🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #12: от вторник до четвъртък, 20:00

• 113 732
  • 2 320
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София
Иска ми се да напиша добра дума за Росица. Има хубави крака. И е млада, а младостта е красива сама по себе си. Толкова.
Не е грозна, но не е и красавица. Обикновено, симпатично момиче. Прави впечатление с ръста си.  Не знам с какво е демонстирирала интелигентността, която тук се твърди, че има. Ще се радвам, ако някой посочи пример на нейни думи или постъпки,  с които ги е засвидетелствала.
От началото на сезона се опитвам да я харесам, защото в темата упорито се внушава, че е красива, интелигентна, чувствителна .... все едни такива суперлативи. И не мога. Нищо такова не виждам у нея.  Чувам ѝ глупостите и ви се чудя, честно.

# 2 221
Все пак ще има среща с родителите. Тази седмица Виктор ще се среща с майките на Люба и Клаудия.

А Мартин с тъщата и Даниела със свекървата кога? Толкова пропуснат сеир.Лошо Николов, лошо😜

# 2 222
Както още в началото установихме, Виктор е свикнал лесно да печели вниманието на жените. Проблемът е, че не може да им задържи интереса.

От време на време има проблясъци в разсъжденията, но хич го няма в общуването с жени. Мисля, че е въпрос на характер и трудно може да добие самоувереност. Някой ден, ако намери реализация в живота, може и да се промени.

# 2 223
  • България
Аз съм 100% сигурна, че Вики е бисексуален, той сам се издаде много пъти през сезона. Когато го питаха дали много го свалят, първата му реакция беше: "Мъже или жени". Не е гледал една жена през сезона с похот или желание.
И самата Брана не я гледаше с желание.

# 2 224
  • София
Имаше снимки на Мартин с майка му в самолет и статии че се е прибрал с нея. Не знам достоверни ли са.
Дори да е отишла се съмнявам да направи сеир като Ксения и Светлето, но пък знае ли човек.

# 2 225
  • София
На мен Роси много ми падна в очите,  когото си тръгнаха Мартинките на куп и тя се зарадва и направи много грозен коментар.
Ами, отдъхна си 😂
Наясно е кой дирижира парада!
На няколко пъти, когато говореше с Ива настрани, АМ после Силвия минаха и се застояха, явно слухтяха/уж правеха кафе/ …

# 2 226
За сега най-негативен образ ми е Синтия след надкаст-а. Рядко срещано злобно същество , ма всичко отгоре надуто и неадекватно.

# 2 227
  • София
Изобщо не ми е злобна Синтия.

# 2 228
Все пак ще има среща с родителите. Тази седмица Виктор ще се среща с майките на Люба и Клаудия.

А Мартин с тъщата и Даниела със свекървата кога? Толкова пропуснат сеир.Лошо Николов, лошо😜
Само това биха били срещите, които си заслужават да се гледат, на близките на Мартин и Даниела - единствената двойка.
Другите защо въобще ще ги срещат и какво ще си говорят - "Дицата са сприячилиха тука, вий как пътувахчи?" 😆

# 2 229
На мен Роси много ми падна в очите,  когото си тръгнаха Мартинките на куп и тя се зарадва и направи много грозен коментар.
Ана мен това ми хареса Simple Smile. Беше нормална реакция за мен, може би защото и трите, които си тръгнаха, бяха  неприятни персонажи . Така и не ми хареса прекалено навитата Мартина.

Иначе Росица определено няма истинско разбиране за човешките взаимоотношения. Тя е потънала в собствените си измислени филми. Отчаяно търси вниманието на камерите, дори не мисля, че си пада чак толкова по ергените.

Алекс ми хареса горе-долу, нейната позитивност е малко американска (разбирай, фалшива). Не разбирам защо се е срещнала с Росица след като не я харесва.Също не забелязва  култа към Ана Мария.Това стана доста очевидно след подкаста с нея,непрекъснато правила оперативки,въртяла интриги,  това хич не е нормално.

От подкаста на Бранимира стана ясно, че изгонването на Елвира е организирано от Мартин. Сцената с клюкарките, които му разказват какво се случва, е напълно излишна, тъй като са го коментирали предния ден. На практика Бранимира е имала даване-вземане с Виктор, а Мартин е алкохолик, може би в начален стадий, но напиването дори веднъж седмично си е алкохолизъм. Очевидно продукцията не е искала да преувеличава очевидното. Мартин със сигурност е бил ядосан от коментарите за алкохолизма, трудно приема истината. Включването на участник, който познава Ерген и е по негова препоръка, е гаф и все още не мога да разбера какво са си мислели.

# 2 230
  • София
Изобщо не ми е злобна Синтия.

И на мен. Изслушах части от надкаста, нищо фрапиращо не забелязах. Така я наредихте тука, викам си сега кой знае какво ще видя.

# 2 231
Аз я разбирам Алекс, имала съм приятелки в тийн годините, които са били със страшно собственическо чувство върху мен. Буквално истерии, сърдене и драми, когато говоря с друг човек. Изключително токсично отношение е.

# 2 232
От подкаста на Бранимира стана ясно, че изгонването на Елвира е организирано от Мартин. Сцената с клюкарките, които му разказват какво се случва, е напълно излишна, тъй като са го коментирали предния ден. На практика Бранимира е имала даване-вземане с Виктор, а Мартин е алкохолик, може би в начален стадий, но напиването дори веднъж седмично си е алкохолизъм. Очевидно продукцията не е искала да преувеличава очевидното. Мартин със сигурност е бил ядосан от коментарите за алкохолизма, трудно приема истината. Включването на участник, който познава Ерген и е по негова препоръка, е гаф и все още не мога да разбера какво са си мислели.
Това тълкуване е много странно. Бранимира каза, че Елвира говорила, че Мартин и Мартина са двойка и са влязли, за да се сгодят в ефир. Мартин ги събрал без камери (но с присъствието на продуцента), обяснил, че това не е истина и иска клюките да спрат. На следващия ден Елвира почнала да говори същото, но за Виктор и Бранка - че са двойка, че всичко е нагласено и т.н. Тогава Мартин побеснял и снимали сценката с изгонването.

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 18:29 от Lilly_85

# 2 233
А дали само Виктор си е избрал две момичета да ги покани. Замислям се, че щом на него са позволили, и Мартин не може да няма избрани, но го крият. И дали Даниела не е от избраните .

# 2 234
Аз явно съм изпуснала кога Роси е демонстрирала интелект.

И аз това се опитвам да разбера цял сезон.
И какво толкова пък да е показала, че масово да ѝ се завижда. Особено на Лос Анжелиса. 🤣

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 19:07 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт