🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 967
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 440
Все едно гледам съвсем друг човек.
Скрит текст:

Капитонова също е била модел на марката на Рупецова.

# 1 441
Вико ми е нааай-ужасният образ този сезон. Като почне да кърши пръсти и да върти очите, обяснявайки как трябва да мисли, да се чуди, да види …. ееей, хайде малко по-мъжката, бе човек! Да имаше как щеше да избяга, като чу, че влизат още жени. Уж търси любов, а мисълта за близост го ужасява. Не е влюбен в Любка, ами тя не го притиска. Като кученце е - ако я повикат тича, ако я изкъшкат си се свива в ъгъла. Затова и Брана още му е в акъла, защото не му се е дала. Дърпа се като шугава овца и той е доволен, че няма да го натисне някъде, или недай Боже да му държи сметка за нещо.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 10:38 от Iseis

# 1 442
Васко как я гледаше Косара като си обясняваше глупостите, в тотален потрес и отвращение, имах чувството, че ще я удари. Чак ме хвана страх за нея. Добре, че бяха камерите. Тя се дуе като пуйка, дето си мисли, че е паун.

Ферай има дед уиш за сватбата си. По някаква неразбрана причина иска “един прожектор да падне точно върху тях”, та сватба и погребение 2в1, по-добре е преди да се стигне до дете. Дано някой да не я разубеди. Тя каза, че и е най-важното дето иска да и се случи. Ашкулсун!

На всички моми там, много добре ще им се отрази престой в имение с хора от типа на тези във филма  Мигни Два пъти.Наложително им е даже.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 10:27 от Labubu8

# 1 443
Защо? Защо от такова симпатично момиче с приятни черти и съвсем прилични нос, устни Данка се е окепазила така? Rolling Eyes

Дори челото ѝ не изглежда толкова несъразмерно късо на тези снимки.
Защото такива като Мартин никога нямаше и една минута внимание да й обърнат в този невзрачен вид. Даниела е толкова неузнаваемо различна, с нова самоличност, име, баща бохем, два отхвърлени брака зад гърба си, никога не пипала метла и парцал, жена трофей.. Това е като сюжет за филм наистина, Анна-Мария ще го кръсти "Метаморфоза" вероятно 😏

# 1 444
Майка й и сестра й са симпатични.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 445
Аз все си мисля, че единствената роля на Мартин в бизнеса на Джанъм е да го играе инфлуенсър и да промотира заведението в соц. мрежи. Мога да се обзаложа, че не върши никаква юридическа работа и никой не би му поверил да гледа договори.

# 1 446
Васил няма да избере Косара. Този мъж ми се струва твърде прагматичен и рационален, за да си създаде такава проблематика. За едно .... не си струва да влизаш в подобен филм, поне според мен. Адриана аз не бих я изтърпяла - красива, но натрапчива, не особено фина, макар да изглежда такава. Иначе ще му философства и дърдори, с такова момиче го виждам да стои и да си вика ''говори си, не ми пречиш''. То май наистина Роси ще остане за него най-адекватна.
Виктор ще избере Люба и слава богу. Клаудия гледа останалите и Люба в частност много ревниво, болно едно такова. Направо ми е страшно това момиче. Хич добре не ги гледаше вчера, а те много я даваха именно в тези моменти. Според мен усеща накъде духа вятърът. Виктор не смятам, че истинска си хареса момиче, освен първоначалните му аспирации към Бранимира. Същото важи и за Васил.

# 1 447
  • Out of the Mix
Косара ще умре от скука с дърво, като Васко.
Животът изобщо не е само воаяжчета, гледки, пътувания и хубави места.
Трябва й някой да я държи в напрежение постоянно, сексуално и да й раздвижва ума, да я кара да мисли, да се замисля, както и да й съзадва здравословни и полезни задачки, не само да ми кеси в соц. мрежи и да кифлее. Smile
Много е млада още. Също има нужда някой да я изкара от селото в нея, лелчинското, да оправи диалекта.
Тя е пример, че с претенции само не става, дори да си млада.

# 1 448
Синтия и Алекс в сутришния блок се държат добре, момичетата са прави - понякога просто не се получава. Наистина Синтия не получи поздрав от тоя пън Виктор за рождения си ден. Беше грубо и просташко. Тогава се появява Васята, но не и допада. Че какво да ти допадне в тоя умрял охлюв?
Алекс не е толкова застреляна, колкото ми се стори в началото. Каквото казва е вярно, малко е отнесена, но това е явно маниер.

Сега пак чух Мартин до разправя как една цена не можела да привлече мъж само със сексуалност. Да, бе, да. Баш тоя да го изпляска. Той Данка за какво я хареса? За да му пише дисертации по мениджмънт на пивници? Хайде и жените да не сме толкова тъпи, за колкото ни мислят.

Хора минали 25 не са много млади, моля ви. Аз на 25 имах вече дете.

# 1 449
Косара ще умре от скука с дърво, като Васко.
Животът изобщо не е само воаяжчета, гледки, пътувания и хубави места.
Трябва й някой да я държи в напрежение постоянно, сексуално и да й раздвижва ума, да я кара да мисли, да се замисля, както и да й съзадва здравословни и полезни задачки, не само да ми кеси в соц. мрежи и да кифлее. Smile
Много е млада още. Също има нужда някой да я изкара от селото в нея, лелчинското, да оправи диалекта.
Тя е пример, че с претенции само не става, дори да си млада.
На 27 е, как ще е много млада?
Кошара се вижда като трофей до някой милиардер, който да направи милионер. Разчита на едната спорна красота и толкова. Ни мисъл, ни говор от нея, присъствие - пък съвсем, ще гледа все начумерено и ще обръща джуките разочаровано, така че не знам кой би я искал до себе си за спътница в живота.
Александра, противно на масовото мнение, я харесвах.

# 1 450
Синтия и Алекс в сутришния блок се държат добре, момичетата са прави - понякога просто не се получава. Наистина Синтия не получи поздрав от тоя пън Виктор за рождения си ден. Беше грубо и просташко. Тогава се появява Васята, но не и допада. Че какво да ти допадне в тоя умрял охлюв?
Алекс не е толкова застреляна, колкото ми се стори в началото. Каквото казва е вярно, малко е отнесена, но това е явно маниер.

Сега пак чух Мартин до разправя как една цена не можела да привлече мъж само със сексуалност. Да, бе, да. Баш тоя да го изпляска. Той Данка за какво я хареса? За да му пише дисертации по мениджмънт на пивници? Хайде и жените да не сме толкова тъпи, за колкото ни мислят.

Хора минали 25 не са много млади, моля ви. Аз на 25 имах вече дете.
Да, и за мен на 25 години не са въобще млади, поради тази причина намирам огромна детинщина в поведението на Косара, която на мен ми изглежда като да е много глезена и гледана, да са й създадени нереални представи за самата нея. Любомира е само няколко години по-голяма, но се държи много по-зряло и адекватно оценява нещата, според мен.

# 1 451
Данка-котаранка е решила от Пепеляшка да стане принцеса.
Може да сервира, помни поръчки без да записва, мете, бърше, чистило се навътре да не избягат парите. Затова и каза преди, че ще обучи персонала в Джанъм. И къща ще върти тя.
Писнало й е да бачка, да се мъчи, да я пренебрегват и игнорират и като Ферайчето е залитнала по "енергийните манифестации". Няма да се учудя и Ферай да е работила из Германия.

# 1 452
Кошара все повече се убеждавам, че е хлътнала по Мартин. Прави ми впечатление, че след като той се задоми, тя съвсем изпростя.

# 1 453
Все пак Косара е отгледана като цвете в саксия, докато Любомира е преживяла раздялата на родителите си. Отделно и драмата с нейната приятелка.

# 1 454
  • На морето!
Косара е влюбена в себе си, изтрещя защото до последно вярваше, че тя, Мартина и Даниела са равностойни фаворитки. За Виктор очакваше да е фаворитка също, а при Васята направо беше убедена, че е спечелила. Изведнъж обаче Мартин ги отсвири, Виктор забрави, че е там, а на Васята даже не му се занимава с нейните драми и я отбягва.

Общи условия

Активация на акаунт