Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 163
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Стискам палци Ре, всичко да е наред. ❤️

# 1 816
  • sf
В шокинг съм 😆
Знаете, че свеки почина миналата година, нейният мосю си купил билети за България, щял да остане месец 🥴 питам БНД, къде?! Ами тук т.е. при мен 😵‍💫 сега седя и си мисля- имам ли моралното право да го отрежа или просто да се изнеса за един месец?! 😶

# 1 817
Кло, звъня им на всички номера, включително и на номера им в НДК. Никой не вдига по никое време!

Сис, благодаря ще погледна!

# 1 818
Стискам, Ре, всичко ще бъде наред! ❤🍀
Донс, това е гадно…

# 1 819
Донси, как при теб? В смисъл, ти какво общо имаш с мосю?

# 1 820
Ре, стиснала съм. Flowers Four Leaf Clover
Ренко Hug

Мисте, Сано - планинска свежест се води. Купих го на някакво намаление да пробвам.

# 1 821
  • София
Донси, ти познаваш ли го? Ако е готин, може и добре да си изкарате, ако не, много криндж ми идва.

# 1 822
  • sf
Марул, нищо нямам общо. Ама апартамента , в който живея е половината на БНД, няма друг имот в София и тук отсядаха със свеки, когато идваха. Явно смята, че и сега трябва да е така. А тия смотаните ми дъщеря и баща не смеят да му кажат нищо. А аз не знам френски, че да се оправя сама. Ама ще измисля нещо. Та той от скука може и цяла година да реши да остане.
Е познавам, го, ама не, мерси. Дъртак на 85 , говори само френски, нямам никакво намерение да съм му бавачка. Въобще цялата ситуация е мани мани.

# 1 823
Донси, режи ги без угризения.

Ре, стискам палци да удържат още малко положението.

# 1 824
  • sf
Попи, как, като половината апартамент е на бившия ми? Нито мога да сменя ключалката, нито да откажа достъп? Трябва да се изнеса, ама финансово не ми е изгодно, поне докато синкото не завърши училище.

# 1 825
Така е, ама има и друга страна на монетата все пак - как ще кани хора без да те е питал дали си съгласна. И ти живееш там все пак...

# 1 826
Там си е моята проклетница и даже не се е смалила Sad Май била от другия вид, при която без операция няма да стане.

# 1 827
Ех,Бърд 🤗

# 1 828
Бърди, сори!!! Но ще направиш, каквото е нужно.
   Абе Донси, досега си давала вид на укумуш жена, поне моето впечатление е такова. Да идва БНД да си стои при него. От къде на къде ти?  И те пък , какво толкова му мълчат?
  Оф, аман от разни роднински истории, дето квото и да направиш, все не е както трябва. На теория е много лесно да даваме акъл, знам.

# 1 829
  • sf
Бърд, гуш!
Никой не го е канил 😆 той си купил билет и тва е. Няма оправия с тоя, той си прави каквото си иска.
Ама и да се появи, аз няма да се занимавам с него така или иначе, но ме напрягат всички, и той, и щерката и тоя малоумник баща й. Нямам търпение да дойде момента, в който въобще няма да се налага да комуникирам с него.
Ае спирам с моите драми, ще си забъркам нещо за ядене и ще се завлачвам на работа, дано там е спокойно, че ме боли глава и не съм в кондиция.

Общи условия

Активация на акаунт