🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 915
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 905
Ади за каква  астроложка се е писала във визитката, сега прочетох?

# 1 906
  • Sofia
Не съм изненадана от поведението на Синтия след излизането й. Когато си посредствен и неудовлетворен от себе си по-лесно е да обвиниш другите. В краткосрочен план върши работа и Егото ти се чувства добре, в по-дългосрочен обаче нанася сериозни щети. Поредната с нереална самооценка!

# 1 907
Нищо екзотично не виждам аз в Кошара.Ще се повторя,че ми прилича на Чебурашка.Но като види хейта по нея и прибегне до скалпела,след време ще ми е 1:1 с Жената Котка ( Джослин Уайлдщайн).

# 1 908
Имах съученичка точно със скулите, устните и формата на очите като на Косара. Единсвената разлика е, че моята приятелка имаше котешко зелени очи. Беше копие на майка си и на баба си.
Та, абсолютно вярвам, че устните на Косара са истински.
Косара има 10000% филър поне в устните. Ако разгледате нейни снимки, над горната устна си личи как е сложен (прилича на дебел контур) и се нарича  russian lip filler technique.

# 1 909
Леле майко, тук някой беше написал, че Викито ходило и то на уроци по пеене! Плийз ноу!😱
 Сега като видях Евгени и ми “светна” каква е схемата.

# 1 910
  • София
Имах съученичка точно със скулите, устните и формата на очите като на Косара. Единсвената разлика е, че моята приятелка имаше котешко зелени очи. Беше копие на майка си и на баба си.
Та, абсолютно вярвам, че устните на Косара са истински.
Косара има 10000% филър поне в устните. Ако разгледате нейни снимки, над горната устна си личи как е сложен (прилича на дебел контур) и се нарича  russian lip filler technique.

Мерси за обяснението. И на мен ми се струваше, че е с филър, но много ми харесва как са направени. Въобще в лице тази екзотична визия много ми харесва и я смятам за много красива.

# 1 911
  • # супернатурална #
Благодаря за преразказите на допълнителните им изяви, защото нямам навик и време да ги гледам. За Синтия ми се потвърди мнението от предаването. Добре, че нямаше смелост (и внимание от ергените) та да се разгърне в цялата си прелест. Но ми направи впечатление, че, дори нехаресвайки Даниела, каза, че не е говорила толкова много за пари. Което ме навежда на мисълта , че умишлено се (си) гради такъв образ с цел повече хейтъри/коментари/гледаемост. Вече вярвам, че е с помощта на предаването, защото доста се акцентира на това. Вместо на истерии и скандали (които няма как да не е имало) се фокусира върху образ, който лесно може да обедини срещу себе си 90-95% от женското съсловие Smiley
На мен ми изглежда леко плоско като замисъл, но пък добре реализирано и постигна очакваня ефект.
Добро познаване на народопсихологията демонстрират създателите на предаването.

# 1 912
Слушах в надкаста как се хвалят, че този път снимали Ергенът по друга техника, обяснете ми, който знае, по какво повече прилича на филм, по размазаните фонове ли?
Скрит текст:

Гледам тази сцена - Васил с Косара и Ферай, за Васил важен въпрос е "каква сватба искате"? Изобщо пита мацките дали са готови за брак? Искат ли деца? Все около това върти. Той има травма, че родителите му са се разделили, след като той се е родил и задача номер едно му е да избегне подобен сценарий за неговите деца. Той още в началото си каза, че е имал и партньорства с не толкова голямо физическо привличане, даже вече уж няма тип момиче за външност. Друго го интересува.
Хареса ми, че беше откровен и им каза коя щял да изгони, ако нямаше церемония на жълтата роза, Александра. За Синтия май съжалява, не очаквал, че си тръгнала.
Не мисля, че има за какво да се извинява на Косара. Може да се е уплашил, че и тя ще избяга. И правилно, този път да не я целуне.

# 1 913
Леле майко, тук някой беше написал, че Викито ходило и то на уроци по пеене! Плийз ноу!😱
 Сега като видях Евгени и ми “светна” каква е схемата.
На Бранито не изпя една серенада, на Любчето освен, за умилостивяване след срещата с Клаудия.

# 1 914
  • # супернатурална #
Мисля, че въпросът на Васил е по сценарий-и Евгени такива ги задаваше. По това си личи кой вътре играе по свирката на продукцията. Васил е с най-малко правомощия от тримата.

# 1 915
Все едно да питаш мъж за любимите му отбори. Като не ти е важен разговорът с някого, му отплесваш вниманието с любимата му тема – така само кимаш отвреме на време.

# 1 916
Надкастът с Бранимира ми беше най - неприятният до сега. Не можах да я издържа до края. Всички  момичета отиват там с идеята да се оправдаят, да си измият и подобрят имиджа и това води до преиграване и излишни напъни да видим, че не са такива, каквито сме ги видели по тв. Водещите бяха прекалено предпазливи към нея. Неделчо й зададе най - важния въпрос - дали мисли, че е попречила на Виктор да отдели повече време на другите и да си намери  неговото момиче. Тя 1 час заобикаляше въпроса и се отклонявяше да говори за друго. Накрая каза, че не му е попречила. И тя като повечето говори като картечница и бърза да си каже каквото иска, превъзбудена реч, твърде приповдигнато настроение, постоянно хилене. Ужас ! Много грозно нападна Елвира. Излъга, че никога не се е изтъквала, че е специалната поканена. Относно Люба - как така сключваш споразумение с непознато момиче, което не познаваш, че ще се подкрепяте и няма да се сърдите и карате, независимо какво ще се слува с Виктор. И Брана била много лоялна и си спазвала тази договорка, да поддържат мир с Люба и да са си приятелки. По - голямо доказателство, че не е имала интерес към Виктор няма. Всяка втора дума и е аз, аз, аз. Някакви нормални житейски ситуации ги представя все едно е изкачила Еверест. Самовлюбено момиче.
Синтия не съм гледала.

# 1 917
Ива, пък по визитка има бутик за дрехи, та в надкаста я питаха с нейни модели ли е била в предаването? А тя имала само 2 собствени модела в някаква нейна страница в Инстаграм, та покрай предаването, ще почва да прави бутика, съвместно с Роси, Александра и сестра и. Завършила е човешки ресурси. Всъщност тя не работи, мъжът и бил от Дубай и има бизнес с автомобили.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 10:29 от Pepina_n3

# 1 918
Да вземат и Даниела, 4 са малко за един бутик.

# 1 919
Ако беше приела щяхме да си имаме Мартин&Мартинс и Виктор&Виктория 😂.  Да, ама тя отказа. Което не е изненада като се има в предвид как почна да се аргументира що я кани 😂😂😂 -> ти си единственото сигурно нещо бля бла, как не го изгони на момента мадамата ми е още чудно. А то накрая се оказа, че били две сигурните 😂😂😂
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/specialna-sreshta-z … -i-viktorija.html

Хаха Вики се държи като.че ли предаването му е бащиния. Аз не знаех, че бил поканил две жени. Добре, че родата не си е помъкнал с него. Предаването явно яко го е било закъсало за ерген, да му уйдисват на акъла.
Айде ся, мъж ма 27г не схванал за 8м отвън, че го била залъгвала. Отделно да не забравяме, че Виктор всъщност си беше поканил ДВЕ моми. Кво щеше да прави, ако и другата му св беше навила да влезе?!
За мен Бранка е злодеят на сезона. Ето нейните грешки:
1. Вики я сваля 8 месеца в реалността и тя не искаше и на среща да иде. Вместо да го отреже както трябва и тази свалка да спре окончателно, тя все пак му е давала празни надежди.
2. Ергенът Вики кани Бранка да участва в Ергенът и още от залата за балет си личи, че тя не го харесва и не го иска, не й е приятен.
3. Влиза в шоуто с нулев ентусиазъм, разиграва го, казва на всички други, че не го харесва - след срещата със слона "бил много смотан".
4. Въпреки горните си грешки тя се застоява в шоуто, което е с цел любов, и го целува, а не се отдръпва. Това покачва надеждите му още повече.
5. Казва на Мартин, другарче на Вики, че не харесва Вики и няма как да се случи нищо между тях
Възползва се от ситуацията без да мисли дали не наранява Вики, заблуждава го цял сезон. Абсолютна агония! По-кофти персонаж откъм действия нямаше.

И накрая единственото й правилно действие в предаването беше да напусне.

Дааа! Залъгваше го най-нагло и се подиграваше с чувствата му. А той милия все нея канеше.
И най-намусената, най-зле изглеждаща и по външен вид (в лице).

Общи условия

Активация на акаунт