🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 915
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 965
Шапка й свалям, ако Маги ги е избирала. Всичките си мислят, че слънцето изгрява за тях. Но не им дадоха време да се разгърнат.

# 1 966
Това последното коя участничка от предаването е? Grinning
Ана Мария

Мина ми през главата, но ми идва прекалено мило за нея Joy

Но почитателка на Даниела не е със сигурност Grinning къде видяхте това. Защитничките на Даниела сме все стари кучета във форума, не с по 1 мнение Wink

# 1 967
Тя и Любомира има.

Не вярвам Виктор да избере Клаудия, той не харесва жени с татуировки. Плюс това тя има леко мърляво излъчване. Ако избере някоя ще е Бубето.

# 1 968
Toй Злюба директно си я нарече мърла...

# 1 969
На мен Синтия ми хареса в интервюто. Не направи само преразказ на случките от предаването, но се опитваше да внесе и размисъл за нещата от живота, за любовта и разочарованията, да задълбае малко повече от повърхностните въпроси. И беше се подготвила с предварително написани неща, което е знак за отговорност.
И Клаудия почва да ми харесва - не се предава, не мрънка, демонстрира спокойствие и увереност да се бори докрай. Клаудия се концентрира в себе си, в мислите си, докато Любомира избива навън с емоциите си и става досадна и натоварваща, всички да я успокояват и обгрижват. В такива предавания трябва да влизат психически стабилни хора, които се владеят и не дават израз на всичко което бушува в душата им.
В това отношение Даниела е непоклатима - не се влияе от мнението на околните, просто упорито си върви към целта.

# 1 970
Синтия ми е анти от "ден едно", откакто започнах да гледам предаването, споделяла съм го неколкократно. Намирам я за невзрачна, дори нелицеприятна и преди време една потребителка ми отвори очите защо: приближените очи, нос, устни в центъра на лицето. Придават ѝ вид на плъх.
Докато го играеше фикус, постоянно въртеше очите и въздишаше, което ме побъркваше.
На срещата с Васко преигра, ама така се беше пуснала по нанадолнището, че не мож' се запре и предобри. Не оспорвам за вярата ѝ, защото от такива вярващи, които припяват по служби, имат ключ за църквата и т.н., съм си патила най-много и съм срещала много злоба от тях.
Кучето Ферай беше супер злобно, грозно и неуместно. Може да има богата обща култура, да е материално осигурена, но е дребна душичка.
За Роси съм изненадана, харесвах я.

# 1 971
На мен Синтия ми хареса в интервюто. Не направи само преразказ на случките от предаването, но се опитваше да внесе и размисъл за нещата от живота, за любовта и разочарованията, да задълбае малко повече от повърхностните въпроси. И
Неделчо с две изречения разби на пух и прах нейните “мъдрости”, а тя нямаше нито един адекватен контрааргумент. Чак ми досмеша.

# 1 972
Синтия ми падна в очите след "Надкаст". Непрекъснато повтаря "нали" и е пълна с паразитни думи. Недопустимо е за актриса. Не разбрах само къде учи за такава...сигурно в НБУ (без да обиждам учащите там, все пак има някои добри специалности, но актьорското майсторство явно не е една от тях).

# 1 973
"Неделчо с две изречения разби на пух и прах нейните “мъдрости”, а тя нямаше нито един адекватен контрааргумент."
Нищо не е разбил Неделчо, хвана се за една дума и взе да се посуква, мрън, мрън и той, великия психолог.

# 1 974
Не ме дразни Синтия в НадкасТ, определено не е глупава, ама има някакво погрешно мнение за себе си, че тя е мерило за успешен човек, творец, жена и всички са под нея.

# 1 975
  • Stockholm
Как ще е влюбена Ферай бе, тя също като Косара, седи там за ефирно време и почивка и Васил е последният мУж на света, който ще пипнат. Видно е по коментарите и погледите им, очевидно е, че го мислят за пълен мухльо.

Иначе ме кефи как мине не мине някоя страница и някоя почитателка на Даца се включи, белким разпали някой спор, че да й се вдигнат пак споменаванията и интереса. Но не. Бита карта.

Приключиха нейните три дни слава Joy Който купил "книгата", купил Joy

# 1 976
Синтия ми падна в очите след "Надкаст". Непрекъснато повтаря "нали" и е пълна с паразитни думи. Недопустимо е за актриса. Не разбрах само къде учи за такава...сигурно в НБУ (без да обиждам учащите там, все пак има някои добри специалности, но актьорското майсторство явно не е една от тях).
Театрален Колеж "Любен Гройс", за чието съществуване разбрах от нея. Частно учебно заведение с малко странен преподавателски състав - Геро, Башар Рахал и т.н.

# 1 977
Най-смешно ми стана като каза ни в клин, ни в ръкав "Aз съм израстнала с възможности много над средния българин, но не парадирам с това". Да, не парадира Grinning

Нищо млада е, дано се осъзнае.

# 1 978
"Неделчо с две изречения разби на пух и прах нейните “мъдрости”, а тя нямаше нито един адекватен контрааргумент."
Нищо не е разбил Неделчо, хвана се за една дума и взе да се посуква, мрън, мрън и той, великия психолог.
Нов профил с 2 поста и двата в нейна защита. Здрасти, Синтия и рода, как сте? 😁

# 1 979
  • гр.София
Lilly85,
Точно разглеждах Колежа Любен Гройс.
Стар и известен е.  И си има елитен преподавателски състав. Само не откривам плащат ли си обучението.

Общи условия

Активация на акаунт