🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 860
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 100
Татко Танко буквално припадна като видя избраницата Валката. Но не от ужас като майката Светла, а от някакви мъжки емоции Joy
Това е много точно... съжали че не е на мястото на сина си.😂

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 22:37 от a.vasileva

# 2 101
И аз го пуснах този Надкаст със Синтия и сравнително бързо го спрях. Доста ми е антипатична. Много си вярва, и явно на база интелект/успехи или нещо подобно, а точно за това покритие няма. Според мен е хубава, но при тази изява, ако действително това е добра репрезентация на личността ѝ, разбирам защо няма гадже.

# 2 102
Татьо Танко изглежда като мъж, който редовно припада по обекти от женски пол, а ако са и млади - сигурно има нужда от интубация!

# 2 103
Той не се ли казваше Тянко?

# 2 104
Тянко е още по-красиво! 🥰😍

# 2 105
  • София
Показателно е излъчването на нашите ергени, след като бг-мамите си примираме по татко Танко 😂😜

# 2 106
  • София
Танко има 160к последователи. Ихаа. Ако четат от продукцията, да го канят за Сребърен ерген.

# 2 107
И на мен Синтия не ми допадна в Надкаст.
Аз това, аз онова, този ме копира за това, онзи преписа от мен за другото и тн, и тн... Виктор какъв бил, Васил какъв бил...
И тя като А-М близките й се притеснявали да не набиела някого вътре. Ако е шега - окей, макар че колко ли е и окей; ако не е - толкова по-зле за нея и възпитанието й.
И на мен ми направи впечатление как се изрази по повод предишната връзка на Неделчо. Него не съм го чула кога какво е казал за майка й... и сега не разбрах нищо.

Бранимира я слушах с половин ухо. Не мисля, че е искала да дава шанс на Виктор, когато и да било, нито че го е харесвала и си се е представяла с него някога. Поне дава вид да е някак целеустремена, в предаването не го бях забелязала това в нея.

# 2 108
Татьо Танко изглежда като мъж, който редовно припада по обекти от женски пол, а ако са и млади - сигурно има нужда от интубация!
Разгледай му фейсбука... Запознай се с творчеството му. Той е поет-лирик.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100093596212082

# 2 109
По принцип не ми допада как водят този Надкаст - плъзгат се по повърхността, на доста елементарно ниво: "Я кажи сега ти като го видя.. И тя какво ти каза...." Много махленско и дребнаво. И момичетата почват да дрънкат глупости и да се омотават.
Затова ми хареса Синтия, защото се опита да разчупи темата, малко в дълбочина да разнищи връзките и провалите. Може и да не беше особено сполучлив опита й, но и те изобщо не искат да направят интервютата по-размишляващи и раздвижени. 

# 2 110
Разгледай му фейсбука... Запознай се с творчеството му. Той е поет-лирик.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100093596212082

Ауууу има 10тина общи приятели.
Ама честно да ви кажа, на мен нещо не ми харесва. Какво му харесвате?

# 2 111
Кой е този татко Танко? Няколко пъти го споменавате? 🤔
Медальонът, жестът... като от "Спасители на плажа е", надолу визуализирам червени шорти!

Да се върнем години назад

https://m.bg-mamma.com/?topic=1654271.60
Ох, не мога! Чета и смея се с глас 😆

# 2 112
Знаеш ли на колко години е?...

# 2 113
Обаче забелязвам една изключително дразнеща тенденция в риалитата напоследък, която крайно се отличи в Островър на 100-те гривни миналата година и сега в Ергенина - познати на познати на продукцията, на Ники, на Туджаров, на тоя и оня, на фитнес приятелите, на жените на фитнес приятелите, братовчеди, и прочие, и прочие. Аман. Имаме достатъчно неизвестни бръмчалки да направим известни, които биха създали повече съдържание, но не - наши и ваши…

# 2 114
Аз пък съм на инфото за Туджарката и Кошмарката, това ако е вярно, закривам.
Като нищо обаче ще се окаже така, знаеш ли го, той си е по екзотиката, пък и опит има, изобщо и няма да я отразява като му дудне нещо, ще си я гледа само  Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 21:05 от passionbiojuniper

Общи условия

Активация на акаунт