Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Майска вещерска и спортна

• 66 179
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Наблизо
Добро утро!

Кайс,като слушам ,е по скоро някоя водна.Скропион или риби?

Оф пих три чаши вино и сега ги плащам.Вие ми се свят и съм станала в ранни зори.Ще се пробвам да заспя пак.Старост нерадост.

Кло,ако детето наистина иска и има талант,ще станат нещата!

Мид,ех тази маслинка! Прекрасна е!

Фил,айде моля.Ако съм разбрала правилно,за теб си говориш като за утайка.Я колко чужденци завършват твоята специалност,а??
То и аз съм утайка в такъв случай,торба дипломи и до никъде.И аз отличник.

Донси,щеркинса какво учи?

Мързе,Аа ее ти пък! Ама си вземи по-голям,да.Няма смисъл.Все е зле твърде големи дрехи и твърде малки.

Отивам да се пробвам да заспя пак.

# 1 801
  • Пловдив
Добро!

Злате, шушни кой тоз прах? Simple Smile

Сири, ма това сигур щот си е донесъл сам праха Grinning ММ едва помни с кое копче се сприра и отваря люка 🤪

Кайс, някои Мъхчета са тънкообидни. Ще му мине...

А кафе?

# 1 802
  • sf

Донси,щеркинса какво учи?
Физика 😱 наесен магистър, само чака още един два отговора от университети и ще избере къде. Ама пак във Франция.
Тъкмо я закарах на летището. Сега и брат й иска да го карам нанякъде и после ще пия кафе.

# 1 803
Добро утро!
  Бюти,стискам палци!
   Мид,прекрасна е ! Успех на Павката и малката Кло!!!!
   От три часа вали ,аман!
Пия кафе и после бач.

# 1 804
  • София
Стискайте палци моля. Внучка номер две ще се роди преждевременно. Много ми е притеснено  едва в 34 седмица.
Децата са много стресирани, а и този път ще е секцио. Уф. Дано всичко мине добре. В понеделник ще ги гледат пак.

# 1 805
Ре, вързах си палците на фльонга 🍀

Тук ще ни отвее.

# 1 806
Добрютру!

Стисвам палците, Риюниън, да поседи още 2-3 седмици девойката. Дано в понеделник да се окаже, че е фалшива тревога.

# 1 807
Стискам, Ре Flowers Four Leaf Clover Hug Дано изчака още малко поне тази пъргава девойка.

И тук много духа. Надявам се да е вечерникът и да утихне.

# 1 808
Дано всичко е наред,и почака още малко госпожицата! 🙏
Бърд,никакъв вечерник не е,и при мен ще ни отвее.Това защото при нас не се усеща по принцип.
Ще звъня по-късно през деня на лекарката,да видим за утре.Че снощи ме наплаши роднината медик 😬.Но имам напредък,след 5 нощи без грам дълбок сън,снощи е бил цял час!Не че го усещам, защото съм като пребита.Въпрвки това ще се възползвам от липсата на Шефа,и ще се опитам поне в дневната да вкарам малко ред.Големия и той се измъчи,5 дни с много висока температура,дано това да ѝ беше.

# 1 809
Ре, вързала съм палците!
   Рен, айде да свършва това чуда.5 дни висока Т си е тегаво.

# 1 810
Ре, стискам палци всичко да е наред !

Някой до сега имал ли си е вземане-даване с ИнТайм ? По телефона пробвах да се свържа с тях над 20 пъти и все заето дава от 2 дни. Почвам лекинко да се газирвам, защото срока за рекламация на пратката тече, тя е някъде по митниците а тези от ИнТайм не им дреме ...

# 1 811
Ре, стискам 🍀!

Ренко, да не са стрептококи? При нас има епидемия и симптомите са точно както ги описваш.

Донси , браво на твоето момиче!

Лан, миналата седмица си взех от новите модели на Адидас - gazelle. Естествен велур , удобни и изчистени. Има страхотни цветове. Препоръчвам ги с две ръце!

# 1 812
  • тук и там
Стискам,Ре.Дано се задържи още малко и всичко да се развие по най-благоприятният начин.

# 1 813
Лан, опита ли на *9696?
На другия 0700 излиза много солено за моя тарифен план. Този е нормален номер за всички мобилни оператори.

На този телефон винаги съм успявала да се свържа. Едно съседче е куриер при тях.

# 1 814
  • France
Ре, стискам силно. Дръж ни в течение Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт