🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 350
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 615
Да, да и ще зареже спонсора, фантасмагории. Краят на партньорства и е настъпвал веднага, щом банкомата е осъзнал, че за тези пари, които влага, може да получи доста повече.
Това, че един човек е меркантилен, не означава, че е безчувствен. Спонсори - много.

# 616
Виктор се отнася с жените с ужасяваща липса на емпатия и със злоба. Защо изобщо е там? Това не е малко, неосъзнато момче или тийнейджър. Червеният флаг при него е като на китайската комунистическа партия!

Можеха да спестят пари от самолетен билет и храна , ако вместо Васил бяха сложили един манекен за дрехи. Същото излъчване и живец има

При нея минава всякакви граници. Всичко  е на всяка цена. Явно спонсорите не са толкова много. Като гледам конкуренцията е жестока.

.
Да, да и ще зареже спонсора, фантасмагории. Краят на партньорства и е настъпвал веднага, щом банкомата е осъзнал, че за тези пари, които влага, може да получи доста повече.
Това, че един човек е меркантилен, не означава, че е безчувствен. Спонсори - много.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:23 от Labubu8

# 617
Може ли да видя ботушите с колекционерска стойност?Heart Eyes

Може, но трябва да ги извадя от специалното място за съхранение, което ще отнеме време. Понеже имам и други хора, които искат да ги видят, ще ги снимам и ще ти ги изпратя на лично. Само ще кажа, че са целите с ръчна бродерия, плътно по крака до коляното и са много остри, средно-висок тънък ток, защото аз самата съм висока. Не са за носене навън и са много претенциозни (мяу мяу бях и аз навремето, падах си по красотите, но вече остарях и не ми тичат подобни неща, а и не мога по старчески причини Tired Face).

За да не съм офтопик, мисля да спомена Косара - тя нали е по модата? Гледах тук, че препродава дрехи. Както се казва, за всеки влак си има пътници, но ако си присвоява титлата "дизайнер", а няма нейни произведения, не е никак честно. Ако някой има снимки на нейни дизайнерски дрехи, ще ми е интересно да ги видя. Благодаря.

# 618
За да не съм офтопик, мисля да спомена Косара - тя нали е по модата? Гледах тук, че препродава дрехи. Както се казва, за всеки влак си има пътници, но ако си присвоява титлата "дизайнер", а няма нейни произведения, не е никак честно. Ако някой има снимки на нейни дизайнерски дрехи, ще ми е интересно да ги видя. Благодаря.
Тц. Всичко е от Shein за по 15-20 лв. парчето. Интересно ми е тя за колко ги продава.

# 619
То в сайта и няма ли цени?
Какъв е този бутик-мираж😆

Тц. Всичко е от Shein за по 15-20 лв. парчето. Интересно ми е тя за колко ги продава.

# 620
Тя няма сайт - само Инстаграм страница и под всичко пише да се свържат с нея за цени. Крие се от НАП, жената. 🙄

# 621
Това да не е цитат от данкината книга? Joy
Да си меркантилен означава да поставяш материалните неща, над духовните и морални ценности.
Данка се представя като пълен паразит - емоционален, материален, всякакъв.
Не случайно никой не вярва на нейното влюбване. Бай Марто може и да е хлътнал, но ще се усвести бързо, ако вече не се е .
Подобни хора, не могат да изпитат близост и да си позволят да бъдат уязвими. От страх да не изтърват плячката са бетонирали емоциите си. Нарочно я питаха няколко пъти как се чувства, един път не каза влюбена, за разлика от Мартин. Щастлива била. От кое? От илюзорния си 'успех' в предаването, според мен, а не че е влюбена.

# 622
Отдавна казах, че за мен фактът , че Даниела не си е взела модерна порода куче , а е осиновила улично я прави една идея по-симпатична .
Точно щях да питам каква порода е било кучето ѝ и ти сподели този факт.
Това наистина натежава везните в полза на добрите ѝ качества, защото всеки може да си купи някаква театрална въшчица за хилядарки, която да подмята по студиата при интервютата.
В посока хуманността на момичетата се замислях често, че не видях никоя да погали или нахрани някое от кучетата, които виждахме в кадър.
Май веднъж Мартин погали куче или коте.

Обаче случайно ми попадна видео от ютуб, където Туджаров е с Анета,Алекса и Ива в последния ден преди тръгването им и обикалят магазинчетата.
Анета специално ми беше останала в съзнанието/най-вероятно от тенденциозните кадри / като простовато момиче, лековато на акъл на моменти, изобщо с негативен спомен бях за нея.
Но двайсетина минути видео, от които тя да е в десетина в кадър, много ми обори предварителната нагласа спрямо себе си.
Весело, сърдечно момиче, дори не долових дразнещ диалект, но тотално ме спечели, когато директно на улицата клекна и най-спокойно  си загали едно куче, после пък на друго място видя котка и направо я грабна.
Без да се притеснява от паразити,без да позира умишлено, просто от километри различавам кой обича животни, кой се прави на любител, заради кадъра.
И ми стана неловко спрямо Анета, че имах толкова крайно мнение, не, че тя би научила, а заради самата мен и  навика да осъждаме.
Без да знаем цялата истина.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 16:39 от проксима

# 623
Да си меркантилен означава да поставяш материалните неща, над духовните и морални ценности.
Това си е твое тълкуване на думата. Да си меркантилен означава да поставяш собствената си изгода над всичко друго - това не се ограничава само до пари.

Меркантилните хора не търпят на всяка цена. Както казах - спонсори много. Може да не са първа младост, да са грозни и т.н. - но са много.

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 17:11 от Lilly_85

# 624
Даниела цяла сутрин обяснява колко изискана жена е, за красоти, за слуги…
И накрая Мартин се появява с думите “Булка, прибрах се”
Падам Joy

Последна редакция: ср, 30 апр 2025, 17:15 от Polsii

# 625
Явно не са толкова много , я гледай колко маймуни са на един клон😆. Конкуренцията е жестока и непрекъснато напират по-тунинговани, по-нови модели.Спонсорите винаги са по-малко от кандидатките за тях.

Това си е твое тълкование на думата. Да си меркантилен означава да поставяш собствената си изгода над всичко друго - това не се ограничава само до пари.

Меркантилните хора не търпят на всяка цена. Както казах - спонсори много. Може да не са първа младост, да са грозни и т.н. - но са много.

# 626
Да си меркантилен означава да поставяш собствената си изгода над всичко друго - това не се ограничава само до пари.
Това не се ли нарича егоизъм? Joy
Даниела вместо да подарява книгата си, да подарява тълковни речници на последователките си.

# 627
Явно и не продава много Косара , защото НАП не спят.

# 628
Това не се ли нарича егоизъм? Joy
Даниела вместо да подарява книгата си, да подарява тълковни речници на последователките си.
Първо - не съм ѝ последователка, изобщо не я искам никъде покрай мен. Просто съм обективна. Хората не са роботи и имат чувства, колкото и да са меркантилни.

Второ - не, не е егоизъм. Меркантилността цели изгода от другите, а егоизмът е безразличие към другите.
Пример за меркантилност: “Ще ти помогна, ако ме вкараш в еди-кой-си клуб”.
Пример за егоизъм: “Няма да ти помогна, защото ме мързи и не ми се излиза”.

Тънка разлика.

# 629
Предаването било пълно с дизайнерки/продавачки на китайски парцали - Даниела, Косара, Мартина, Ива, американките, Ивет, Елвира.
Една Ферай само не е разбрала, че трябва да се пише собственик на бутик. Joy

Общи условия

Активация на акаунт