🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 830
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 1 995
В една група във Фейса питаха къде си прави Косара устните - като мненията бяха разделени на две, едните се надяваха, че се пита, за да не се ходи там, а други одобряват. За мен нейният чар е в очите.
Очите ѝ са красиви, има хетерохромия.
Скрит текст:

# 1 996
В една група във Фейса питаха къде си прави Косара устните - като мненията бяха разделени на две, едните се надяваха, че се пита, за да не се ходи там, а други одобряват. За мен нейният чар е в очите.
Очите ѝ са красиви, има хетерохромия.
Скрит текст:

Има и високомерие.
Joy

# 1 997
Ми не мога да кажа, че е високомерна жената - просто ѝ правят лошо впИчатление някои неща. Че първо се налива вино на мъжа, че я излагат пред камери, че птичките пеят, че тревата е зелена… Също, че всички са ѝ под нивото. И това е дразнещо, мда.

# 1 998
Леле, Синтия ми наду главата, няма такава досада. Отричам се от всички хвалебствия по нея. Връщам се да ви чета.

# 1 999
Прехвалените Роси и Синтия, а сега какво стана… Едната - истеричка, другата - самовлюбен агресор.

# 2 000
Едвам съм до средата и вече съм натоварена, това непрекъснато дърдорене, не знам как са я изтърпяли.

# 2 001
Ако тия дето нямат провали започнат и да пеят уйде коня у реката. Трябва да сменям джиприсанчити със сигурност тогава с по-силни💊💉
Аз гледах първите 10 мин със Ситния. Не знам дали да и дам шанс и да я догледам точно след вечеря. Прилича ми на едната от злите сестри на Синдарела.

# 2 002
И Синтия ли е актриса? Станаха нещо много тоя сезон.
Един куп бездарни актриси, една не успя да изиграе лудо влюбена.

# 2 003
Колко и кои са актрисите там от началото, аз им изпуснах края?
И Синтия ли е актриса? Станаха нещо много тоя сезон.
Един куп бездарни актриси, една не успя да изиграе лудо влюбена.

# 2 004
Да изиграеш лудо влюбена жена във Вики тъпото ще те прати на номинация за Оскар. Не знам дали в живота си е такъв смонтаняк, или тук са го монтирали така, обаче отидох да препръскам щерчето със светена вода да не срещне таквоз чудо в живота си.

# 2 005
Какво нещо са очакванията,  от Анета бях впечатлена донякъде, защото образа й вътре беше потрес, сега е в другата крайност със Синтия.
Даже си я представях да е с Туджаров, нали имаше информация,  че си е хванал от ергенките. Боже, опази!
Толкова плитък ум скоро не бях виждала захаросан с такива претенции, " бекграунд" и артистичност. Хаос отвсякъде, не може едно нормално изречение да подреди, но взискателност на н степен. Хеле ако нещо си е решила и не си го изпълнил, отишъл си, още като почна как не й дали от първите рози, до това как дала на Виктор възможност да мечтае, а той я разочаровал с такова злободневно желание.. хиляди думи и нищо на масата. Недялко мълчеше, то какво да кажеш пред тоя титан на мисълта и мечтите..

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 21:32 от passionbiojuniper

# 2 006
1. Любка, Клаудия, Синтия - актриси
2. Анна, Александра, Ива, Косара, Даниела, Мартина - имат бутици
3. Адриана - козметичка
4. Росица, Габриела - хостеси в заведение
5. Ферай, Ивет, Алекса, Яна, Пресиана - нищо
6. АМ - бизнесдама
7. Анета - нещо в модна агенция
8. Диана - маркетинг мениджър / повелител на луканката
8. Бранимира, Йоана, Елвира - студентки

Може да пропускам някоя.

# 2 007
Уау, благодаря Лили. Само Диана явно има сериозна професия дето може да се издържа с нея.

1. Любка, Клаудия, Синтия - актриси
2. Анна, Александра, Ива, Косара, Даниела, Мартина - имат бутици
3. Адриана - козметичка
4. Росица, Габриела - хостеси в заведение
5. Ферай, Ивет, Алекса, Яна, Пресиана - нищо
6. АМ - бизнесдама
7. Анета - нещо в модна агенция
8. Диана - маркетинг мениджър / повелител на луканката
8. Бранимира, Йоана, Елвира - студентки

Може да пропускам някоя.

# 2 008
Е, не е точно така. Адриана като козметичка може да си изкара добри пари - тези услуги се заплащат добре в България. Отделно явно си изкарва някакви допълнителни средства като астролог.

Сестрите от Маями имали физически магазин и вървял доста добре - тоест не са като другите с измислените онлайн бутици.

Анета каза, че в модната агенция си изкарвала добра заплата - правили конкурси.

Росица се опитва да пробие с графичен дизайн, ама в този бранш е трудно - конкуренцията е голяма, явно затова си държи работата в заведението.

Другите явно нямат стабилни доходи, да…

# 2 009
Чудех се дали да не изгледам подкаста с Бранимира, но според постингите тук, май е по-добре да си го спестя. Аз гледам интервютата само на интересни и/или харесвани от мен реалити-герои (до тук  само Анета и АМ), не мога на всички. Много благодаря за преразказите и впечатленията Flowers Rose

АМ каза важни неща, между другото и това, че от продукцията изобщо не са искали да ги снимат като е имало разправии и са гасели камерите Dizzy Face Ами това не е реалити вече, направо си стана един полу ситком, особено след изпълненията на Марто и Даниела в бара. Чета, че на повечето ви е било интересно и забавно, аз се чудех какво, по дяволите, гледам.

...Явно много от излезлите момичета се опитват да си изчистят имиджа, изкарвайки Роси нестабилна. Но дори и тя да е имала пристъпи на истерия и т.н., намирам за изключително цинично да бъде обвинявана за поведение, в голяма степен предизвикано от същите тези хора. Не че и тя не трябва да се потруди върху чувствителността си, но все пак. Била страняла. Ми много ясно, че ще го прави, в случай че не се чуства приета или е прикотквана само за сеири и интриги. Нормално е да загуби доверие след постановките, които й спретнаха.

Но пък поне се разбра, че Косара и тя да не е по-назад от кака си, докато още имаше интерес от надпреварата за Виктор, е решила да му пусне въпроса за Юдата и той, с целия си акъл, решил че това е Росица. Клаудия също не се поколеба да я сготви, изобщо кликатата около АМ, начело с нея, явно доста успешно е тровила атмосферата там. Веднага се почувства облекчение като оредяха редиците й.

Общи условия

Активация на акаунт