🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 114 003
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 825
Даниела нищо не е учила, а Ферай учи психология. Защо не слагат субтитри на тая гъска, та аз нищо не и разбрах, писка като дъждовен червей.

Ферай само чете/вероятно със сричане/ книги за усъвършенстване, които нарича психология.
Но досега се опитвам да си представя как писка дъждовен червей.

# 826
За Роси съм се изказвала позитивно, но тя е доста неприятна всъщност. Една такава леко високомерна, същевременно видимо несигурна. Претенциозна, компенсаторно от комплексите й.
Адриана е толкова натегната и яко се издъни с тоя въпрос за целувката. Ама откъде-накъде ще пита такова нещо? Какви са тези агресивни жени? Адриана е една такава нахакана, прекалено нахакана, в нея има много мъжка енергия, според мен. Така би командорила мъжа, че свят ще му се завие. Много е pushy тая жена!

# 827
Няма цикатридина..гледам мажат се с друг незнаен и евтин илач Joy

# 828
Роси се оживи, вече не и трябва психоложката Маги.

# 829
И да се маже Даниела, файда няма да има Grinning Тя очевидно и един ден в живота си не е спортувала.

# 830
Тази среща ми е някак много нормална, без драми и тежки характери. Много нетипично за това предаване, иначе ако на Васил му дойде акъла ще избере Адриана която е най-адекватния избор особено пред Косара.

# 831
Добре де, аз още не разбирам какво толкова интелигентно намамерихте в Росица. Тя едно структурирано изречение не може да върже. Да не говорим, че Васил едно я пита, тя друго отговаря.

Силата да мълчиш и да не изглеждаш като фолкаджийка. Важно е как те възприемат другите, а дали си това което те си мислят за теб, няма значение.

# 832
  • София
- Какво е това?
- СмуЧи.

# 833
Косарчето много хитро, да говори с Мартин, защото познавал всички мъже. Я да върви на психолог.

# 834
  • Stockholm
Приятна ми е тройката Ади, Роси и Васил. Много добре си прекарват.

Леля Данче ги научи смело да задават въпроси и на нея се дължи това разследване на целувките този сезон. Иначе Адриана не е вчерашна и знае, че целувка е имало. А Васко харесва миньончета, затова и си избра първо нея.

# 835
Косара: "Не трябва да се коменчьират такива работи пред всички"
Пак Косара: "Нека да коменчьираме отвното това нещо пред всички"

# 836
Охохохо! Мартиниус като вица с кастрирания котарак - вече само дава консултации! Искрено се забавлявам!

# 837
- Какво е това?
- СмуЧи.

JoyJoyJoyJoy

Ох...накапах се от смях бееи..
Ся трябва дом.помощниза да ме преоблича и да пере...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 838
Но е факт, колко адекватни отговори дава Мартин.

# 839
Дано поне утре пуснат нещо интересно

Общи условия

Активация на акаунт