем ти нищо да не правиш...

# 613
Може ли да видя ботушите с колекционерска стойност?Heart Eyes

# 614
Аз ѝ вярвам за причината. В снимките ѝ отпреди години се вижда, че е голяма кучкарка - почти изцяло само за кучето си е поствала до скоро. И онзи като ѝ е омаловажил мъката… Край.
Да, да и ще зареже спонсора, фантасмагории. Краят на партньорства и е настъпвал веднага, щом банкомата е осъзнал, че за тези пари, които влага, може да получи доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт