🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 947
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 815
  • España
Виждам, че коментирате другите участнички , но ще се върна на Даниела ( гледам избирателно и с известно закъснение) , да ме прощавате.
Та …парадоксалното в нейните ….мммм….”теории”( книги и каквото там още прави ) е , че уж съветва женската аудитория  “как да бъдат жени” пък накрая се оказва , че ще имат нужда от ………едни други жени , които да въртят домакинството и да се грижат за децата ( ако пък вземат и да ги родят , сигурно ще е още по-добре , няма да се развалят фигурите и рахатлъка на тези първите , я…)! Объркващо е….значи единият тип жени ще дават ……”енергия”, а другият ….енергично ще вършат останалото ( разбирай “всичко”) ….
И като казах  “енергия” …. има ли смисъл да се избързва със строежа на новите  ядрени блокове на АЕЦ “Козлодуй” , след като Даниела и нейните последователки спокойно могат да осигурят енергоподаването за няколко години напред ….?!

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 18:19 от Воден пъпеш

# 1 816
Евгени от С2 сега като го гледах беше пианист, пък сега някаква песен ми излезна, той на певец ли се е преквалифицирал? Нова е от днес. Не е. лоша. Много разголени жени във видеото и той много секси.
Той ми е любимия ерген-на другите снимки съм виждала. ( на външност- само ми у малко нисък) . Характер - всичките са гьотферени. С Валето бяха много хубава двойка. Дано пак да са си заедно  след вуйчо Ваньо.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 19:19 от Labubu8

# 1 817
В надкаста говорят, че е дело на продукцията
 и само Мартин и Ники Николов знаят, никъде не споменават Виктор. Пусните и ще чуете. Синтия даже е учудeна, че Ники Николов няма да присъства. И Туджаров казва, че е има ангажимент.

От надкаст със Синтия, май става ясно че Ники Николов няма да участва,  а не Виктор.  Аз така го разбрах,  ставаше на въпрос, че историята за теста на Ферай я знаят само Ники и Мартин. И от двамата само Мартин ще дойде.
Историята я знаят Мартин и Виктор - нали вторият даде розата на Ферай, по искане на Мартин.

# 1 818
Откога се очаква продуцентите да участват в Надкаст?

Ники Николов беше при тях преди Островът на 100-те гривни, най-вече да направи реклама на новия формат и там си изговориха много неща, свързани с реалити форматите.
В случая не виждам смисъл да им гостува.

# 1 819
Ох, скъсвам се от смях с Алекс. Като говорили кой е Юда, си мислила, че става въпрос за Йода. 😂😂😂 И се чудила какво по дяволите дрънкат. 😂 Щото в нейната глава Юда е “Judas” и не направила връзката.

# 1 820
Ники Николов, че е знаел е ясно. Мартин не би направил такъв ход без да информира продуцента. Виктор също беше съвсем наясно, защото точно този тест го уговориха пред камера и си го излъчиха.

# 1 821
Много надкасти , много нещо. Благодаря за тези дето са гледали и преразказаха. Явно Аалекса беше права за Роси, че била “скрита лимонка” .
На Александра разбира ли и се БГ в надкаст?

# 1 822
Много надкасти , много нещо. Благодаря за тези дето са гледали и преразказаха. Явно Аалекса беше права за Роси, че била “скрита лимонка” .
Да - много чуждици ползва, но говори гладко. Значително си е припомнила езика, откакто комуникира с българи.

Аз още гледам. Продължиха темата за Росица - Алекс каза, че до преди седмица си мислила, че Роси се е поучила от грешките си, но като се видяли разбрала, че изобщо не приема, че тя може да е проблемът. Другата, с която Алекс не си комуникира, е Ивет. Били близки в къщата, но Ивет много се разсърдила, че не е била поканена с останалите на 8-ми март. След това спряла да говори с всички и се сприятелила с Росица, от която до преди това се е оплаквала.

Алекс е в добри отношения с всички останали в къщата - единствено Даниела била малко по-студена към нея, но не е била груба.

Каза, че с Виктор комуникацията била трудна, защото бил доста пасивен. С Васил било по-леко. В началото си мислила, че ергенът е Валери от ИВ (защото интервюто ѝ за предаването било с него) и останала малко разочарована. 😁

# 1 823
Благодаря.Лили,🌸,щом говори гладко ще може да се гледа със субтитрите.
Много интересно за Роси и Ивет. Алекс изглежда спокойна и ненапрягаща.

Да - много чуждици ползва, но говори гладко. Значително си е припомнила езика, откакто комуникира с българи.

Аз още гледам. Продължиха темата за Росица - Алекс каза, че до преди седмица си мислила, че Роси се е поучила от грешките си, но като се видяли разбрала, че изобщо не приема, че тя може да е проблемът. Другата, с която Алекс не си комуникира, е Ивет. Били близки в къщата, но Ивет много се разсърдила, че не е била поканена с останалите на 8-ми март. След това спряла да говори с всички и се сприятелила с Росица, от която до преди това се е оплаквала.

Алекс е в добри отношения с всички останали в къщата - единствено Даниела била малко по-студена към нея, но не е била груба.

Каза, че с Виктор комуникацията била трудна, защото бил доста пасивен. С Васил било по-леко. В началото си мислила, че ергенът е Валери от ИВ (защото интервюто ѝ за предаването било с него) и останала малко разочарована. 😁

# 1 824
Точно това каза и Туджаров, че втори път няма да участва,  и тук веднага се изписа,
че Виктор няма да участва. А те говорят за продуцента.

# 1 825
Благодаря.Лили,🌸,щом говори гладко ще може да се гледа със субтитрите.
Много интересно за Роси и Ивет. Алекс изглежда спокойна и ненапрягаща.
Интересно, но не и особено изненадващо - всички досега го казаха. Ох, забравих - спомена също, че Роси искала двете да си говорят на английски, за да ги снимат повече камерите?! Логика - няма. 😁 В ЛА са се видяли - това било, защото Роси искала да излезе с Ива. Иначе не са стояли у тях - пътуването си е било планирано по друг повод.

Със сестра ѝ имат бутик (физически) и вървяло много добре. Част от дрехите са по дизайн на Алекс. Не разбрах къде се шият.

Това е.

# 1 826
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аболютно дЪрво. Гимнастичките, които са се преквалифицирали на танцьорки са много по-пластични.  Пуснете си видеа с купоните и вижте другите моми колко по-кръшни са. Девойката няма никакъв шанс за професионална балерина.
Абсолютно! Никаква постановка няма на балерина и дори да се заинати да се занимава с това, няма да е нищо повече от посредствена такава. Колкото и да се напъва, явно не го носи в себе си. Казвам го като бивша балерина.
От нехаресващите я съм. Младо момиче с държането на 100-годишна баба - никакъв живец, никакво вълнение и интерес към нищо, никакво любопитство към заобикалящата я среда.
Смятам, че не беше честна с Виктор и стоя толкова време само заради почивката и да си направи реклама. От самото начало показа, че не го харесва, ама щяла да му дава шанс. Тя навън не му дала 10 месеца, точно по телевизията е моментът. Rolling Eyes
Като цяло доста си противоречеше през цялото време. В предишната й връзка я носели на ръце и много вдигнали летвата, обаче й изневерявали и й оставили много травми. През цялото време плюеше и критикуваше Виктор, но в същото време "му даваше шанс".
И как изобщо й е хрумнало, че Ники Николов може да я покани за водеща?! Някаква никому неизвестна пикла с жълто около устата и непостигнала нищо. Самочувствието и нереалната самооценка са й в повече ми се струва.

# 1 827
Евгени от С2 сега като го гледах беше пианист, пък сега някаква песен ми излезна, той на певец ли се е преквалифицирал? Нова е от днес. Не е. лоша. Много разголени жени във видеото и той много секси.
Той ми е любимия ерген-на другите снимки съм виждала. ( на външност- само ми у малко нисък) . Характер - всичките са гьотферени. С Валето бяха много хубава двойка. Дано пак да са си заедно  след вуйчо Ваньо.

Генчо и на мен ми фаворита от всички ергени. Ама татко му най ми е на сърце..знаете Joy

# 1 828
Значи Вики ще се гърчи в надкаст??Дано за час и половина да върже едно изречение, което да има някакъв смисъл . Дано да ни сюрпризира!

Точно това каза и Туджаров, че втори път няма да участва,  и тук веднага се изписа,
че Виктор няма да участва. А те говорят за продуцента.
Ще се гърчат зрителите да му гледат малоумните муцуни.

# 1 829
Вярно няма логика😆. Абсолютно контра- интуитивно. Хубаво, че Алекс не и се е вързала. Това, което излиза сега по подкасти за ужким резервирани участнички като Роси и Синтия , е чак плашещо. Нервни изблици, булита в ученически години. Неприемливо.

А, не толкова мазохист не съм.

Интересно, но не и особено изненадващо - всички досега го казаха. Ох, забравих - спомена също, че Роси искала двете да си говорят на английски, за да ги снимат повече камерите?! Логика - няма. 😁
Ще се гърчат зрителите да му гледат малоумните муцуни.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт