🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 982
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 590
За Люба има друг раздел, в книгите, игрите и уикито на Вещера има цели глави и страници, изписани за нея.

# 1 591
Пройдоха....също подходяща и нелоша, дума...наместо бохем. Nerd

# 1 592
Клаудито така гледа в промото , че дано да са скрили ножовете и острите предмети там. Много ми е мътна и дълбока тя.Май и се иска да трича Викито.

# 1 593
Клаудито така гледа в промото , че дано да са скрили ножовете и острите предмети там. Много ми е мътна и дълбока тя.Май и се иска да трича Викито.

Да - и с тази червена коса е, като Кери на бала.

# 1 594
  • София
Оставете я Люба; вчера, рекламирайки някакво мазило, показаха как Клаудия съсредоточено отмерва нещо с капкомер. Помислих си - край, таз вещица забърква някаква отрова!  Smile

# 1 595
Оф, и тази Синтия, и тя започна за стандарта Smiley
Моме, стандартът и произходът, ако бяха толкова различни и извънземни, нали щеше да си в Juilliard или в Royal Academy of Dramatic Art. Аман вече от превземки и коя е по-специална и единствена

# 1 596
Адриана се облича като от втората употреба но през 1999г.
Нищо лошо във втората употреба, но тя или има машина на времето, или рови в гардероба на майка си или просто си е леля в душата.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 16:17 от Glutenfree

# 1 597
Голяма злоба се изля, какво значение има бащата на Даниела какъв бил и какво имала на предвид като казала бохем. Според мен не е редно никой да говори за роднини по телевизията без тяхно съгласие. Особено ако баща й не е добре, защо това трябва да се коментира по национална телевизия. На никой няма да му е приятно да се говори лошо за родителите му. Едно е за бивши гаджета клюки, но това е прекалено. Като цяло за съжаление българския народ винаги гледа другите хора и ги обижда когато си имат изградено мнение и стандард на живот, вместо да се замислят защо толкова се обиждат че Даниела се интересува от материалното да кажем. Какво значение има ако ти си щастлив в твоя живот?! Тази Станислава пък се опитва и тя да е инфлуенсърка като обижда хора който не познава, но не е това начина. Това предаване аз го виждам като забавление, а не начин да съсипеш живота на някой непознат.

# 1 598
Аз съм злобна и хейтя всички в шоуто..и моми и ергени...и бармани и Науми...и нуйовете даже и цикатридините...да сме наясно.

Данка да беше казала нормален човек е баща ми...ок щеше да е.
Па тя бохем... видиш ли..и хората се питат кво е туй бохем..я пък да го видим кой е тоз бохем..и така става...
Ако не беше се изхвърляла..нямаше и да има коментариИ ....налЕ така..смуЧита мои Joy

# 1 599
  • Glasgow
Пройдоха....също подходяща и нелоша, дума...наместо бохем. Nerd
бродяга 😎

# 1 600
  • Stockholm
Голяма злоба се изля, какво значение има бащата на Даниела какъв бил и какво имала на предвид като казала бохем. Според мен не е редно никой да говори за роднини по телевизията без тяхно съгласие. Особено ако баща й не е добре, защо това трябва да се коментира по национална телевизия. На никой няма да му е приятно да се говори лошо за родителите му. Едно е за бивши гаджета клюки, но това е прекалено. Като цяло за съжаление българския народ винаги гледа другите хора и ги обижда когато си имат изградено мнение и стандард на живот, вместо да се замислят защо толкова се обиждат че Даниела се интересува от материалното да кажем. Какво значение има ако ти си щастлив в твоя живот?! Тази Станислава пък се опитва и тя да е инфлуенсърка като обижда хора който не познава, но не е това начина. Това предаване аз го виждам като забавление, а не начин да съсипеш живота на някой непознат.

Хейта го предизвиква самата Даниела, защото е митоман, когото го е срам от статуса на родителите си. Мартин и Маги ѝ задаваха въпроси за родителите, не ние и  тя отговаряше хлъзгаво и с нелепо скалъпени лъжи. Ако просто беше казала, че са обикновени хора и безкрайно ги обича и цени, никой нямаше да ѝ каже копче. Но новоизлюпеното парвеню и златотърсачка не може да разбере, че по-голяма сила от истината няма.

# 1 601
Кошара все повече се убеждавам, че е хлътнала по Мартин. Прави ми впечатление, че след като той се задоми, тя съвсем изпростя.

Подобно мисля и аз: Косара би била изборът на Мартин при други обстоятелства. Още преди да се насочи към Даниела, радарът на Мартин локализира, направо фиксира Косара. Тя привлече Мартин с вида си на трофей и екзотичност. Отказа и роза от Мартин на първата церемония…След разговора с Виктор, Мартин леееко се дръпна от Косара и тогава пък тя започна да му приема розите. Още едно доказателство за игричките които играе КоШ’ьара😉🤣 НИ Виктор, ни Васил са ѝ таргет, напротив. Те са средства за КоШ’ьарата по пътя ѝ към Милионера😜

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 17:34 от ellis

# 1 602
  • Варна
Хубава е Клаудия, но трябва да промени прическа, цвят на косата, червило, грим.
Демек…всичко. Аз бих добавила да промени и гардероба, както и нелепите сандалки. А и Адриана задължително да промени гардероба и сандалите, с най-добри чувства го казвам. В един от епизодите беше с едно метално коланче, което имаше висулка надолу към бедрото, буквално тези, които се носиха през 90те.
Сандалетките на Клаудия и Адриана ме потрисат.
Клаудия я виждам само с тях, все едно с един чифт е дошла.

# 1 603

Хейта го предизвиква самата Даниела, защото е митоман, когото го е срам от статуса на родителите си. Мартин и Маги ѝ задаваха въпроси за родителите, не ние и  тя отговаряше хлъзгаво и с нелепо скалъпени лъжи. Ако просто беше казала, че са обикновени хора и безкрайно ги обича и цени, никой нямаше да ѝ каже копче. Но новоизлюпеното парвеню и златотърсачка не може да разбере, че по-голяма сила от истината няма.

100%!
Не е глупава, еле пък на фона на Ферай и Мартина, но ако беше по-умна и осъзната, щеше отдавна да го е разбрала. Не е малка, на 32 години е.
Апропо, според мен на Синтия определено й личи, че е от интелигентно семейство.

# 1 604

Да, никой не се замисля, защо толкова го дразни друг човек как си живее живота. Разбирам да ми е в къщата, ама нея я дават по телевизията. Приемете го, хората сме различни.
Каква истина търсите ??? За кое е излъгала. Не ви е длъжна да си споделя нито семейната история, нито финансовото състояние в национален ефир.

Ако толкова ще я критикувате, моля си качете по едно клипче в тубата с най-истинското описание за родителите ви, за бивши работодатели, с кои мъже сте спали и цялото по банкси, щот на бг мама ѝ е много важно задника колко е голям и циците колко са увиснали. После го пуснете по всичките си СМ и се върнете тук да я плюете.

По тази линия, по диагонал слушам подкаста с Бранимира- ами много е афектирано момичето от хейта. Разбираемо, стана ми по-симпатична. По детски мисли, но е много млада още.

Общи условия

Активация на акаунт