🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 368
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 585
За Виктор и Любка от ден първи смятам, че той си изливаше с нея натрупаното напрежение от срещите с Бранка. Целуваше я, докато си представя, че е Бранимира, нещо такова. Просто се възползва от това, че тя го допуска до себе си, приятна му беше, ставаше и до там. Това, че тя си въобрази нещо друго си е неин проблем. Особено пък в Ергена да очаква лоялност.
И аз така мисля. Няма да е първият и последният, който прави така. Колко хора така оцеляват в браковете си - с фантазии Grinning

# 586
Данка е ерзатцписателка, измисля си там разни истории и се надява някой слобоумен шаран да ѝ се върже Grinning

Цялата драма с кучето беше с цел натискане на правилните бутони.

Най ѝ било тъжно от загубата на кучето си - трябва да значи, че е мила, грижовна, любяща, състрадателна дори към животните.
Онзи е искал да прати някой друг - трябва да значи, че е много зает и богат бизнесмен, който има хора за всичко.
Тя не го е приела - трябва да значи, че си има изисквания и държи да получава внимание.

Една и съща песен пее по различен начин. На мен ми втръсна, затова и не коментирам особено много в тази тема. Мартин с какви нерви я трае и как още изобщо му е интересна не схващам.

Ама и той там отишъл шоу да прави и не иска да напуска катуна.

# 587
Или просто осъзнават, че тя нищо не дава и са се набутали с офертата за присъствие и любов, и само присъствието е останало като са изтрезнели.
Щяла да готви веднъж годишно. Бай Марто трябваше да ѝ каже, че подарък за нея тогава ще има веднъж годишно. Joy  
Тя да си проси това целия свят да ѝ е в краката, а мъжът сакън нищо да не иска от нея. Направо настръхвам като гледам че има 80к  последователи тази ненормалница.

Не мога да отрека, че има хубаво дупе Даниела. Поддържа се, дума няма. Слаба, стегната за годините си. Ако намали цвета, дебелината и нарисува веждите по друг начин, ще е по-готина и да спре с тези плитки. Има нужда от "Убемче" на косата, както казва една позната фризьорка. Sweat Smile А, да и да спре с тъмния фон дьо тен, по-светличък да слага, че така съвсем на ромка прилича.

# 588
И с обемчето точно Пеги Бънди ще стане🙂

# 589
Ферай вече не е безработна! Току-що ми излезе реклама на шампоани с нея. Явно още не е намерила кой да я глези и все пак е хванала да работи нещо. Милите те! те хубаво искат, ама да погледнат какво предлагат.

# 590
Във форума има много расистки коментари.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 23:22 от Linda*kiss

# 591
Според мен бай Мартин вече едва я изтърпява. На вечерята с въпросчетата на няколко пъти главата му пламна в червено, сякаш едва се сдържа за пред камерите да не я затапи грубо и да я постави на място.

# 592
По принцип харесвам Даниела , но малко пресоли манджата . В началото да си кажеш изискванията -да , но ми е досадно вече . Независимо дали за пари или за любов ще св говори ми писва да слушам едно и също . Миналия сезон Маги беше само “ах,ох, сърцето ми” пак ми беше доста досадно.

# 593
  • Обран бостан ;)
Според мен бай Мартин вече едва я изтърпява. На вечерята с въпросчетата на няколко пъти главата му пламна в червено, сякаш едва се сдържа за пред камерите да не я затапи грубо и да я постави на място.

Споко, след първата брачна нощ в гнезденцето, ще му дойде смелост. Wink

# 594
Избягвам да говоря вече за леля Данче, че и други момичета има в шоуто, но този коментар ми хареса.
И аз си мислех нещо подобно заради мечтания начин на живот - само да пристъстваш, да се забавляваш се и да се развиваш.

Помощ в домакинството е едно — някой да дойде да изчисти основно трудните и гнусни неща — но да искаш някой да ти слага всяка вилица в миялната, да ти маже препечената филийка с авокадо сутрин, да ти сгъва трите хавлии в гардероба, да ти измие и нареже ябълката за следобедна закуска е много странно. Някакъв регрес към една-двегодишна възраст.

# 595
АМ е класическо pick-me girl. Опитва се да привлече мъжете, правейки се на пич, на едно от момчетата и принизявайки други жени, като ги нарича тъпи, материал и т.н.

Всеки опит да изглежда женствено завършва гротескно, защото не знае какъв стайлинг ѝ отива. Хем е озлобена към другите (вървежни) жени, хем ги имитира сляпо (цомби, удължения, джуки, идиотски дрехи), вместо да седне да помисли, проучи и експериментира какво реално би ѝ отивало.

От стремеж да бъде едновременно и мъж, и вървежна инстаграм мацка като Косара и Мартина така не ѝ остава време да намери себе си.

# 596
Според мен Мертин и Даниела още са заедно,
Направил е пост в Инстаграм май- гласи нещо от сорта, че много хора се изказват по подкасти и тн., но много скоро и той ще може да говори и тога незнам си какво щяло да се случи.
Все едно ще им затворя устите.
Масово по подкастите се говори за фалшивата Даниела, демек той ще докаже обратното.

# 597
Данка хубаво разказа за най-голямото си нараняване и раздялата, която я е занулила, но не каза защо са се разделили. Аз на мястото на бай Марто бих я питала защо се е разделила със спонсора, който уж я е гледал като принцеса.

Е тя нали обясни великата причина - кучето й трябвало да бъде приспано, на нея й е било мъчно, а любимия нямал възможност да е до нея в този тежък момент. Бил й се обадил да я попита дали иска да й прати някой, който да бъде до нея, но тя отказала. И малко след това се разделили. Бас хващам, че никой не би повярвал на тази скалъпена история, още по-малко пък Мартин.

# 598
Някой трябва да и “влее” въображение, че и измислиците ѝ са тъпи.😆
Данка хубаво разказа за най-голямото си нараняване и раздялата, която я е занулила, но не каза защо са се разделили. Аз на мястото на бай Марто бих я питала защо се е разделила със спонсора, който уж я е гледал като принцеса.

Е тя нали обясни великата причина - кучето й трябвало да бъде приспано, на нея й е било мъчно, а любимия нямал възможност да е до нея в този тежък момент. Бил й се обадил да я попита дали иска да й прати някой, който да бъде до нея, но тя отказала. И малко след това се разделили. Бас хващам, че никой не би повярвал на тази скалъпена история, още по-малко пък Мартин.

# 599
Аз ѝ вярвам за причината. В снимките ѝ отпреди години се вижда, че е голяма кучкарка - почти изцяло само за кучето си е поствала до скоро. И онзи като ѝ е омаловажил мъката… Край.

Общи условия

Активация на акаунт