🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 860
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 085
Елементарната хигиена в междуличностните отношения изисква уважение към границите и личното пространство на другия, особено що се отнася до чувствителни теми като родителството. Въпросът „Защо нямаш деца?“ може да изглежда безобиден, но всъщност крие потенциал да нарани дълбоко – човекът отсреща може да се сблъсква с безплодие, преживяна загуба, здравословни проблеми. Рядко е въпрос на избор. Подобни въпроси не само че навлизат грубо в личното пространство на човек, но и демонстрират липса на такт и емпатия. А тя има претенции да е емпат. Но тя има претенции и да е от добро семейство, още една предпоставка да би следвало да знае, че въпроси от този характер не се засягат.  Между другото, тук не прави чест и на Неделчо, че е удостоил тъпия ѝ въпрос с отговор. Ако беше като оная с розовия замък от някое село, да ѝ простим, че няма елементарен етикет на общуване.

# 2 086
Прибягването до физическа разправа показва липса на способност за водене на цивилизован разговор. Самохвалството след това демонстрира лошо домашно възпитание.

# 2 087
Кой е този татко Танко? Няколко пъти го споменавате? 🤔
Медальонът, жестът... като от "Спасители на плажа е", надолу визуализирам червени шорти!

# 2 088
Медальонът, жестът... като от "Спасители на плажа е", надолу визуализирам червени шорти!
Бащата на Евгени. Ако бях на 45+ и аз нямаше да му простя.

# 2 089
Бащата на Евгени. Ако бях на 45+ и аз нямаше да му простя.
Директно му прощавам, само като се сетя за Светлото ли беше и бягам надалеч, пък и много палав тоз Танко бе, не се спря  Simple Smile

# 2 090
  • Stockholm
Татко Танко буквално припадна като видя избраницата Валката. Но не от ужас като майката Светла, а от някакви мъжки емоции Joy

Edit
мъжки енергии Joy

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 22:54 от silsto

# 2 091
Между другото Евгени нали има брат? Него знаем ли го как изглежда? Grinning Иначе татко Танко е супер за Сребърния ерген. Ще бъде сезон с кауза - да го спасим от Светлето.

# 2 092
  • София

Да се върнем години назад

https://m.bg-mamma.com/?topic=1654271.60

# 2 093
Повече си отива с пандата, отколкото със Светлето. Как подобни Лакости си хващат такива мъже?

# 2 094
С глас се смея на старата тема и коментарите за Танко и злобната свекърва 🤣🤣🤣

# 2 095
  • София
Изгледах най- накрая надкастите със Синтия и Бранимира. Втората ми стана симпатична, първата се дозакопаха, определях я като високомерна и пасивно агресивна, но явно не само пасивно. Аз разбирам до някъде мъжката простотия да се хвалят кого са набили, ама жена да се хвали с такова нещо… а да и въпроса към Неделчо, много неприятна женица.

# 2 096
Даже си я представях да е с Туджаров тя, нали имаше информация,  че си е хванал от ергена момиче.
Моите студентки твърдят, че Туджаров е с Косара Rolling Eyes
Нищо чудно, той явно си пада по млади и кифли.
Той е в късните трийсет,  нали?

# 2 097
Таткото прилича на мазен гларус, поне от снимката. Запазен, но неприятен.
"Ергенът" сефте го гледам, явно за това не го знам това секси. 🥰

# 2 098
  • България
Туджаров е роден 88-ма, Косара пък е родена 98 или 97, но изглежда по-възрастна и презряла.

# 2 099
Още по-жалко е да нямаш друг аргумент освен този.
Не съм нито Синтия, нито роднина. Обикновен човек с някакво мнение и принципи.
В спора се ражда истината. Хубаво е да се спори без епитети и обиди. Хареса ми в Синтия това, че искаше да отстои своето мнение на всяка цена, просто за хъса с който го правеше.
Подчертай ми къде по-точно съм обидила Синтия. Че е злобна? Това е факт. Тя не спря да хейти другите. Че дължи извинение на Неделчо, защото въпросът ѝ беше нетактичен, ненужен и долен? Също факт.

Защитавала съм много участнички, но никога не съм отричала сляпо лошите им страни. Преди няколко поста написах нещо за Христиана, която е една от най-мразените участнички от всички сезони - и все пак подчертах, че има нещо добро в нея. Защо? Защото си знае мястото и никога не е отричала грешките си. Носът на Синтия е в небето - няма причина за това. Тя не е нищо повече от едно обикновено момиче, което за съжаление е решило, че всички са ѝ под нивото, че всички са грешни, а тя - права. В дългосрочен план това ще спъне развитието ѝ, защото никой не иска такива хора около себе си. Това е.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 22:48 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт