🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 954
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Варна
След всичко реших, че Шри Ланка не ми е бъдеща дестинация за посещение. Вижда се по момичетата колко ужасно горещо е и колко некомфортно се чувстват със залепналите си от пот коси и стичащ се макиаж. Всички изглеждат коренно различни в България.

Edit
С изключение на Анна- Мария Joy
Мислех, че само аз не си падам по Шри Ланка и това, което видях на екран. Нито природата там ми е на сърце, нито нищо 🤣

# 1 801
  • Stockholm
Радвам се, когато иронията и сарказмът ми не се усещат от всички Blush

# 1 802
На мен Синтия ми прилича на Дризела, колкото и добре да говори и да е лелеугодна, не може да прикрие съвсем злобичката. Поредната непоискана лаеща по ергени и продукция.
Поредна актриса, която не е дошла за известност.  Не е глупава, но много дразнеща, не спира да си пипа косата и да си облизва устните, дали от притеснение или такава си по принцип. И с тази тетрадка ми приличаше на учителка.  Хем  голям емпат, ( по нейните думи) предложи крем на Дани за раната , хем голям агресор -как наби момичето в училище и с какво удоволствие разкашваше за това.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 16:55 от Альона А

# 1 803
Надкаст с Алекс е излезнал на сайта на бтв. Много приятно момиче, слънчева и ведра. Разказа за драмите на Роси, звучеше искрена.

# 1 804
Надкаст с Алекс е излезнал на сайта на бтв. Много приятно момиче, слънчева и ведра. Разказа за драмите на Роси, звучеше искрена.
Какво е казала за Росица?

Ако има човек в това предаване, на който мога да повярвам, това е Александра. Играеше го храстче, но е над нещата и не участваше в лагери, ами си комуникираше с всички.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:06 от Lilly_85

# 1 805
Този сезон са наредени джанъмка, актриса, джанъмка, актриса, джанъмка, ...

Точно.
Явно много са бързали и за по-естествените момичета са поканили кандидат-актриски, които искат името им да се чуе и да се пробват повече пред камера. А за тунингованите са се обърнали към контингента на и около Мартин. Виктор кандидат режисьор с кандидат актриси и Мартин с негов и на аверите персонал. Май подборът е станал преди официалната процедура още.
Ми то се видя - целия сезон Мартин е една Обща Мара (със всеки дружка)
Марто Общия

Човек може да си го представи как им подхвърля: Цанке, ще има едно предаване, щеш ли да ми правиш добро реноме

# 1 806
Росица е била много негативна и говорила негативно за другите. На Алекс и идвала прекалено негативна и се дистанцирала. Росица решила, че и се сърди, Алекс отишла при нея да говорят и да се изяснят, но Росица се врътнала и си тръгнала. Правила е драми зад кадър явно.

# 1 807
И аз изгледах сегментчето за Роси, то е към началото на подкаста. Накратко:

— Роси не ги е посрещнала първа в къщата - били Ади и Ива. Роси се е появила по-късно, но е излъчено все едно само Роси ги е приела добре.
— Алекс се издразнила, че от първата вечер Роси започнала да хейти другите пред нея. Всъщност, се оплаквала от всичко и всички - от момичетата, от местните, от къщата. Алекс многократно ѝ казала, че не ѝ е приятно, не иска драма и т.н., но Роси продължавала.
— Алекс почнала да се върти повече покрай Ивет и Клаудия, и Роси едва ли не ѝ държала сметка за това. Алекс се чудила как така човек, който познава от една седмица, се държи толкова собственически с нея.
— Алекс се изнесла от стаята след поредната истерия на Росица - просто ѝ идвал в повече постоянният негативизъм. Клаудия даже викала Ники Николов да успокоява Росица.

Не ми се гледа повече, но може да има още натам… Иначе говори много приятно - въобще не е толкова флегматична, колкото беше в предаването.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 17:35 от Lilly_85

# 1 808
  • Stockholm

Точно.
Явно много са бързали и за по-естествените момичета са поканили кандидат-актриски, които искат името им да се чуе и да се пробват повече пред камера. А за тунингованите са се обърнали към контингента на и около Мартин. Виктор кандидат режисьор с кандидат актриси и Мартин с негов и на аверите персонал. Май подборът е станал преди официалната процедура още.
Марто Общия

Човек може да си го представи как им подхвърля: Цанке, ще има едно предаване, щеш ли да ми правиш добро реноме

Спрете алкохола и риалититата на Мартин! Enough Is Enough
Joy

# 1 809
  • España
Мартин в бъдеще го виждам като един по-модерен , но все пак, дядо Стефчо : “Страстнооооо обичам женичкитеееее..” 😉

Скрит текст:

# 1 810
Изгледах Бранито и аз.
Била четири години с бившето си гадже, две години в Плевен и две години след като се преместила в София, но тогава станала много "токсична" връзката. От 17 годишна до 21. Били разделени от година и половина.
Разделила се с него през есента на 23 година, а през пролетта на 2024 някакъв нейн приятел ѝ звъннал, той имал школа за пеене, намерил коте на тавана и трябвало да намери дом на котето за вечерта. Когато тя отишла там, се запознала с Виктор, защото Виктор бил приятел и ходел на уроци по пеене при този. Последвали се в ИГ, писали си някакви неща, канил я няколко пъти да излизат, но тя не била на такава вълна.
Тя преживявала тежко раздялата, не са имали никаква комуникация до лятото, когато тя отишла на море със съквартирантката си и Виктор видял стори, че е на морето. Питал я как така не му се е обадила да се видят и тя нещо го насолила, а тогава той се разсърсил и я отследвал. Тя счита, че е било супер неуместно да се включва така от нищото и едва ли не да ѝ държи сметка. Тук съм съгласна с нея, не е било много адекватно.
Зимата, няколко дни преди да ѝ се обадят от екипа, Виктор пак я е последвал и тя се чудела по каква причина. На срещата с Николов, си помислила, че я канят да е водеща, въобще не очаквала, че ерген ще е Виктор.
Имала усещане, че само Мартин е влезнал за любов, а другите двама, за популярност.
Към момента, не се чувствала добре от негативните отзиви за себе си, когато излизала навън, получавала паник атаки и тревожност от погледите на хората, усещала страх, че може някой да ѝ посегне или нарани. Честно казано, тук ми стана жал, надявам се да успее с добър психотерапевт да се справи с това усещане, защото е твърде млада за подобна тежест.
Познавала се с Елвира, били колежки и се чудела как да подходи, когато я е видяла. На първата вечер, двете са седнали и са си говорили като Бранимира е споделила на Елвира историята за Виктор. Елвира била провокирала Мартин с някаква песен на първия коктейл, сигурно му е пуснала някоя хитачка на Емануела, той не разбрал първоначално от кого е дошъл "поздрава". Била уволнена от работа и не са имали комуникация преди да се видят в предаването. Това с уволнението го подметна много язвително.
Преди предаването, Бранимира е настанявала Мартин, но не го е познавала.
Когато били вътре, Николов ги събрал без микрофони и камери като им казал да спрат с клюките, че не им била това целта и не искат това да се излъчва. Мартин тогава заявил на Елвира, че не иска да чува думи по свой адрес, а на следващата сутрин, нещата продължили (пак от Елвира) в посока Бранимира и Виктор.
С Люба се харесали от началото, живяли заедно, стиснали си ръцете, без значение какво се случва, да си запазят дружбата.
Бранито водела някакви уроци с деца, може би по балет, не разбрах точно. Разочаровала се и отказала от професията, защото от 50 деца, само 1-2 ходели с желание и изпълнявали какво им се казва. Другите били записани колкото родителите им да не ги гледат в тези часове, ходели с нежелание. Неделчо се опита да ѝ обясни, че трябвало да намери потенциала в тези един, двама и да дава всичко за тях, а за другите - да преподава по протокол.
Всъщност положението с учителите е такова, че рядко могат да се фръцнат и да зареждат всичко или да търсят потенциала в единиците, а за другите - протоколно. Учителите всеки ден се справят, въпреки тоталната дезорганизация и липса на авторитет към когото и да е, това се наблюдава все още от първа група в детската градина, та до 12 клас.
Искала да записва магистратура в чужбина (Туджаров май ѝ пожела успех за Холандия) и искала да отвори собствена школа. Малко в противоречие на предното изказване.
Слушах, колкото да не заспя, нямаше кой знае какви вълнуващи теми.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 17:58 от novembersecond

# 1 811
Бранимира не е лоша, но явно е от хората, които не приемат критика, има известна злопаметност и също така ѝ липсва  самоирония.  Мартин бил там за любов Simple Smile, от това си личи колко има представа от реалността.  Мартин е чист и добросърдечен човек, който само пие (не е алкохолик) и не плете интриги, там е, за да се разкрие Simple Smile. Явно ги събира в Джанъм, за да им промива мозъците Simple Smile. Кралицата на възглавниците отново се е проявила с глупавите си съвети.За треньорка не става, определено. Добре ,че се е отказала.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 17:42 от Zara73

# 1 812

Точно.
Марто Общия

Абе ако не се беше Флюбил бат Марто, да го видим такъв един "У"миротворен , щяхме да видим една "дружка" ама друг път. Щяха да хвърчат ергенки не екстеЙшъни , и да хейтим тука дружно само него

# 1 813
От надкаст със Синтия, май става ясно че Ники Николов няма да участва,  а не Виктор.  Аз така го разбрах,  ставаше на въпрос, че историята за теста на Ферай я знаят само Ники и Мартин. И от двамата само Мартин ще дойде.

# 1 814
От надкаст със Синтия, май става ясно че Ники Николов няма да участва,  а не Виктор.  Аз така го разбрах,  ставаше на въпрос, че историята за теста на Ферай я знаят само Ники и Мартин. И от двамата само Мартин ще дойде.
Историята я знаят Мартин и Виктор - нали вторият даде розата на Ферай, по искане на Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт