Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 231
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 695
Благодаря ви, и аз много му се радвам на бебчето. Залепено е за мен. Снощи го слагам на нощното ми шкафче да спи, с идеята да го галкам, да ме усеща... Не! Изпълзява до мен и се намества на топличко, че даже и мъркаше! 😍🥰 Спахме си така до 4:30, когато явно се наспа. Пробвах да го пусна да си обикаля из къщата. Сложили сме му и негова "къща" - един кашон с одеалце вътре. Не пожела. 😁 Пак го взех при мен, поигра 5-10 мин и заспа като бебе. Сутринта заедно будихме Синеочка за училище. Голямо сладурче е!
И да се похваля-помните драмите с АЕ на дребната. Последните две оценки са 5-ци! Днес дойде и от изходното ниво 5. Доволна съм. 😁

# 1 696
Аз не съдя, както и по-горе писах, не знам какво ми готви Съдбата. Възмутих се от прозрението на моята позната, че чак сега, като излиза колата от двора с "детето в бална рокля" разбрала, че е пораснала. А не преди това.  То колкото и годишен да е , като вземе да преспива у вас, все е пораснало момичето. В случая разликата в годините   е само допълнение. Не знам какво намира  34 г мъж в 18 годишна фръцла, дето амбицията й днес е  да спи до късно, ама то това говори много и за него де.
   И да , на фона на Добрините тревоги , това е незначително.
    Вчера сутрин гледах по Нова интервю с Татятна незнамсикоя, бесарбска българка, живее в Киев ,май. Журналистка, доста често я даваха по тв в началото на войната . Заради масираните атака от последните дни се налага да прекарват доста време в бомбоубежищата, но вчера  децата имали  училищна екскурзия. Водещият втрещен я пита как е възможно , изобщо как се свиква с това. И тя казва, че е мого досадно и неприятно, да си направиш график за деня и сирените да го променят. Ето напр. тя отивала на фитнес и басейн, но сирените я предупредили , и тя се скрила в бомбоубежището.
     Заради такива изказвания, много хора не вярват и подлагат на съмнение.
   Допълвам се , да кажа,че се радвам за резултатите по АЕ на Синеочка.

# 1 697
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нищо не подлагам на съмнение.
Страдат нормалните, обикновени хора и от двете страни.
Не знам кога ще свърши, но понякога ми се иска да имам вълшебна пръчка, да я размахам...

# 1 698
Сладко черно пухче Heart Eyes Ени, честито намиране и на двама ви.
На панаира на книгата имаше един куч, не познах породата, че беше в гръб, дето много искаше да скача във фонтаните и мрънкаше, а до него човекът му: "Стига си се цупил, не можеш да плуваш!"
Сири HugHeart

Второ кафе, този път нормално и без бързане.

# 1 699
  • тук и там
Червената пола пристигна,и  още днес ще отида да я върна.Едно че не е моят цвят,второ че не е за моята фигура .Иначе много ефирна,добре би изглеждала в движение,но не е моята .На фитнес ще отивам аз.Как е възможно,да имам  близо 200 посещения във фитнеса,поне това показва апликацията с която влизам и по абсолютно нищо да не личи че някога съм стъпвала  изобщо в зала ?!Ама явно може-аз съм живото доказателство..Confused

# 1 700
Кайсия, тялото "се прави" в кухнята най-общо казано и трябват тежести, в това влизат и силови със собствено тегло.

# 1 701
Юхууу, докопах билети за Металика!
Не за където коментирахме, но пак съм доволна. Само да сме живи и здрави.

Злате, какво си взе от Панаира?

# 1 702
  • sf
Ходих на прегледи и ендокриноложката ме пита какво правя за теглото си и аз отговорих "ами ям" 🤣😆 После не ми беше смешно, де. 😆

# 1 703
Бърде, засега 3 книги - "Седем вечери" на Борхес (7 есета са, отново не ме разочарова, чета си на ден по 1 за душата), на Росен Петров "Нека помним" (тя му е някак репортажна с истории за историята от гости от предаването; повечето неща ги знам, но е лека и ще я ползвам за "справочник" да си планираме някакви кратки разходки в страната) + една, да я кажем прогресивна, която вече прочетох - "Неразказаната история на Троянската война" на Павел Серафимов и колектив. Сега искам да сляза за още 2, ама малко ме е срам...LaughingLaughing
Скрит текст:

# 1 704
  • France
...    Заради такива изказвания, много хора не вярват и подлагат на съмнение.
Защо пък да подлагат на съмнение?
Така е било и в Лондон през Втората световна. Вечер в метрото са се разминавали тези, които ще спят там и тези, които се връщат към домовете си. Сутринта са ставали, почиствали, каквото е съборено, погребвали, който е загинал и животът е продължавал. Все пак трябва да се живее, яде и тн. Няма как да легнеш и да мреш, щото някой те бомбандира. Направо му даваш победата.
Сега, че има идиоти, за които и земята е плоска...

# 1 705
  • София
Донси, 🤣🤣🤣. И аз се разхилих, но наистина е сериозен здравословен проблем.
Аз съм намалила яденето, но не мога да спортувам, което никак не помага. Черният ми дроб е затлъстял.

# 1 706
  • France
И аз като останах вкъщи началото на май за едно 3 седмици качих 2 кг. Сега ще ги свалям 2 месеца Tired Face

# 1 707
Злате, цитатът е много хубав.
Росен Петров ме заинтригува, ще погледна. Ама...от какво или от кого те е срам, бре душа? Grinning

Какво подлагат на съмнение хората? Пълно е с информация и клипчета, и това, че Тетяна ходи на фитнес не означава, че война няма. Но на някои хора им е много трудно да го проумеят поради ред причини.
Животът не може да спре. Дори в регионите, където постоянно са под атака. Ходят на работа, на училище, на пазар, на фитнес, забавляват се когато и както могат. Като се включат сирените, се крият по най-бързия начин. После разчистват и възстановяват каквото може, погребват загиналите и се грижат за пострадалите. Свикнали са. И това е най-страшното - че на някой му се е наложило да свикне с такъв живот. Дано съмняващите се да си останат само със съмненията и не им се наложи да го живеят.

# 1 708
От мъх Laughing Имало вкъщи много книги, които не съм чела, да съм ги почвала тях. "Ето ти", казва, "Звездните дневници на Станислав Лем те чакат".

# 1 709
От мъх Laughing Имало вкъщи много книги, които не съм чела, да съм ги почвала тях. "Ето ти", казва, "Звездните дневници на Станислав Лем те чакат".
Не се хили за да не ти стовари готварските книги,които са му в наследство на нощното ти шкафче ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт